Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (29)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

'neata si de la mine....cea lenesa la scris...
Felicitari pentru culorile de carucioare....incet incet apar si fetitele.
Vorbiti de kg...uf am luat si eu vreo 4...partea proasta e ca ritmul e crescator accelerat si din ce stiu de la sarcina cu Ale greul de-abia acum incepe. O sa vedeti ca incet incet te ingrasi si daca bei apa. Trebuie sa mai reduc si eu din mancare dar inca nu stiu ce si cum....
Azi l-am simtit pe bebe miscand super tare de dimineata....
Sheri, numa' 7 zici? Lasa ca a luat belu juma' de kil.

Larisa 17+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

hai ca ai fost tare....ce incurajare pentru Sheri.

Larisa draga, acum cred ca am mai pus ceva... ca simt eu ca am facut un pic de falcuta ...dar nu am ajuns sa ma cantaresc, iar eu nu am cantar acasa. Dupa cum ma vad sa zic sa fi luat in jur de max.-max. 3 Kg...deci am trecut de faza cu juma' de kil

Aaaaa....felicitari pentru bebe care face "tumbe" da semne clare de existenta....

Elena, 19+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

belu, pai cum mai sheri cu doi bebei vrea sa puna cat noi cu unul? Pai e corect? Nu frate...dublu....
Hai lasa...ca mai mult de 1 kg nu cred ca ai luat....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Neata

si de la mine...eu ador inghetata
de ieri seara au inceput niste arsuri usoare la stomac

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Burtici, incepe "Anatomia lui Grey", dupa care, asa ca va si vorbim maine

Alina 15+ cu
gargarita

imi place serialul, eu sunt la zi cu vizionarea, la seria 6

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Oana 19+

Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

belu, pai cum mai sheri cu doi bebei vrea sa puna cat noi cu unul? Pai e corect? Nu frate...dublu....
Hai lasa...ca mai mult de 1 kg nu cred ca ai luat....

Pai daca ar fi asa... inseamna ca la sfarsitul sarcinii voi fi MISS......
Oricum eu nu am probleme cu kg, chiar m-as bucura daca as mai ramane cu ceva dupa nastere, dar daca va fi cum a fost si la celelalte, dupa ce am nascut am ajuns la mai putine kg decat atunci cand am ramas...in jur de 48....[deci dupa cum spuneam.... Intelegeti de ce nu am treaba cu Kg ??? Eu vreau sa raman macar in jur de 55 si alea sa nu le mai dau jos. Ca maine-poimaine schimb prefixul si ma sufla vantul pe strada...

Elena, 19+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010
Si nu in ultimul rand, am reusit sa pun si eu pozici cu brtica din dotare. Mi se pare destul de proeminenta. Nu stiu ce o sa ma fac mai incolo, ca eu acum de-abea respir daca mananc ceva in plus

Cris 18+ cu

am vazut burtica
...of sper sa fac si eu niste poze, in fiecare zi imi propun...si nu ajung niciodata sa le fac

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Oana 19+

Noi 2...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Acum ne-am intors de la dr ginecolog, care mi-a zis ca suntem bine amandoi, ca placenta e acolo unde tb sa fie la varsta asta a sarcinii si ceea ce e mai important e ca e baietel. Taticul e in al noualea cer...Si eu sunt f fericita, desi am ochit demult prin magazine niste rochite atat de dragute, dar nu-i nimic ca si hainutele de baietei sunt la fel de dragalase. Urmatorul bebe sigur va fi fetita.
In seara asta , delfinasul mea cred ca vrea sa manace cartofi la cuptor cu unt, deci asta o sa mancam...
Cat despre a tine sau nu post, eu nu tin post, de fapt nu am tinut niciodata, la mine partea religioasa se rezuma la rugaciuni si mers de 10 ori pe an la biserica...
Noapte buna si vise cat mai placute

Paula, 17+

ma bucur ca pana la urma totul e in regula
felicitari pt
si eu, inainte sa aflam ca e baietel, ma uitam dupa rochite

Oana 19+

Noi 2...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

NEATA FETELE!!

Deci mi-e jena...voi cu 2-3 kile si eu deja cu 5...si asa eram cam grasutza inainte sa raman gravida..azi sunt cheauna de somn.. am stat la munca pana la 7 jumate si am ajuns la 8 si ceva acasa.sotul m-a asteptat vreo ora...si s-a enervat si a plecat (vine sa ma ia de la munca) iar sefutzu...care imi daduse de munca a plecat la 6 dupa ce ca am program de 9 ore...(de la 9 la 18)...sa mai stau si peste...plus ca daca stau mult pe scaun ma iau durerile de spate, ma tine burta (ca deja e maricica)..la weekend sper sa apuc sa pun si eu poze cu burtica.

va pupic si sa aveti o zi frumoasa

Laura 16+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Cris, am vazut si burtica ta, e tare sexyy

Azi am fost la eco de 16 saptamani si l-a masurat pe bebica. Surpriza a fost ca pe foaie a trecut sex: Cine stie ce s-o fi intamplat cu cucul intr-o luna
In rest totul e bine.. nu a spus clar, dar am dedus eu din tot ce a notat ea. Maine mergem la TT (la Synlab)

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">16+ cu

se mai schimba carucioarele

CarmenAlbu
felicitari pentru

Oana 19+

Noi 2...

Mergi la inceput

Oana deci sa inteleg ca ai aflat culoarea caruciorului ???? si eu am scapat mesajul ala ???.Este ?????

Astept poze cu burtica, acum siiigur se vede...nu mai ai cum sa te scuzi ...

Elena, 19+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laurika1982

NEATA FETELE!!

Deci mi-e jena...voi cu 2-3 kile si eu deja cu 5...si asa eram cam grasutza inainte sa raman gravida..azi sunt cheauna de somn.. am stat la munca pana la 7 jumate si am ajuns la 8 si ceva acasa.sotul m-a asteptat vreo ora...si s-a enervat si a plecat (vine sa ma ia de la munca) iar sefutzu...care imi daduse de munca a plecat la 6 dupa ce ca am program de 9 ore...(de la 9 la 18)...sa mai stau si peste...plus ca daca stau mult pe scaun ma iau durerile de spate, ma tine burta (ca deja e maricica)..la weekend sper sa apuc sa pun si eu poze cu burtica.

va pupic si sa aveti o zi frumoasa

Laura 16+

Laura si la mine la munca programul " normal " este de 9 ore, asta numai de vreo 3 luni, ca mai inainte era de 9.30 ore pe zi...bineinteles cu pontarea normala de 8. Si prin lege ca si gravida trebuie sa lucrezi MAXIM 8 ore, Cand am dus adeverinta la R.U. mi s-a facut maram reducere de program...dar in mod normal nu este reducere ci este dreptul nostru... de la 9 la 8 ore. Deci de la ora 8.00 pana la 16.00. Ia vezi cum sta treaba si la tine si plus de sta nici nu are voie sa te oblige sa stai peste program tinand cont de starea in care te afli.

Elena, 19+ cu

Mergi la inceput