Bobocei de sept-oct 2008 (259)
Raspunsuri - Pagina 12
dyanira spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui baby_boy Diana ai pm ![]() M-ati corupt cu grey's Anatomy..deseara pun sotul sa mi-le ia de pe net Lumi ma bucur ca ati avut o noapte mai buna ![]() Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008) |
Cristina merci!!!

Sa se inarmeze sotu cu rabdare ca eu de azi dimineata am reusit sa iau de abia un episod acum a inceput al doilea

Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
dyanira spune:
Vad ca se discuta de vaccinuri si vreau si eu sa va intreb daca mai e cineva in cazul nostru:
Nu are pe manuta urma de la vaccinul BCG din maternitate si nici nu l-a refacut???
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
lavida spune:
La multi ani, Babytza! Sa fii mereu la fel de buna si inimoasa ca pana acum!
Si noi am facut Priorixul si nu am avut urmari.
Oana, am votat si pe blog. Si mersi ca ai trecut-o in lista pe bebelina mea cu prenumele complet
Mamica fericita de Eliza Maria (24.09.2008)
gaia.nevia spune:
Dya, Radu nu are semn vizibil pe manuta, si am intrebat-o pe pediatra, a zis ca nu trebuie sa facem nimic 
O s-o mai intreb odata...
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
300 spune:
Ange, mie felul asta de a intarca un copil mi se pare o adevarata tortura.
. Pentru un copil nepregatit sa se intarce, sanul e mult mai mult decat lapte cald la punga, e legatura lui cu lumea, mediatorul sau, locul unde scapa de marile lui probleme si frustrari, partenerul de joaca si cel mai bun prieten. Luindu-i brusc toate astea, copilul nu are timp sa gaseasca alte moduri de exprimare sau relationare cu lumea din jur!
si oamenii mari se
300 spune:
continuu- scriu de pe tel.
Si oamenii mari se refac greu dupa despartiri. Incerc sa-mi imaginez ce-o fi in sufletul unui copil de un an sau doi cand e pus in ceea ce pt el e o situatie limita.
Personal mi-as taia mai bine o mana decat sa modelez psihicul copilului meu in felul asta.
poate unii zic ca fac faze de-astea din dragoste. O dragoste demiurgica...
dyanira spune:
Mai vreau sa va intreb ceva: in ce hypermarket se gasesc scutece Libero???
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
kllemi spune:
buna ziua...duamnelor ![]()

LA MULTI, MULTI ANI 
BABYTULEEEEEEEEEE!!! 

SA RAMAI LA FEL...SA FI FERICITA ALTURI DE CEI DRAGI SI TOT BINELE DIN LUME TI-L DORESC multumim de tratatie..chiar ar merge un pahar de sampanie ![]()
BYTZA imi pare rau, uuoooffff....numai la spital sa nu ajungi...multa sanatate 
laureta si noi avem aceeasi problema in supermarket-uri
...numai cumparaturi, nu pot sa le numesc...alergam dupa ea mai rau ca la cros
cand eu cand tasu
lala 
cu fi-ta clar, nu ai cum sa te plictisesti vreodata ![]()
ange
felicitari ptr noaptea avuta...sau dimineata cum sa-i zic?? ![]()
lumi in sfarsit o noapte, pe care probabil, chiar ai putut sa o numesti noapte....sau nu?? 
ada si noi am facut Priorix-ul...si la fel...nici o reactie 
dya si eu am mai spus o data, ca nici noi nu avem acel semn...si ni sa spus sa il facem neaparat...ca la noi in tara, inca trebuie facut acest vaccin...numai ca institutul Cantacuzino...care il facbrica are sectia asta in renovare de vre-o 4 luni
...si tot sun ca nebuna si nimic 
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
babytza spune:
Fetelor va multumesc din suflet pentru urari. Mi-ati facut niste urari minunate 

Va pup 
Vreau sa va zic, tocmai am vazut un film, am ras cu lacrimi...The ugly truth . Mortal ![]()
![]()
![]()
Mi-au venit produsele, ma duc mai tarziu sa le iau. Nu mai pot de nerabdare.
Piolica nu fac party, doar vin niste prietene pe la mine diseara dupa ce culc puiul ....o sa stam cumintele....asta daca nu deschidem sticla de tequila si ne dezlantuim 
Babytza si puii
Valentina
David
baby_boy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyanira Vad ca se discuta de vaccinuri si vreau si eu sa va intreb daca mai e cineva in cazul nostru: Nu are pe manuta urma de la vaccinul BCG din maternitate si nici nu l-a refacut??? ![]() Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
noi

, mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)