Bobocei de sept-oct 2008 (259)
Raspunsuri - Pagina 15
tzitziri spune:
Dya, nici noi nu avem semn.Am facut de doua ori IDR-ul, e clar ca anticorpii erau in scadere si urma sa facem vaccinul.Dar se pare ca o sa asteptam sa vina...si nu vreau sa imi inchipui ce o sa fie atunci de nou nascuti la centrele tbc ca sa faca vaccinul
Cosmy, garantez pentru reteta Angelynnei
.Cale pe care ii multumesc si ei
.Eu am pus cam mult amidon adica a iesit cam ca o crema de intins dar data viitoare pun mai putin ca vreau ceva mai fluid.Dar e buna![]()
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
dyanira spune:
Cristina voi refaceti BCG??
Nusha e cu CUC si eu am descoperit zeama de varza dupa vreo 2 sapt de rau ingrozitor.Mmmm ce buna mai era....
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
andy.p spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyanira Vad ca se discuta de vaccinuri si vreau si eu sa va intreb daca mai e cineva in cazul nostru: Nu are pe manuta urma de la vaccinul BCG din maternitate si nici nu l-a refacut??? ![]() Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
Nici noi
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
angelynna82 spune:
Ramo ms mult, maine ma bag pe mess 
Oana 
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
dyanira spune:
| citat din mesajul lui baby_boy Diana mie nu mi-a trecut prin cap..inca..sa-l refac. Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008) |
Sa stii ca nici eu nu m-am gandit dar dr tot insista.Am sunat sa intreb acolo unde se face si cica numai pana la 1 an jumate se face de aia am intrebat si pe aici noi mai avem putin pana la 1 an jumate.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
angelynna82 spune:
Babytza vad ca au trimis mail cei cu pastilutele...au spus ca a ajuns medicamentele

de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Muuh spune:
| citat din mesajul lui dyanira Vad ca se discuta de vaccinuri si vreau si eu sa va intreb daca mai e cineva in cazul nostru: Nu are pe manuta urma de la vaccinul BCG din maternitate si nici nu l-a refacut??? ![]() Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
Da, noi. Editez ca sa spun ca nici ca il mai facem.

, mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)