Bobocei de sept-oct 2008 (259)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Mi e o greaaaaata, Nushule cred ca te intrec si nici n am bebel in burtic.
Intrebare cum tineti cupii in supermarketuri, io nu pot nicicum so tin pe Biancu o ia la fuga trage arunca musca etc etc. Unde domne cupilu cuminte , of capatzana mea

Cristina bun venit in club Cupilu invata drumul sa vezi acuma ce haios va fi, tu il pui el se ridica si tot asa pina nu mai doarme. Biancu deschide toate usile prin casa, se mai inchide singura in camara si striga ma maaaaa

nushule ce bine ca samburica este ok

ange da de papat cum papa?

babytza ce super pozele, distractie acolo

lumi, uf, hai ca trec si zilele astea, pupam mamica obosita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Sunt disperata!
Pe la 4 am chemat ambulanta ca Lucas avea frisoane in timp ce sugea. M-au dus la sp de copii acolo un dr tampit m-a facut in tot felul ca "daca moare copilul in spital e vina mea ca nu i-am pus un supozitor" si m-a trimis la contagiosi cu "rubeola in eruptie" fara sa-i dea nimic-avea acolo febra 39.4. In drum spre spitalul de contagioase i-a pus asistenta supozitor paracetamol.
La Contagiosi a zis ca e alergodermie, am refuzat internarea.
Merg acusi sa-i recolteze analize.
Acum Lucas doarme si eu stau de veghe.
Nu stiu ce sa fac,incotro s-o apuc,ce mai,sunt disperata!
Ce vinovata ma simt,nu mai spun!dar pe mine atata m-a dus capul...nu mi s-a parut febril,soacramea si ea ca n-are febra ca e reactie la ceva. eu am crezut ca vine un dr cu ambulanta,nu ca vine ambulanta pe post de taxi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

'neatza! Vreti ?

Bitza, Doamne ajuta sa fie totul bine

Babytza, foarte misto cheful. Sunteti foarte frumoase iar David e un scump. Ce-mi placea cum se "amesteca" el prin multime

Angelynna Crinutei.

Lumi hunii. Si Carla e in suferinta mare din cauza dintilor, toate ziua e cu mana in gurita si saliveaza, nu-i convine nik, urla din orice, nu mananca nik . Sper sa iasa odataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

Vrem si noi pe blog dar nu stim parola, cont etc. Le-am uitat pe toate, nici pe contul comun de mail nu mai pot intra

Carla & mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata

Cafea multa si pepsi cu mancarea vin mai tarziu sa nu vi se aplece asa de dimineata

Bitza of mai mami, ce de idioti in spitalul ala Am patit si eu ceva de genul asta cu urlat la mamica , cand am fost cu prietena mea cu baietelul. Am ajuns cu el cu convulsii si un dobitoc de acolo tipa la ea ca de ce nu raspunde ea la intrebari si raspund eu...ea era saraca terminata, venisem cu copilul pe brate (acum 11 ani) si oprisem prima masina care avrut sa ne ia in disperarea noastra....
Imi pare tare rau sa aud ca nimik nu s-a schimbat, din pacate asta e sistemult nostru medical mai peste tot. Rar gasesti un doctor care nu a uitat sa fie uman
Sper sa nu fie nimik grav cu Lucas, sa ne spui cum sunteti. Curaj mamico , o sa fie totul bine

alessia imi pare rau de cumnata ta, nu am cuvinte....

Lumi pup mamica obosita

Anca ai Pm de la mine

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neata! pt toate mamicile si un pt Bitza. Offf mamico prin ce treci. Va doresc multa sanatate si putere sa infruntati boala. Sa ne tii la curent cu starea lui Lucas.

Mergi la inceput

Nusha ce ma bucur , felicitari ca totul e bine Tot asa pana la 40 saptamani

kllemi e iesit tare frumos . Copiii s-au distrat de minune Iar David s-a simtit excelent printre ei. Parca era in elementul lui. Initial am vrut sa plece tati cu el la bunica, dar copiii au pus botic sa nu il luam, unul dintre colegi a venit si cufratiorul de un 1,2 ani ( care ne-a terminat cat a mancat ) si cand am vazut cat de bine se simte, am hotarat sa ramana acasa la party La sfarsit au ramas fetele (5 au fost in total) sa doarma la noi si a iesit tare frumos

Laura si eu am bocit ca toanta aseara la Greys anatomy bine ca nu am schimbat programul, nu stiam ca dau doua episoade. Saptamana viitoare se termina seria asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Roxi tot binele din lume pt tine si familia ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Multi ani traiasca, multi ani traiasca... Roxu sa traiasca...

LAAAA MUUULTI AAAANI!!!!!

Scumpa doamna, sanatate si tot ce-ti doresti! La multi ani!

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

eu am avut o seara... Teo a baut un lapte fara chef si l-a dat jet pe tot afara impreuna cu ce mai avea el prin stomac... si s-a culcat asa flamand.
Habar nu am ce a fost, febra n-a avut...
Acum trage de un ceai, iar pipi a facut fix 2ml in oala cea noua care canta
Macar m-am culcat relativ devreme si am dormit snur pana la 6, ceea ce e rar. Aveam nevoie.
Am dormit cu mana pe fruntea lui sa n-aiba febra, dar am dormit bine.

Lala, merci mult de mesaj!

Bitza, sa ai mereu in casa sup cu novocalmin, ca sa poti reactiona la urgente din astea.
Intotdeauna cand are frisoane sau ii sticlesc ochii ii bagi termometrul chiar daca-i deranj si chiar daca pare rece.
Exista febra cu frunte rece, febra cu frunte fierbinte, febra cu obraji palizi, cu un obraz rosu, si tot asa...

Pana la urma ce are puiul? Rujeola? Voi ati facut ROR-ul? Ca nu inteleg ce e cu toate cazurile astea de bube, dupa vaccin, tocmai acuma cand s-a bagat Priorixul via asigurari sociale!!!!
Multa sanatate si tarie!!!

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Ada asa e cu febra asta, uneori te pacaleste. Pui mana pe copil si nu simti nimik, iar cand pui termometrul......e jale. Eu am patit cu Tina asa anul trecut cand a avut infectie in gat (imi scapa zau acum exact denumirea) aaa angina Nu parea sa aiba febra dar fiindca a tot insistat ca se simte calda i-am pus termometrul si avea 39,5

Multam de urari fetelor

Mergi la inceput