***La multi ani, dragi braduti!*** ian-feb 05 (70)
Raspunsuri - Pagina 2
crinuta spune:
Patricia, eu stau mult mai bine, ma si mir, ca nu am motive neaparat, de fapt mint, cu Rayan langa mine ce motive as putea avea?
Insa zilele astea cu vremea asta am fost cam intoarsa.
La voi la servici cum se simte criza?
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!
www.youtube.com/watch?v=hcq4pnMzTRM&NR=1" target="_blank">Faustina's life"
bubu05 spune:
La multi ani, Cristinuca-Piersicuta!
La multi ani, Andrei!
Sa cresteti mari si fericiti, alaturi de parinti si fratiori/surioare!
Asteptam mamicile pe la noi, cu poze multe cu sarbatoritii, nu i-am mai vazut de muuult!!!!
lbelciug spune:
La Multi Ani pt Crisa de Ixxi si Andrei de Amaya! Sa fiti sanatosi, sa crestei mari, cuminti si norocosi!
Patricia, eu intelesesem ca e necesara cistografia si de asta te intrebam. In ce consta mai exact? Te inteleg cu starea proasta, e normala cand ai griji pe cap, dar lasa ca se rezolva ele.
Gata, am inteles, nu o sa mai folosesc sarea de lamaie desi si pana acum o utilizam fff rar, cand nu aveam lamaie in casa.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family
sirimie spune:
La Multi Ani piersicutei
Beatrice, cum te mai simti? Sarcina usoara in continuare!
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog
Lali spune:
La multi ani Crisa, La multi ani Andrei !
Sa cresteti mari, sanatosi si frumosi !
Bubu, succes cu dieta. Eu, din pacate o tot incep "de maine" de vreo cateva luni...
Ubi, frumoase poze, frumosi schiori, superba vacanta ! Noi am fost anul trecut si intr-adevar e superb in Austria la ski. Sper pentru la anul...
Kita merci de aprecieri, prietena ta are dreptate... si la noi a fost cam la fel, plus in mare parte sotul meu era multumit de mesteri si eu eram cea "rea". Intr-o zi sotul ii spunea sefului de santier ca el pleaca din tara 2 saptamani, "dar ramane sotia, discutati cu ea orice" la care seful de santier spune "nu poate sa plece doamna, sa ramaneti dumneavoastra ?"
Crinuta, eu am descoperit pe net Opera comica pentru copii, operacomica.ro si vreau sa cercetez ce e cand ajung la Bucuresti. Tu ai auzit de ei ?
crinuta spune:
Lali, nu, ca eu nu prea sunt fan opera :), exceptand " Faust" singura opera care nu ma plictiseste.
Prefer muzica vocal simfonica, sau pur simfonica, insa l-as duce pe Rayan sa vad daca ii place, ca nu e musai sa aibe gusturile mele.
ps: am fost in Pipera acum 2 zile, am avut o repetitie, si m-am gandit si voi, ba ma si uitam dupa casa voastra, dar pe unde am mers eu nu am vazut-o.
pup
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!
www.youtube.com/watch?v=hcq4pnMzTRM&NR=1" target="_blank">Faustina's life"
Lali spune:
Crinuta, eu nu cred ca m-as incumeta cu Dragos la concert. Iar eu, cu mine e complicat, mie chiar imi place opera, cred ca mi-ar place si un concert, am fost, dar de cand m-am maritat sotul deabia vine la opera, la concert nu am nici o sansa, asa ca ma multumesc cu ce se poate. Da de cei de la operacomica scrie de tare bine pe site-ul lor si cred ca poate fi interesant pentru pustii nostri.
Acum noi suntem mari fani olimpiada, Dragos se joaca de-a patinajul artistic si vrea musai la antrenament de .... sarituri cu schiurile
lbelciug spune:
Lali, Matei a fost cu gradinita acum 2 zile la OperaComica- e la Palatul Pionierului de langa parcul Tineretului. I-a placut f mult, el a vazut Fata Babei si Fata Mosului.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family
kita spune:
[quote]citat din mesajul lui Lali
[Intr-o zi sotul ii spunea sefului de santier ca el pleaca din tara 2 saptamani, "dar ramane sotia, discutati cu ea orice" la care seful de santier spune "nu poate sa plece doamna, sa ramaneti dumneavoastra ?"
M-ai facut sa rad muuult de tot... caci si acasa si la servici eu sunt cea rea, intr-un permanent control al actiunilor altora;
Andrei daca nu ma asculta, ii interzic anumite lucruri sau comportari Gabi imediat ii ia apararea, si eu sunt oaia neagra ca nu il lasa mami; La servici tot asa, eu nu eram de acord cu anumite tarife, discounturi si seful meu trecea de partea clientului si spunea ca o sa recalculam si sa vedem ofertele...
NU stiu cum am racit; bine ca sunt copii teferi; initial am avut o strangere de inima caci Vlad a facut temperaturia 38.2 intr-o seara, dar a doua zi nu a avut nimic asa ca am banuit ca or fi dintii;
Maine noi ne ducem la teatru la Creanga la Pinochio; daca va intereseaza va spun cum a fost;