Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (29)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miha13gina spune:

Buna seara, delfinariu!

Ma numesc Gina si cu ajutorul lui DD voi fii si eu o mamica de delfinas.
Datele mele UM 8.11.09,DPN 15.08.2010,ziua mea de nastere 13.12.1974
Mai am un baietel,Thomas(21.02.2008)pe care l-am alaptat pana acum o luna.
Corinna,Otiliav,nu credeam vreodata ca voi reusi asa usor sa-l intarc,desi am incercat demulte ori nu am reusit sau poate nu eram f hotarata.Eu am incercat treptat...la inceput doar odata ziua inainte sa adorma la pranz si am tinut-o asa cateva zile(desi el imi cerea ii dadeam ceai ,suc de portocale proaspat stors,lapte ,actimel)dupa cateva zile nu i-am dat ziua deloc,ci doar seara inainte sa adoarma si noaptea.Am tinut-o asa vreo 4zile si dupa nu i-am mai dat nici noaptea(desi am incercat sa-i dau apa ,lapte de vaca sau ceai nu a vrut nimik.il luam in brate si ma plimbam cu el un pic pana adormea din nou.Primele nopti a fost mai rau ,dupa care nu s-a mai trezea deloc(nu-mi venea sa cred ca dupa 23 de luni dormeam si eu toata noaptea)
Sper ca sa reusiti si voi la fel de usor sa intarcati!

va pup pe toate si va doresc somn usor!

Gina14+ si Thomas(21.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Buna dimineata burtici si mamici!
Si eu ma trezesc devreme (azi la 6 ) sa merg la baie si greu mai adorm inapoi (daca mai adorm)

Dragaica, noi cand mergem la cumparaturi luam numai ce mancam in perioada imediat urmatoare (2-3 zile) si fac si 1-2 feluri de mancare gatita (o oala de ciorba care ne ajunge aproape toata saptamana)

arana, gina bine ati venit! Sarcina usoara va doresc!

Otilia, arati tare bine! Si eu am 1.57 si aproape 57 kg, deci tot pe acolo, insa eu sunt mai pufoasa si nu am 2 copii
Multumim pentru ideea cu cartea!

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo1901 spune:

buna dimineata si de la mine,

ma bucur ca sunteti bine....sanatoase si puteti manca de toate. keep going,...mie mi-e pofta de supica tot timpul....inainte nu ma prea atingeam de ea, dar acum mananc o portie de fiecare data la pranz sau daca nu ajung, macar cand ajung acasa...asta e...

otilia as vrea sa incep cu tine....esti superba....si eu am 58 kg, dar sunt mai rotunjoara...nu am formele tale..oricum felicitari...

va doresc o zi usoara, la toate

Ramona 15+ ....cu o scumpica de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata burtici!

Bun venit Arana si Gina! Sarcina usoara si la termen!

Otilia, ma zgarai pe ochi ca trebuie sa stau acasa, dar sper sa merg cat de curand la servici. Insanatosire grabnica!

Shery, apropos de camara, eu toamna sunt super albinutza, sotul cu muraturile, eu la copt, suc de rosii, mai un zarzavat, un compot. Eu tot ce pot pune pe iarna pun, nici nu se compara cu ce se gaseste pe piata, dar nici nervii mei dupa ce termin.

Fetelor, sa aveti o zi placuta!

Alina 16+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2010 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput