Bobocei de sept-oct 2008 (259)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abe spune:

La multi ani, Babytza!! Iti doresc sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte numai de lucruri bune de acum incolo!

sondaj priorix: noi inca nu l-am facut, nu stiu daca il vom face

bitza imi pare rau de ce vi s-a intamplat...sper sa fiti mai bine si sa va treaca repede...dar pana la urma ce este?

ange nu stiu de la ce o fi...maria a avut o perioada de vreo doua saptamani in care a refuzat laptele de seara dar nu si pe cel de dimineata. tin pumnii sa treaca faza...

nushulica ma bucur ca sunteti bine! sarcina usoara iti doresc, sa treaca greturile cat mai repede.

oana, super sondajul pe blog, chiar ma intrebam cum stam cu priorixul. bravo fetelor ca aveti idei si initiativa!

lala esti teribila! auzi tu, trezire la 5.30...si in general: ia bona, du bona, deszapezeste, uracate-n tractor...de unde ai atata energie??

baby_boy
felicitari pt Raducu. ce fain ca ati facut deja planuri pt concediu... noi inca nu avem habar si nu-mi place...vreau sa stiu si io ca merem undeva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

LA MULTI ANI BABYTZA!!!! SA FII SANATOASA SI FERICITA ALATURI DE FAMILIA TA MINUNATA!!! ( sa inteleg ca in seara asa ai petrecere in pijama? venim si noi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Hello,
Babytza , sa fii sanatoasa, fericita si iubita!
Bitza, multa sanatate lui Lucas, iar tie nervi de otel, ca doar traim in Romania, WTF??!!!
Lala, super tare Alice! Abia astept poantele Evei, mai ales la cat de nazdravana este!
Cristina, felicitari pt. rezervare. Nu mai sunt decat aproape 4 luni si vei sta la soare, te vei balaci in mare...super!! Noi cred ca prin septembrie plecam cu Eva in Grecia sau Turcia. N-am stabilit nimic deocamdata. Bunicii au promis ca o iau pe Eva la mare o saptamana, prin iulie, asa ca fata mea va fi o plimbareata si jumatate.
Nusha, felicitari pt bb2 si sa treaca repede greturile si starea de rau! Apropos...eu zic ca va fi tot baietel. Tu/voi?

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abe spune:

furtuna? ce furtuna? nu mai vreau...vreau floricele si pasarele...si sa pot sa-mi scot masinuta din curte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Cristina felicitari pt concediu.Imi dai si mie ceva detalii ca si eu sunt in cautare de concediu.Cred ca pana la urma noi vom alege Croatia dar vreau sa mai vad si alte oferte.
Si felicitari pt Raducu sa stii ca si Andrei face la fel cand se trezeste de ceva vreme doar daca il necajeste ceva nu vine dupa mine prin casa daca nu ma trezesc cu el in bucatarie.Ai dreptate au crescut boboceii nostri.Voi sunteti tot singurei???

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Singurei toata ziua. Seara tati ajunge pe la 7.
Mai avem nroc cu tataie care vine la pranz si-l mai scoate o ora pe afara.

Acum l-am culcat pe Raducu ca am avut musafiri..un baietel si o fetita..ce s-au mai jucat..a fost superr

De concediu...ce sa zic..anul asta vroiam Grecia..dar sunt multe de vizitat acolo..si cu Radu nu cred ca puteam sa vizitam tot ce e doream..asa ca am ales iar Bulgaria..e mai aproape..si am gasit o statiune superr...linistita..si child friendly ca sa zic asa.
Daca vreti sa mergeti in alta tara eu zic sa va grabiti sa prindeti o oferta early-booking...sunt reduceri frumusele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Cristina merci de informatii.Daca te rog imi poti trimite pe PM ca sa nu fie considerata reclama site-ul cu firma de turism la care ai facut rezervarea si unde anume.Nasa mea vrea neaparat sa mearga in Bulgaria si e tot cu copilas mic si am vazut ca ai zis ca e potrivit pt copii.Merci

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

La multi ani Roxana! Multe bucurii alaturi de familie
...si, de ce nu, spor la biznis!

Bitza, mi se rupe sufletul citind prin ce-ai trecut. Sper sa treaca repede, orice-ar fi...

Laureta, eu o tin pe Anda in sling (unde e foarte multumita) sau cos, rareori am fost cu carutul ei si stat si acolo (in chestii mari, gen hypermaket). Daca o las pe jos umbla peste tot sau daca e aglomerat mai nou se sperie si vrea in brate... A, si daca am cos mic vrea sa-l care ea, e de o caraghiosenie... .

Alessia sunt si eu alaturi de voi chiar daca nu scriu mereu; nu prea-mi gasesc cuvintele in astfel de cazuri, imi pare rau de verisoara ta si de bebelina ei.

Ma duc s-o imbrac, poate s-a plictisit de stat la kuru gol.

A, eu azi dimi am fost sa fac niste nanalize si mi-am dats eama ca una nu era gratis si am amanat-o ca am plecat fara bani la mine alcool]. Si era aia care ma interesa si am si rabdat de sete degeaba. . Blonda moi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Diana ai pm

M-ati corupt cu grey's Anatomy..deseara pun sotul sa mi-le ia de pe net

Lumi ma bucur ca ati avut o noapte mai buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Alina eu am optat sa nu fac priorix, insa nu am ajuns nici la vaccinul de un an . Dar am anuntat telefonic ca refux priorixul pentru ca nu intra in colectivitate si mi se pare prea mica pentru asa o agresiune. Mai tarziu vedem noi.

Nu e obligatoriu sa-l faci, daca nu vrei cred ca trebuie sa dai cu subsemnatul ca refuzi si sa bagi un motiv oarecare. Pana la urma Priorix se poate face si mai tarziu deci daca prin absurd se cere la intrarea in colectivitati i-l poti face atunci sau te poti razboi cu ei pe motiv de discriminare por ejemplo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

La multi ani Roxana! Sa ai o zi frumoasa ca tine! Asteptam poze de la petrecere. Pupici

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput