Bobocei de sept-oct 2008 (259)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

BABYTZA, e ziua ta?? LA MULTI ANI, fataaaaaa!!! Multa sanatate si norok!
Nusha, felicitari pt vesti bune!!
Bitza sper sa se faca bine cat mai curand Lucas

Mami fericita de Mihnea-Cristian &11s3z
Mihnea se face mare Gargaritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Deci io fac sondaj. Cate din voi ati facut (puilor) PRIORIX de la stat si ati avut reactii la vaccin?
Era in baza de date un tabel cu vaccin, poate puteti scrie acolo, ca sa fie mai usor de facut referinta la el...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

M. a facut Priorix si nu a avut reactii adverse.
Nu stiu despre ce tabel vorbesti, nu mai stiu nici parola comuna, nu mai stiu nimik.... Poate o primesc si eu pe PM..

Mami fericita de Mihnea-Cristian &11s3z
Mihnea se face mare Gargaritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Noi am facut si nu am avut nicio reactie

corrina pup burtoasa sexy

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Neata!

Normal ca iar suntem inzapeziti, deci stam acasa.

Angelynna, o sa treaca faza asta. Pana atunci, da-i alte lactate. Sau poti sa-i pui ceva in lapte macar o data pe zi; la noi cand a facut Alice asa i-am pus cereale junior de la Nestle. Au gust de cacao si i-a placut.

Laureta, eu o pun in caruciorul acela unde pui copilul deasupra, nu cel cu masinuta, ca de acolo fuge mereu. Si in general, nu face prea rau-daca nu ma apropii de galantarul cu salam. Dar mai are si cate o zi proasta si nu sta in nimic; caz in care, o leg in caruciorul ei si n-avem ce discuta. Dar atunci trebuie sa mai fie cineva cu mine.
Si niciodata, pt nici un motiv, nu-i dau sa manance nimic acolo, decat la urma cand cumpar paine si ii rup un colt. Si s-a obisnuit asa ca nu cere decat paine.
Daca o mai las pe jos si mai ia chestii din rafturi, ii spun sa le duca inapoi si sa aduca lapte de-ala de care bem noi, ia sa vad, il recunosti?Bla, bla; si ea il cauta. Si pana atunci eu pyun in cos ce-mi trebuie ca ea are ocupatie.La ur,ma o las sa puna si ceva luat de ea si ii spun ceva de genul "hai sa luam si cafea acum ca lactate am luat" si ea vine si nu mai face taraboi ca o iau de la iaurtele. Si tot asa pana plecam.

Bitza, imi pare rau tare!Cred ca te-ai speriat...Voi n-aveti un dr in care sa ai incredere sa mergi pe mana lui? Ca pe la urgente mai gasesti si imbecili de-astia. Sper sa fie bine.

Cum, doua episoade din Anatomia lui Grey? Mi-am luat teapa ca am schimbat canalul.Ma miram ca n-au dat secvente de sapt viitoare.

Gaia, poate a mancat prea mult sau prea lacom.

Noi ne-am trezit la 5.S-a sculat Anna prima si a supt, apoi s-a dat jos din pat, eu am plecat s-o duc la bona si din urma mea a venit si Alice. Si uite asa, la 5.30 nu mai dormea nimeni in casa.Si eu acum lesin de somn. Abia astept amiaza sa culc si eu cu ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Am pus pe blog un mic sondaj pentru vaccinul Priorix si urmarile lui.Sondajul este primul din lista din stanga.

Bitza, imi pare rau pentru ce probleme aveti.Sper sa se rezolve repede si sa nu mai fie cazul de spital prea curand.

Babytza, la multi ani mamico!Multa sanatate si sa te bucuri de familia ta frumoasa multi multi ani de acum inainte

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neata,

LA MULTI ANI BABYTZA!!!!!!!!
SA FII SANATOASA, FERICITA, SA AI PARTE NUMAI DE LUCRURI BUNE SI MUUUULT NOROC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Oana, esti o comoara la casa, sau serviciul, omului!

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

La multi ani , Duamna Roxana!Tot ce-ti doresti dumneata iti dorim si noi si asteptam beutura ca nu uram asa pe gratis!

Noi am facut Priorix si nu s-a intamplat nimic; nici o reactie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Babytza

Sa ai parte de o zi minunata si multi ani fericiti de acum inainte!

mamica superba

Carla & mami

Mergi la inceput