Bobocei de sept-oct 2008 (259)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

300 stiu ca asa este, eu doar am zis ce a facut mamica respectiva...acu' ma gandesc ca si rarirea meselor de tzitzi e cam la fel pt bebe...

COsmyB ma bucur sa te "vedem"

Klemmi spune-i cum vrei tu, ne urezi sa fie si maine la fel , multa sanatate si sa scapati de muci

Babytza, tequila zici

Dya, Crina are semnul acela...stiu ca trebuie repetat vaccinul daca nu apare semnul

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Libero se gaseste in selgros si am mai vazut in mega image

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

La Multi Ani, Babytzaaaaa !!!! Sa fii iubita si fericita si radioasa toata viata!!

Gruia, farama de steluta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Ange acum cautam reteta ta de budinca de vanilie cred ca o gasesc pe blog, nu?
N-am gasit-o, poate ai timp si te induri cu reteta plss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

ange de selgros uitai :) iar la noi in mega nu-s...

cu raritul mai ai o sansa, il mai saturi cu altceva, mai profiti de cate ceva sa-i muti interesul... daca procedeaza suficient de lent, mama da impresia copilului ca se intarca singur... Da io cred ca ajungi la acelasi rez daca intarci natural numai ca atunci nu se mai streseaza mama :)

cosmy felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Cosmy, si eu fara rusi! Si nu-s gravida!Bat in lemn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

lala super nu sunt singura si nici gravi nu sunt iar fetita ta e mortala ce perle scoate

300

Mergi la inceput

CosmyB scriu aici reteta...pe blog nu ma prea pricep sa postez din pacate

Se pune lapte la incalzit cam 1 1/2 cana, intre timp amesteci 2 galbenusuri cu zahar si vanilie, cand laptele este caldut se pune incetul cu incetul peste amestecul de galbenusuri. Apoi toata compozitia se pune inapoi pe aragaz dar nu o tii prea mult...caci se branzeste. Ca sa fie mai tare poti pune amidon de porumb dizolvat in putin lapte, dar merge foarte bine si asa

Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

La multi ani, babytza!!!!!
sa ai parte numai de bucurii si sa fii sanatoasa!!!!

www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

LA MULTI ANI BABYTZA!!!SA AI O VIATA FRUMOASA ASA CUM TI-E SUFLETUL MAMICA SCUMPA!!!SI SA-TI CRESTI PUII SANATOASA,SA TE BUCURI DE EI!!!

la asa urari servesti si tu cu ceva??

multumesc tutror pt urari si felicitari!

cosmybpe masura ce trece timpul din ce in ce mai multe mamici de fetite imi zic ca asa de rau le-a fost si lor,eu una o tin pe a mea : E CU CUC!!!

so,azi mi-am diversificat si eu meniulpe langa covrigi,portocale si mere beau zeama de varzamamaaa ce buna e...normal ca am si mancat mancare si hap cate o gura de zeamace sa fac ma descurc si eu cum pot

david face baie cu tac-su si aud eu de jos din birou cum se hlizesc si improasca cu apa asa ca ies ma duc la ei nu pot sa pierd asa ceva

side David

Mergi la inceput