Bobocei de sept-oct 2008 (259)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Beeey, voi vreti sa imi iau tortul inapoi si friptanele ? Macar sampania o vreti sau ingrasa si aia ?

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Corrina noi suntem bine. Referitor la intarcat, o cunostinta de a mea a lasat bb la mama ei cateva zile, a fost mai greu in primele zile dar apoi a acceptat si s-a intarcat...nu spun sa faci si tu la fel, dar e o idee

Crina nu mai vrea sa manance de la mine banana...ci din mana ei, dar sa tina toata banana...asa mai musca si din coaja

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Lala e mortala Alice

Alina e numai lunea de la 9.10 si nu il dau deloc reluare nesimtitii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Lala super distractie la voi, ce pot scoate copilasii

Babytza eu iau tot, tot...ca nu ma bag la cura

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Babytza, LA MULTI ANI cu sanatate, feiricire si tot ce-ti doresti tu!! Sa ai o zi minunata, asa ca tine!

Nushule, ma bucur mult ca e totul bine cu samburica!!!

Bitza, off, va tin pumnii sa va faceti repede bine, imi pare rau ca nu stiti exact ce aveti... te rog, tine-ne la curent, sa stim de voi!! Doamne ajuta!

Anca, si eu de abia astept sa treaca, sa iasa macar caninii, ca nu mai pot...

Dya, fa bine si iesi o data din butoi, ca ne suparam, bine?

Sondaj(e):
- noi am facut PRIORIX si nu am avut absolut nicio problema. mi-am facut o mie de griji, dar nimik nimik nu s-a intamplat, multumesc Doamne. votat si pe blog.
- noi n-am mai scos hunii in supermarket de vreo 5 luni, cred... mi-era ciuda ca mereu adormeau in carut si se trezeau fie cand ii mutam in masina, fie cand ajungeam acasa si se ducea naibii tot programul lor... dar erau cuminti, fara biscuiti, fara jucarii, pur si simplu admirau peisajul pana le cadeau ochii in gura.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Votat si eu pe blog. Moaaaama ce de retete, imi ploua in gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Lumi sper sa iasa repede dintisori la huni sa mai apuci si tu sa te odihnesti!!Cum ati dormit azi noapte?
Lala ce tare e Alice abia astept si eu perle din astea de la Andreiu.
Eu as vrea sa iau toate seriile de la dr House si de la Anatomia lui Grey vreo idee???

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Ada, am fost la Casa Alba dar am sunat.Nu am trimis mail ca stiu ca de obicei ori nu mi se raspunde ori mi se raspunde dupa ce deja m-am intors

Noi nu am avut reactie aiurea la Priorix.Am votat si pe blog daca vreti sa facem statistica.

Lumi, ati avut o noapte mai linistita?

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Votat si eu pe blog.
Babytza o felie de tort tot as vrea.De care ai??

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Eu as vrea sa iau toate seriile de la dr House si de la Anatomia lui Grey vreo idee???

Diana

Eu am luat de pe filmeonline.org - aici ma mai uitam la Gossip Girl.Vad ca de Grey's Anatomy nu au decat sezonul 4.

Am plans si eu aseara la serial..si al meu 'ca nu e decat un film'

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput