Bobocei de sept-oct 2008 (259)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Mai vreau sa va intreb ceva: in ce hypermarket se gasesc scutece Libero???

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Am gasit in Real si Cora si am auzit ca si in selgros sunt.
Niciodata nu am vazut in metro sau carrefour, Kaufland sau Plus. In Auchan nu am fost niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

LA MULTI ANI, BABYTZA!!! (stiu ca am mai scris, dar avand in vedere ca tu nu uiti de nimeni, meriti sa ti se spuna de mai mul#537;te ori)
In supermarket sta in carutul de acolo....pana se plictiseste....
Priorix am facut, in aceeasi zi cu vaccinul de un an, fara nici o reactie....
Corrina - incearca sa-i raresti usor usor mesele de san inlocuindu-le cu mancare....poate....
Dupa cum spuneam, Mark a renuntat singur la san....si cu toate astea, azi mi-a bagat mana sub bluza si ma pisca usor de san, zambind cu gura pana la urechi
Lala - o dulcica Alice....si f isteata...o multime de lucruri ii trec prin cap....(abia astept sa inceapa si Mark sa vorbeasca....)
revin

Mergi la inceput

Bitza - ce mai face micutul? cum stati cu febra? daca ai fost tratata asa aiurea la spital (caracteristic romanilor) de ce nu incerci sa mergi la un cabinet/spital particular? (acolo isi dau cat de cat mai mult interesul....)
(esti din Is?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Xor am inteles ca atunci cand vine de la ei intarcarea mai au scurte perioade de revenire care se tot raresc. Daca vrea nu-l refuza...

Anda mi-a tras de maieu pana l-am auzit paraind azi... de doua ori! Cand se va intarca? .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui Corrina

Eu ma tot informez, tot intreb: cum sa intzarc bebeunu? Ca nu vrea sa stea fara tzatza...Si la vara tre` sa mufez bbdoi...Cum sa fac? Cum sa fac? Ca nici nu vreau sa intzarc brusc, sa traumatizez copilu`... Pana la urma acolo ajungem, se pare...
Ceva pareri?

De ce trebuie sa il intarci daca vine bb2? Eu abia astept tandemul!
In cate saptamani esti? E inca posibil sa se intarce singur, asa cum a facut Eva de MonycaC, desi nici ei, la inceput, nu i se parea probabil ... laptele isi schimba gustul pe parcursul sarcinii, poate nu ii va mai place.

Gruia, farama de steluta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

Meeeeiii la noi iar au revenit mucii ...este adevarat in cantitati mult mai mici...dar sunt ...in rest nimic altceva..adica febra sau alte chestii....uuuoooffff ce ma enervez

babtytza hhheeeeiiiii...ce inseamna asta???..cum adica tequila...paranghelie, nu alta....vrem si noi ...daca nu reusiti sa o dovediti suna un prieten ....te pup muuuulllttt si distractie placuta

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

300 - in perioada in care sugea nu ma cauta niciodata sub bluza....ii dadeam eu cand stiam ca vrea/are nevoie....acum insa l-a apucat cred nostalgia...
Anda cred ca se va intarca atunci cand iti vei lua un maieu pe care sa nu-l poata rupe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

La multi ani cuscra draga!!!!!!!! Te pupam si iti dorim o viata luuuuuunga si fericita alaturi de familia ta frumoasa!

Un pupic mare mare pentru soricelul nostru!

Mergi la inceput

fetele, suntem pe aici

Felicitari noilor gravidute!

Oana superrrrr avem blog!!! Multumim!!!

Lavinia sunt prin zona, dar mult mai rar, a fost o prietena la mine, a stat doua saptamani, parintii ei au fost in spital aici in oras, acum sunt toti bine felicitari pentru noul membru al familiei, vrem poze

Vaccin Priorix nu l-am facut, insa doctorita insista sa-l facem, ca o voi duce in colectivitate si daca va face bolile vor fi forme mai usoare daca e vaccinata,altfel poate sa pateasca lucruri oribile din cauza febrei, se maresc organele si multe alte lucruri pe care doctorita mi le-a spus in speranta ca ma voi razgandi in orice caz m-a dezamagit
Azi mi-am facut si eu analizele, ca n-am gasit cauza ametelilor din ultima vreme, m-am dopat cu Ca si Mg si la fel ma simt, suspectez lipsa de Fe, acum sa vad maine rezultatele.
Maya inca suge la greu si e maaaare dragoste cu tzitzi ei, cand doreste laptic d-soara zice: "mama tzitzi" ma topesc

Nusha felicitari!!!! si sarcina usoara!!! la fel mancam si eu covrigi sarati si apa toata ziua, nu suportam nimic dulce, nici macar cu gandul dimineata aveam ameteli si seara greturi Eu am facut cateva zile vit. B injectabil (nu mai stiu exact care) si starile de rau s-au diminuat considerabil..

Mergi la inceput

Si am ramas singura pe aici fara rushi? Ca sa-mi treaca orice gand negru, m-am programat la gine

Edit: hi hi nu sunt singura, cel putin mai am cateva gravidute cu mine

Mergi la inceput