***La multi ani, dragi braduti!*** ian-feb 05 (70)
Raspunsuri - Pagina 4
sirimie spune:
Eu l-am trimis pe Vladut cu socrul la teatru de papusi la muzeul taranului. A fost un teatru despre legume, ceva. Simbata viitoare e fata babei si fata mosului.
La Multi Ani sarbatoritilor din perioada asta!
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog
crinuta spune:
Rayan nu vrea sa -si caute, el vrea sa se insoare cu mine :)
Duminica ne-am intalnit cu niste prieteni, si baietelul lor e mai mare decat Rayan cu 1 luna si ceva, si la fel si el, vrea sa se insoare cu mama lui.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!
www.youtube.com/watch?v=hcq4pnMzTRM&NR=1" target="_blank">Faustina's life"
www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy
bubu05 spune:
Ha, ha, ce draguti sunt astia mici!
Chiar azi in masina, veneam de la mall, i-am zis lui Vlad sa ma pupe si ca vreau sa-l iubesc putin si el zice:"bine, dar nu o sa fiu sotul tau! stii doar ca sotia mea o sa fie Alexia!" Si mai sunt faze, cand vrea ceva si ii spun nu, apoi el zice ca atunci cand va fi mare la casa lui, cu Alexia, atunci o sa-si cumpere lucrul respectiv
Liviana, abia astept pozele, ma bucur ca v-ati distrat frumos!
Vladut a "chiulit" azi de la gradi Sotul a oprit ceasul si am dormit pana pe la 8 jumate...asta e, norocul nostru ca a fost si Cata liber si i-am dus la City Mall la locul de joaca. Si nu vor sa faca nani acum si eu sunt rupta, ce-as mai dormi....
lbelciug spune:
Sunt tare haiosi baietii nostri, ce-o fi in capul lor? Matei vroia sa se insoare cu una din fetitele invitate la petrecere, scolarita deja. In general le prefera pe cele mai mari ca varsta.
La petrecere nu stiu cate poze avem, sigur cu tortul am, restul e posibil sa fi fost doar film. Sotul s-a ocupat asa ca trebuie sa verific.
Am pus in semnatura pozele profesioniste facute acum o saptamana.
Fetele vine primavara, in sfarsit! Ne intalnim si noi?
Patricia, Crinuta, ce-ati zice de un suc in Cismigiu in timpul saptamanii? De ex joi pe la 2pm?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family
crinuta spune:
Liviana, eu pot :)
Crinuta si minunea ei
www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy
crinuta spune:
Urmatoarea...
Crinuta si minunea ei
crinuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui PatriciaArdeleanu Liviana, eu nu pot saptamina asta. mi-am luat o sapt de concediu. Patricia, mamica implinita de Rebecca, 05.02.2005 si Andrei Daniel, 09.08.2009 |
Sper ca e bine Rebecca...
Crinuta si minunea ei