Bobocei de sept-oct 2008 (259)
Raspunsuri - Pagina 10
tzitziri spune:
Am gasit si alte serii de Grey's..dar trebuie downloadat.
Sunt si multe alte filme :http://www.ghinionist.ro/
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
baby_boy spune:
neataaaaaa.....ce frumoasa este viataaaaaa![]()
Fetelor multumesc pentru cuvintele frumoase de ieri..intr-adevar Raducu m-a emotionat ieri...el deschide usile de muuuult..insa niciodata nu m-am trezit cu el dupa somn in sufragerie..deobicei el maraia sa vin sa-l iau. Cresc boboceii nostri![]()
Un motiv pentru care sunt asa bine dispusa? Am facut rezervarea pentru concediul din vara asta ...incepand cu 26 iunie ma gasiti la un hotel de 5 stele din Bulgaria ..pe plaja cu un cocktail in mana

LA MULTI ANI ROXANA!! Multe bucurii si impliniri alaturi de Tina si David!! Sa ramai mereu asa cum esti acum !!!

Bitzaimi pare rau ca ati ajuns la spital. Multa sanatate lui Lucas!!! 
Despre vaccinuri..noi n-am avut nici o reactie la nici unul..nici macar febra
babytza spune:
Dya , Oana pe last torent au si seria 6 din greys anatomy (cu traducere) si am vazut si dr house, dar era fara traducere parca.
Dya cu ce vrea sufletelul tau e tortul 
Cristina felicitari pentru concediu !!!!!!!!!!! 
Babytza si puii
Valentina
David
dyanira spune:
Cristina felicitari pt concediu.Imi dai si mie ceva detalii ca si eu sunt in cautare de concediu.Cred ca pana la urma noi vom alege Croatia dar vreau sa mai vad si alte oferte.
Si felicitari pt Raducu sa stii ca si Andrei face la fel cand se trezeste de ceva vreme doar daca il necajeste ceva nu vine dupa mine prin casa daca nu ma trezesc cu el in bucatarie.
Ai dreptate au crescut boboceii nostri.Voi sunteti tot singurei???
Babytza pai daca e pe asa as vrea un tort cu crema de ciocolata si visine confiate
Multumesc.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
luminita2008 spune:
dya, oana, va
. as putea spune ca da, a fost o noaptea ceva mai linistita... au adormit pe la 22.00. la 22.20 Edi s-a trezit si a tinut-o tot intr-o maraiala, in surdina asa, pana la 23.00 (s-a rezolvat cu inca un bibe de lapte, desi mai bause unul la 22.00 + cereale la 20.00[alcool).
apoi au dormit snur pana la 04.00, cand s-a trezit Robi si a plecat la disco pana la 05.30. la 06.00 s-a trezit Edi sa mai pape putin, a adormit repede insa, si apoi s-au trezit definitiv pe la 07.30.
oricum, 5 ore dormite legat, e ceva...
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
andy.p spune:
Lumi ma bucur ca ati dormit mai bine
Dya esti mai bine daaa?
OO si la ce tort visezi tu
Oana al meu e mai sensibilos,nu zice nika![]()
Cristina wow ce fain!!!Bravoo..noi nu stim unde si cand
Babytza ba sa nu iei nicio mancare inapoi daaa?Ca eu pot sa mananc cat vreau![]()
lala e mortala fiica-ta
Noi descarcam filme si seriale de pe torent...aa si avem ceva BSplayer care cauta singur subtitrarea la film![]()
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
dyanira spune:
Lumi ma bucur ca ati dormit putin mai bine!!!
Laura 
sunt putin mai bine..incerc sa trec usor peste tot ca asta e!!!
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
tzitziri spune:
Laura, e mai sensibilos adica (doar) nu zice nimic sau si suferiti impreuna ?![]()
Lumi, poate sunteti pe drumul cel bun cu dormitul.Off...eu sincer nu stiu daca as fi avut nervi pentru doi
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
andy.p spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tzitziri Laura, e mai sensibilos adica (doar) nu zice nimic sau si suferiti impreuna ? Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008) Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso |
Nu mey nu sufera sa-l vad eu
..ca nah e barbat , da la alte filme tot comenteaza
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
gaia.nevia spune:
ce faceti. ce e linistea asta? vine furtuna?
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri