Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (29)
Raspunsuri - Pagina 6
enik83 spune:
neata burtici.. la mine in codlea ii un soare afara de mai mai zici ca vine primavara.. dar frigul tot acolo e.. nu stiu cum ii la voi dar parca mi se umple inima de bucurie si simt ca as putea muta
si muntii cand ii asa de frumos afara..
cate un pupik pt toate burticile..
13+ cu o minune de 
Corrina spune:
Otiliav .... te inteleg perfect. Am incercat si eu de multe ori, am luat lapte praf, neeeeee...alt lapte praf...de unde? Am luat Lapte la cutie, special pt 1-3 ani (Parmalat) nu vrea si pace. Am incercat cu biberon, cu cana cu pai, cu cana cu cioc. No way! Problema cea mai mare e ca el suge noaptea f mult. Se foieste si daca nu-l mufez repede, se trezeste si plange....
Am tot incercat sa nu-l intzarc fortat, sa nu traumatizez copilu'...tot astept luna mirifica 4 de sarcina cand, cica, laptele si-ar schimba gustul din cauza hormonilor si ar scadea si cantitativ. In perioada aceea am inteles ca aproximativ 70% dintre copii se intzarca natural. Ce as vrea si eu!! Daca nu, il las la mama, nu am ce sa fac....
As vrea si eu parola noua, daca ati schimbat-o, vad ca cea veche nu mai merge....
ooana spune:
Belu, cred eu ca baiat ramane
…desi asa cum spune Cris am auzit si eu de schimbari in ultimul moment
Laurika uite din solidaritate cu tine ma duc sa imi iau si eu o shaorma in pauza de masa ![]()
Eu morfofetala o fac la 21 sapt
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
19+Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
laurika1982 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ooana Belu, cred eu ca baiat ramane Laurika uite din solidaritate cu tine ma duc sa imi iau si eu o shaorma in pauza de masa Eu morfofetala o fac la 21 sapt You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her. Oana 19+Noi 2... www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |

Stiti care e culmea? Ca si ea are copil!!
Laura
16+
Otiliav spune:
Corrina, eu sunt in luna a 4-a si nu se intrevede intarcarea
. Si da, noaptea e cosmar pentru mine, lactobar pentru ea. Ma culc de la 10 seara pana la 7 dimineata ca sa prind 6-7 ore de somn sa nu vin la servici in ultimul hal de oboseala.
Si eu am incercat cu lapte praf, lapte de vaca, nimic nu se compara cu laptele meu
care nu stiu ce formula are. Am reusit duminca sa-i dau 2 cescute de cafea pline cu lapte de vaca amestecat cu ceai. Si in rest bea iaurt multicel. N-are decat 2 dinti si eu cred ca nu primeste suficient lapte dar te poti intelege cu ea. Cea mare s-a intarcat ca m-am imbolnavit eu cand avea un an dar nici ea nu s-a atins de lapte de vaca sau praf, tot iaurt pana la 2 ani.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
laurika1982 spune:
eu morfotetala o sa o fac la 23 de saptamani.m-am programat deja :D.
e asa frumos afara..un soare...poate avem noroc si vine primavara..![]()
pofteam de cateva zile la spaghete bolognese...si aseara am facut si am si azi la servici..abia astept sa vina pauza de masa..

va pupic
Laura
16+
racusor2010 spune:
Buna dimineata la amiaza :)
Sunt si eu pe aici..dar multa treaba la birou..
Felicitari pentru cele care ati aflat culoarea caruciorului...sper ca si eu saptamana viitoare 
eu merg saptamana viitoare la eco morfologica (o sa fiu in saptamana 21). DOctorul mi-a zis saptamana 21-22.
Si nu mai stiu cine intreba de Dr Iosup 
Eu merg la CMU si mi-am facut programare acum o luna...deci poti incerca. O sa ma coste 390 RON cu 20% reducere (sunt abonata).
Bulina
19 +
tina_80 spune:
Buna dimineatza mamici!
Dupa cum v-am spus, ieri am ajuns la dr. de familie si i-am spus ca ma doare sub coasta, in partea stanga...ma gandeam ca poate imi da sa fac niste analize, sa vedem de unde provine durerea, dar mi-a spus: "hai sa facem un eco sa vedem daca bebe e bine"....l-am vazut pe bebe, facea tumbe si ii batea inimioara........ dar nu se putea vedea sexul pt ca era un eco mai putin performant:d....doctora a spus ca ar fi baiat, pt ca are 2 saptamani in avans (deci ar fi de 19 sapt)![]()
I-am dus dr. si scrisoarea medicala de la dr ginecolog, cu tratamentul pe care il iau si mi-a dat si reteta compensata cu utrogestan si acid folic.
In schimb, am uitat sa o intreb daca ar trebui sa am si eu carnet de gravida
Joi, mergem la Bucuresti, la dr ginecolog si poate aflam si noi ce ascunde bebe intre picioare
...abia astept!
Mi-am facut si programare la Sanador pt morfofetala, pe 16 martie, la dr. Petrache si costa 355 lei...deja am emotii!!!
Paula, ma bucur ca esti bine!
Carmen, felicitari pt fetitza!
Sa aveti o zi minunata!
tina
17+
michelle1981 spune:
Mie mi-a zis sa vin la eco morfologica intre 20 si 22 sapt (dar sa am 20 sapt implinite).
Nu stiu exact cum calculeaza ele, ca eu ieri socotisem ca am 16 fix, insa ea zicea 15 sapt si 6 zile..
In saptamana 21 o sa fiu plecata din tara, asa ca voi face cand ma voi intoarce![]()
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">16+ cu
michelle1981 spune:
Oare sa schimb culoarea caruciorului?
12 sapt sau
16 sapt?![]()
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">16+ cu