***La multi ani, dragi braduti!*** ian-feb 05 (70)
Raspunsuri - Pagina 3
Lali spune:
Eu aseara am avut o discutie cu mama care imi spunea, mai in gluma, mai in serios ca tare m-am "inrait"... Si eu i-am spus ca viata m-a facut asa, mai ales cea de Bucuresti, mai ales 2 ani printre santieristi...
Sanatate, Kita, si distractie placuta ! Sa ne spui cum a fost, eu sunt convinsa ca o sa va placa.
crinuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lali Eu aseara am avut o discutie cu mama care imi spunea, mai in gluma, mai in serios ca tare m-am "inrait"... Si eu i-am spus ca viata m-a facut asa, mai ales cea de Bucuresti, mai ales 2 ani printre santieristi... Sanatate, Kita, si distractie placuta ! Sa ne spui cum a fost, eu sunt convinsa ca o sa va placa. |
De ce spunea asta? Eu te vad asa cum te stiu de ani buni. Buna, blanda, calda :)
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!
www.youtube.com/watch?v=hcq4pnMzTRM&NR=1" target="_blank">Faustina's life"
www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy
Lali spune:
Eu in Baia Mare eram mult mai calma si mai blanda. Recunosc ca in cei 7 ani in Bucuresti m-am schimbat, inainte aveam mai multa incredere in oameni, eram altfel. Acum ma stradui sa fiu calma cu Dragos, cu familia, dar in rest, la firma si mai ales pe santier cat am construit casa am mai avut faze mai dure, pe care nu le aveam inainte. In plus, mama mea e cam autoritara, si acum, vrand nevrand ma mai impun in fata ei, mai ales in ceea ce il priveste pe Dragos. Si asta o mira si o face sa caute explicatii...
Edit: Crinuta, merci
kita spune:
mmmm Ciudat spectacolul.... Poate este din cauza salii, caci mai nou reprezentatiile se tin in sala cinematografului Gloria din zona Titan, care clar este construita pentru proiectii cinema; Am avut loc in randul 6 si a trebuit sa imi tin copilul in brate ca sa vada ceva pe scena, caci scena e jos..si ma uitam la cei ce erau in primele randuri ca toti copii erau cu gaturile in sus; incomparabil cu sala din Pta Amzei sau cu cea de la Tandarica. Si am inteles ca in prezentarea initiala reprezentatia dura doua ore cu pauza si acum a durat de la 11 si la 12.15 eram deja urcati in masina, si nu am verificat daca au inceput fix la ora 11, deci clar au mai taiat din replici.
bubu05 spune:
La multi ani Matei si Codrin! Sa cresteti mari, sanatosi, cuminti!
Liviana, Shobo, sa va traiasca baietii!!
Lali spune:
La multi ani Matei ! Sanatate si multa fericire !
La multi ani Codrin ! Numai ganduri bune !
bubu05 spune:
Hei, Liviana, cum ati sarbatorit in we? vrem poze cu sarbatoritul!! ce cadouri a primit?
Kita, nasol cu spectacolul :(
Vladut a tot avut la gradi teatru de papusi, asa ca nu am mai fost nicaieri cu el...
Sambata m-am intalnit cu colegele de liceu, asa bine a fost, am vorbit, am stat la pizza, ne-am amintit....foarte frumos, m-am simtit tare bine! copiii mei au fost la socrii si i-am lasat pe amandoi, pentru prima data peste noapte. Eram asa confuza, ciudata fara ei acasa...nu stiam ce sa fac
lbelciug spune:
Bubu, Lali, va multumesc pt urari! Am petrecut f frumos acasa, au fost multi invitati, 9 copii, e asa placut sa vezi casa plina si mai ales ca toti au loc. Am jucat jocuri de grup, s-au alergat, au luat toate jucariile baietilor la rand etc. Desigur ca o petrecere de asa marime a presupus si multa pregatire, insa m-au ajutat si parintii. Ei au fost "firma de catering", insa tortul l-am facut cu manutele mele, ca de altfel si tot smotrul pana la 1 noaptea.
Dar, o data implinim 5 ani, nu? Sa va zic ce dorinta si-a pus baiatul meu? Ei bine vrea sa se insoare!
Pt poze mai asteptati o tzara, o sa vina si ele.
Kita, Patricia, voi nu ne aratati poze?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family
crinuta spune:
Liviana, La multi ani pentru Matei! Asteptam poze.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!
www.youtube.com/watch?v=hcq4pnMzTRM&NR=1" target="_blank">Faustina's life"
www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy
Lali spune:
Liviana, asteptam poze.
Daca te ajuta cu ceva si Dragos mi-a spus intr-o zi, in mall la Baneasa ca el vrea sa isi caute .... sotie ! L-am intrebat la ce ii trebuie si raspunsul a fost " Ca sa facem pui cand o sa fiu mare !" Apoi i-am spus sa-si caute si mi-a aratat dupa cateva secunde o fata cam la 20 si ceva de ani cu parul lung, imbracata office super cuminte si mi-a zis: "mami, de fata aia imi place ca e cu parul de aur ca mine si are ochi maro"....