Bobocei de sept-oct 2008 (259)
Raspunsuri - Pagina 16
claudinna spune:
nici razvan nu are semn si am refacut vaccinul undeva pe la 8 luni, parca...am si uitat
ocazie cu care nu a catadicsit semnul sa apara...
am intrebat pediatra si a dat din umeri...deci nu-l mai facem!
Oana, sarumana!!!
bitza, of, ce greu trebuie sa-ti fie! nasoala experienta! ai sa vezi ca puiul sa fie bine pana la urma...
aceeasi situatie am intalnit-o si noi, nu stiu daca va mai amintiti ca eram disperata, acum imi spunea c e alergie, acum ca e rujeola...nici in ziua de azi nu m-am edificat ce anume a fost, cert este insa ca a avut febra mare cateva zile la rand si cand a scazut febra brusc a inceput eruptia...care a fost in valuri si a durat...mai bine de o saptamana, imi venea sa-mi iau campii!
iti doresc sa te inarmezi cu multa forta si sa nu te pierzi. usor-usor, lucrurile vor intra in normal!
am fost si noi azi la dr, sa ne dea fier...a urlat leul meu de cum am intart in cabinet si pana a luat dr mana de pe el! a si facut pishu pe noi de 2 ori (adica pe mainile mele, ca-i tineam genunchii...)!!! dupa ce s-a incheiat consultatia corporala a inceput sa zambeasca la dr...si am plecat de acolo si cu 3 bomboane, ca daca mai putea lua in maini, mai lua!
oricum, dr a zis ca data viitoare sa-l anuntam din timp, sa-si ia echipament de protectie, ca asta micu il bate cand o face 2 ani![]()
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
anamona spune:
iara sunt in urma, am citit asa pe sarite
sunt rupta de somn, daca nu trebuia sa ma ocup de niste hartogareala, eram demult adormita.....
PRIORIX: noi nu am facut vaccinul asta, sunt curioasa cate suntem in situatia asta
si ca sa ne mai si laudam:
** mai nou avem o prietena pisicuta, de fapt ditamai matza cu pisoiasi in burta. e a unei babe, vecina cu noi si ne mai viziteaza cand si cand... de cateva zile ne viziteaza mai des pentru pisicutele se mai si imprietenesc :) Thea e innebunita, o iubeste mult de tot si o striga Pis Pis toata ziulica. Azi striga Babo, pis pis ![]()
** Cand o intrebi cati ani are, arata cu degetul ca 1.
si ca tot sunt vorba lunga, inca una de incheiere:
** in seara asta T a facut un progres remarcabil la capitolul vorbit: a rostit un cuvant lung de mai multe ori ca sa fim siguri ca nu e o intamplare: a tot strigat dupa mama mea: Mamina Mamina, in repetate randuri cand a avut treaba cu ea (asa i se zice mamei mele de catre nepoti - Mamina)
e incredibil cum evolueaza de la o zi la alta
va pup
P.S. pe sarite , pe sarite, dar tot am avut timp sa admir pozele de la petrecerea valentinei si pe mamica ei frumoasa care mai degraba arata ca o surioara mai mare :)
Babytza, inca o data la multi ani, sper sa fi petrecut minunat azi, si de ce nu, sa petreceti si in continuare :)
baby_boy spune:
Fetelor imi spuneti si mie un torent sau de unde pot sa downloadez Grey's Anatomy??
Claudinna chiar m-am gandit la voi si la ce ati facut la doctor
JulyMorning spune:
Babytzule

Sa fii sanatoasa si sa ti se implineasca tot ce-ti doresti si propui in viata!!
La multi ani!!
_
Our future determines our past
bobocica Maia(28.08.2008)
Poze
20+
CosmyB. spune:
300
multumesc pt reteta, maine o prestez, azi am facut budinca de mere, a iesit delicioasa, am mancat toti 3 ![]()
Scriu reteta pt doritoare, daca am mai scris 
Budinca de mere
Se curata si se rad 5-10 mere (depinde de cata vreti sa faceti, ce vas aveti) se pune putin zahar brun si scortisoara. Se unge un vas cu putin unt, se aseaza un strat de felii de paine inmuiate in lapte, apoi un strat de mar f putin stors, apoi iar un strat de paine, apoi iar mar. Deasupra de bat doua oua cu trei linguri smantana si se da la cuptor. Cand este rumenita deasupra este gataaa ![]()
Cuscra a inceput paranghelia??

Noapte linistita sa aveti! 
nikolici spune:
cosmy baga niste poze cu frumoasa Maya imediat!
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
nikolici spune:
babytzaLa multi ani fericiti si impliniti, sanatate multa si noroc in toate cele!!!
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
nikolici spune:
recomand subiectul de la coffe chat pt citit...ahhh Alice mi-a impartasit gandirea.
gaia.nevia spune:
buna dimineata, vreau o mare de
sa inot in ea....
Mi s-a dat trezirea la 7. Deja sunt schimbati, mancati, bauti si jucati o tura.
Mi-eeeee soooomn!!!!
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri