Bobocei de sept-oct 2008 (259)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Ange ti-am postat eu reteta. Nu e greu sa umbli la blog, iti explic pe mess daca vrei. .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Dya, nici noi nu avem semn.Am facut de doua ori IDR-ul, e clar ca anticorpii erau in scadere si urma sa facem vaccinul.Dar se pare ca o sa asteptam sa vina...si nu vreau sa imi inchipui ce o sa fie atunci de nou nascuti la centrele tbc ca sa faca vaccinul

Cosmy, garantez pentru reteta Angelynnei.Cale pe care ii multumesc si ei.Eu am pus cam mult amidon adica a iesit cam ca o crema de intins dar data viitoare pun mai putin ca vreau ceva mai fluid.Dar e buna

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Cristina voi refaceti BCG??
Nusha e cu CUC si eu am descoperit zeama de varza dupa vreo 2 sapt de rau ingrozitor.Mmmm ce buna mai era....

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Vad ca se discuta de vaccinuri si vreau si eu sa va intreb daca mai e cineva in cazul nostru:
Nu are pe manuta urma de la vaccinul BCG din maternitate si nici nu l-a refacut???

Diana

Nici noi

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Diana mie nu mi-a trecut prin cap..inca..sa-l refac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Ramo ms mult, maine ma bag pe mess

Oana

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby_boy

Diana mie nu mi-a trecut prin cap..inca..sa-l refac.

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Sa stii ca nici eu nu m-am gandit dar dr tot insista.Am sunat sa intreb acolo unde se face si cica numai pana la 1 an jumate se face de aia am intrebat si pe aici noi mai avem putin pana la 1 an jumate.

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Babytza vad ca au trimis mail cei cu pastilutele...au spus ca a ajuns medicamentele

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Vad ca se discuta de vaccinuri si vreau si eu sa va intreb daca mai e cineva in cazul nostru:
Nu are pe manuta urma de la vaccinul BCG din maternitate si nici nu l-a refacut???

Diana

Da, noi. Editez ca sa spun ca nici ca il mai facem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Nici io nu ma stresez sa-l mai refac

Mergi la inceput