Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (29)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Iar mi s-a facut de ficatei cu mamaliga si cu branza de burduf (din lapte pasteurizat)...

am citit ca putem manca ficatei cam 1 data pe saptamana. eu nu am mai mancat de vreo 2 saptamani

Aaa.. si de bere mi-e o pofta cumplita!!! Dar ma abtin...

Elena 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurika1982

aaa
am uitat sa va povestesc.vineri muream de pofta la o shaorma..mi-am cumparat si m-am dus sa mananc la bucatarie..acolo erau niste colege..iar una din ele se trezeste sa-mi zica: cum poti sa mananci asa ceva la cat esti de grasa?mi-ar fi jena...mi-a stat in gat..am tacut..iar la sfarsit s-a trezit sa le zica la fete: voi sa nu mancati asa ceva cand veti fi gravide...i-am zis si eu :mananc pe banii mei si nu e cazu sa-mi stea in gat..si ea: ca scuze..am injurat-o bine in gand si m-am bucurat ca barba-su e cam 'feminin'

va pupic

Laura 16+

ba sa mananci ce iti face tie bine!! si ei las-o sa isi vada de ograda ei..trebuia sa-i zici. Da, imi merge bine, de aia sunt asa. Stii cate guri am inchis eu cu asta cand remarcau vai ce m-am ingrasat...asa ca, cu tupeu inainte

----------------------------------------------
my somebody....

17+

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Crissy ce frumos te ocupi de fetita ta. Talentul meu se limiteaza la a o picta pe fata dimineata cand pleaca la gradi, uite asa, sau cand mai are musafiri. Dar nu ceva complicat ci floricele, fluturasi, gargarita.

Am pus poze cu mine la 15s si 60 de kg de aici inapoi. Maine le parolez, acum mi-e lene. O sa pun si la 80 de kg ca data trecuta ca asa m-am mobilizat sa trec la dieta
Si o poza haioasa, comparatie Elisa si bb3 in saptamana 13, seamana bine de tot asa ca nu-mi mai storc creierii intrebandu-ma cum va arata bb3.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arana_ar spune:

buna fetelor! sunt noua pe forum,am 15 saptamani de sarcina si tare as vrea sa ma mai sfatuiesc cu voi si sa-mi impartasiti din experientele voastre.va rog sa ma iertati dc am postat pe unde nu trebuie dar inca nu m-am familiarizat cu forumul.va pup cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Iar mi s-a facut de ficatei cu mamaliga si cu branza de burduf (din lapte pasteurizat)...

am citit ca putem manca ficatei cam 1 data pe saptamana. eu nu am mai mancat de vreo 2 saptamani

Elena 14+

Oi fi avand eu greturi dar o mamaliga cu ficatei nu refuz, ba chiar grav numai ca aici nu se gasesc proaspeti. Insa cu un pahar de vin merge.
Daca ai pofta de bere baga una cu 2% alcool sa vezi ce bine te simti dupa aceea, procentul de alcool e mic, mic, nu-ti fa griji. In sarcina excesele dauneaza nu asa o pofta din cand in cand.

Oricum am retinut, 51 de kg , sa te prind ca te mai vaiti

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Hello fetelor.Iarasi am luat o pauza,am multe de recuperat.Voi reusiti sa dormiti noaptea?Eu ma trezesc sa ma duc la baie de 3 ori pe noapte,dupa care ma chinui sa adorm.
Deja am insomnii
18+

Viitoare mamica fericita
My Baby

Si mie mi se intampla deseori.. dupa ce ma duc la baie de 2 ori adio somn. Si incep sa ma gandesc la 1000 de chestii simultan, parca e un carusel in mintea mea

Odata am stat treaza de pe la 4 pana dimineata..

Elena 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Vrea sa va intreb ceva, stand eu si filosofand, asa cum fac in fiecare zi, mi-am dat seama ca nu stiu sa fac economii, cheltuiesc mult pe mancare, arunc mult la gunoi, intr-un cuvant multa RISIPA.
Cum va descurcati la capitolul asta, lasati mancarea sa se strice????
Mi-am dat seama ca trebuie sa mai schib cate ceva pana la venirea bebeilor ca asa nu se mai poate.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 13+

Ha, si eu am devenit Hagi Tudose de cand am aflat ca voi avea in vara trei plozi in casa ! Eu fac cumparaturile o data pe sapt, nu marunte si zilnice, si ce am in frigider aia gatesc, ma limitez la camara , e mai ieftin, si nu se strica nimic.

Shery 17 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Elena 14+

Oi fi avand eu greturi dar o mamaliga cu ficatei nu refuz, ba chiar grav numai ca aici nu se gasesc proaspeti. Insa cu un pahar de vin merge.
Daca ai pofta de bere baga una cu 2% alcool sa vezi ce bine te simti dupa aceea, procentul de alcool e mic, mic, nu-ti fa griji. In sarcina excesele dauneaza nu asa o pofta din cand in cand.

Oricum am retinut, 51 de kg , sa te prind ca te mai vaiti

Ah, mare pacat ca nu se gasesc proapeti, ies mult mai fini, mai pufosi la tigaie decat cei congelati.

Pe aici in schimb nu am vazut bere cu 2% alcool..trebuie sa casc ochii mai bine, poate mi-a scapat . Vin recunosc ca am mai gustat, ultima oara cu muuulta apa minerala.

aaa.. pai eu ma plang ca nu ma ingras, nu ca am prea multe kg..o singura data m-am speriat cand am sarit de la 50 la 52 in 3 zile... dar mi-am revenit

am vazut pozele... mie mi se pare ca esti super ok la 1.60 cu 60 kg.
m-a distrat ce identice sunt pozele de la 13s! dragut!

Elena 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Nela, si mie la 12 s si 4 zile mi-a vazut baietelul. Sapt trecuta la echo mi-a reconfirmat. Depinde si de pozitia lui bb si de performanta ecografului. Important e sa fim sanatosi, ca DD oricum stie ce-a pus in "pachetel" din prima zi.

Alina 16+ cu
gargarita

Asa este ,insa deee curiozitatea e mare,timpul trece cam greu si rabdarea nu mai are limite. Dar DD este cu noi ne rugam sa fie sanatos , indiferent ce este. Felicitari pentru bb

13+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sheritra

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Vrea sa va intreb ceva, stand eu si filosofand, asa cum fac in fiecare zi, mi-am dat seama ca nu stiu sa fac economii, cheltuiesc mult pe mancare, arunc mult la gunoi, intr-un cuvant multa RISIPA.
Cum va descurcati la capitolul asta, lasati mancarea sa se strice????
Mi-am dat seama ca trebuie sa mai schib cate ceva pana la venirea bebeilor ca asa nu se mai poate.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 13+

Ha, si eu am devenit Hagi Tudose de cand am aflat ca voi avea in vara trei plozi in casa ! Eu fac cumparaturile o data pe sapt, nu marunte si zilnice, si ce am in frigider aia gatesc, ma limitez la camara , e mai ieftin, si nu se strica nimic.

Shery 17 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

Shery, s-ar putea sa-ti cer lectii! Eu nu ma pot lauda cu 3 plozi, dar in schimb, pe langa noi (eu, sotul si bebe care va veni) ii mai am de hranit si pe socrul meu si pe un cumnat, care stau cu noi (uneori am impresia ca tot plozi sunt si ei ...)

Elena 14+

Mergi la inceput