Bobocei de sept-oct 2008 (259)
Raspunsuri - Pagina 4
kllemi spune:
seara buna, fetele...nu stiu ce sa zic copilul meu nu a mai facut kk de doua zile o fi vre-o forma de protest ca o las cu bunii de doua zile???? ...sper ca nu..
alessia vai, ce groaznic, dar cati ani are copilul??
ada si noi ne intindem la clanta, si mai nou chiar apasa pe ea si reuseste chiar sa deschida usa...daca, nu eram pe faza iesea de vre-o doua ori din casa ..ptr. ca uitasem sa incui usa .....dar mai nou, daca prinde o geanta/sacosa/punga etc.se chinuie sa o bage pe mana ca sa o aseze pe umar,... se duce la usa si-mi zice "pa-pa"...imi trimite pupicuri cu manutza si apasa pe clanta sa iasa afara ...probabil a vazut la mine cand plecam ca imi iau geanta pe umar
babytza imi pare rau dar nu mai apuc sa citesc din urma....cum a iesit petrecerea???
nushu felicitari ptr. bebe sanatos...asa sa ramana pina la sfarsit
lumi uooofff imi pare rau ca nu te mai poti odihni...lasa..mami ca ies, iei dintii sa vezi atunci somn ..te
fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
Nocom spune:
Buna seara,
nushu ma bucur ca ai venit cu vesti bune!!! S-o tineti tot asa!!
nerantula tu urmezi!!!
claudinna eu sunt de acord!
Si Daria tranteste usile la greu si tot cu ochii inchisi (hi hi) dar mai are ceva pana sa le poate deschide caci la noi clanta e rotunda si trebe s-o invarteasca intr-un anume sens....
Azi ma bag la nani devreme..
Noapte buna
nikolici spune:
babytza ce mi-au placut pozele, inca visez la o pijama's party, imi aduc aminte cu drag, episodul din beverly hills cu fetele care aveau o astfel de petrecere.
Nici eu nu am fost la vreun party de asta pijamalesc, ca eu mergeam la disco si beam apa de la baie, dar ce viata mai duceam
nusha sarcina usoara pana la termen, trec ele greturile odata si odata!
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
angelynna82 spune:
Cristina, super , Crina ma striga: mamamamamama incontinuu pret de cateva secunde
Clau sunt de acord
Nusha felicitari , las ca trec ele si greturile
Nerantula atunci scoatem majoretele
Klemmi, Crina mea face uneori kk la 2 zile...alteori zilnic...nu m-as alarma...eventual niste suc de mere, super tare faza, poate o filmezi
ehhe, si a mea deschide usa dar nu o tranteste
Crina mea a experimentat saritul in pat apoi jos pe podea...doarme de tai lemne langa ea acum...era treaza de la 13.30
uoffff...si am o problema...nu mai vrea lapte....aseara nu s-a atins de el...azi dimineata vreo 60ml...iar asta seara iar nimic...ce pot sa fac???? mi se pare cam devreme totusi sa renunte la lapte...asa face de vreo 2 saptamani..insa in ultimele zile mai rau
de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
alessia2005 spune:
Buna seara fetele! Multumesc ptr suportul acordat cumnatei mele..asa indirect..sunt ganduri bune...
Musette...asa este...e greu ce se intampla..cancerul asta e nemilos..off
Da Claudinna..e greu...dar...asta e viata..parca intr-o secunda te nasti..si tot intr-o alta mori..doar ca unii se chinuie..pana vine acea secunda..e trist..chinuitor...
Mami de doua printese: ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)
alessia2005 spune:
Baby boy se parec ca Raducu face progrese pe zi ce trece..felicitari..trebuie sa ne minunam de fiecare progres al lor..este o perioada frumoasa ...
alessia2005 spune:
Nusha ma bucur ca totul e ok, sarcina usoara!!!
Kllemi fetita lor are 3 anisori..si mititica..nu intelege ce se petrece..e trista..parca simte ceva...
alessia2005 spune:
Kllemi poate totusi niste suc de portocala o sa remedieze situatia..sau niste miere..pe stomacul gol...pupici
Ei..eu va urez noapte buna, sa aveti un somnic dulce, cat mai linistit!
kllemi spune:
ange sa sti ca as vrea sa filmez, dar tot timpul se intampla cand am o groaza de treaba....ca ea, isi cauta de lucru cand eu sunt pe la bucatarie si ma trezezsc cu ea linga mine ca-mi zice "pa-pa" ....nu te ingrijora cu laptele nici Ami nu a vrut, cred ca vre-o saptamana dadea daca se atingea de el.....unde seara bea 210ml lejer, ajunsese cum spui tu, abia la 60ml....dar cu timpu si-a revenit...mai las-o, nu va renunta sigur, doar cred ca mai face o pauza
In alta ordine de idei....vorba lui babytza...o sa va mai spun problemele care ne apasa...tocmai a facut kk
fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
tzitziri spune:
David nu are somn ....
Am pus pe blog lista cu persoanele interesate si cu bloguri preferate..Claudinna mi-am permis sa te adaug eu ca tot nu aveam altceva de facut la ora asta.Cine se mai inscrie?
Nusha, ma bucur ca e totul bine.Eu nu am avut in sarcina greturi de dimineata (nu stiu cine le numeste asa ca la mine nu erau decat seara).Doar cand ajungeam acasa de la serviciu dadeam apa la rate sau cum se spune in fiecare zi intre 4 saptamani si vreo 16...dupa aia a fost minunat.
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso