Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (29)
Raspunsuri - Pagina 19
lalala13 spune:
maya eu zic sa faca publica povestea ta prietena
arissa eu la 1 60 am pleat de la 82 de kg..asa ca te inteleg
eladea, carmen e in budapesta , poate te ajuta ea cu informatii
puiut si pe mine ma roade stomacul intruna a mancare
otiliav daca si tu esti "plinuta"...eu chiar intru in depresie
----------------------------------------------
my somebody.... 
17+
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
Sheritra spune:
Puiut mic, pai daca e sa ne laudam
, o mai am si eu pe maica-mea, si un cutu mare de 80kg care papa nu se joaca!
Shery
17
&
cu inimioara
Alesia (30.10.2007)
puiutz_mic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sheritra Puiut mic, pai daca e sa ne laudam Shery 17 & cu inimioara Alesia (30.10.2007) |
momentan am un cutu de talie medie, dar in plan era sa luam un pui de Fila Brasiliero, care tot de vreo 80 kg se face in cateva luni.. il asteptam de anul trecut sa vina, dar mama-sa nu a reusit sa ramana gestanta.. daca reuseste in vara asta.. sa ma vezi atunci si cu bebe si cu dulaul care mananca cat un om..
... + 3 pisici, uitasem de ele Elena
14+
Otiliav spune:
Lalala, n-am pus poza cu 76 de kg dupa nasterea Elisei dar poti vedea in poza de la Craciun cat de umflata eram la fata. Dupa atatea saptamani de greturi cred si eu ca m-am tras la fata iar celulita de pe picioare s-a mai dus pentru ca alaptez si daca mananc putin atunci laptele de unde sa fie gras daca nu din rezerve bine puse in ultimii 10 ani.
Nu v-am zis ca si bolesc, aveam 38 mai devreme si frisoane. M-am dres cu un paracetamol, vitamina C, ceai fierbinte si iaca ce vorbareata sunt acum pe seara. Maine iar la munca. Cred ca o gripa am colectat ca prea stranut. Am transpirat ceva asa ca maine sunt numai buna de servici.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
puiutz_mic spune:
| citat din mesajul lui Otiliav Nu v-am zis ca si bolesc, aveam 38 mai devreme si frisoane. M-am dres cu un paracetamol, vitamina C, ceai fierbinte si iaca ce vorbareata sunt acum pe seara. Maine iar la munca. Cred ca o gripa am colectat ca prea stranut. Am transpirat ceva asa ca maine sunt numai buna de servici. Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) |
Otilia, nu poti sa-ti iei un concediu medical? Nu e bine sa duci gripa "pe picioare", mai ales ca esti gravi si mai ai si 2 fetite inca...
Daca nu te lasa frisoanele cu paracetamolul, incearca si o frectie cu otet indoit cu apa (caldut)! Face minuni uneori!
Insanatosire grabnica!

Elena
14+
paula_m spune:
| citat din mesajul lui arana_ar buna fetelor! sunt noua pe forum,am 15 saptamani de sarcina si tare as vrea sa ma mai sfatuiesc cu voi si sa-mi impartasiti din experientele voastre.va rog sa ma iertati dc am postat pe unde nu trebuie dar inca nu m-am familiarizat cu forumul.va pup cu drag ![]() |
Bine ai venit arana_ar si sa ai sarcina usoara

Noapte buna tuturor

Paula,
17+ cu
maya71 spune:
Buburuzelor, va
de noapte buna! Maine am o zi...
de 'Sediul Central' Bucuresti. Sa fiti cumintele... ca binecuvantate sunteti.
Otiliav spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui puiutz_mic
Otilia, nu poti sa-ti iei un concediu medical? Nu e bine sa duci gripa "pe picioare", mai ales ca esti gravi si mai ai si 2 fetite inca... Daca nu te lasa frisoanele cu paracetamolul, incearca si o frectie cu otet indoit cu apa (caldut)! Face minuni uneori! Insanatosire grabnica! ![]() Elena 14+ |
In principiu pot sta pana la 3 zile fara sa merg la doctor. Dar eu prefer sa merg la servici, am si ceva de terminat si deja ma simt binisor. Tocmai ma "certam" cu niste forumiste la subiectul "Serviciul si sarcina", se pare ca sarcina este o boala in conceptia lor.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)