Bravo Yasmine, Analessya!! Pufuleti (129)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Nu reusesc si pace sa-mi editez profilul, cica parola e incorecta, deci asadar si prin urmare azi implinim 39 de saptamani in cap de burtica si AMR 7 zile + o maaaaaaaaaaaaaaaaare frica in kur, pe zi ce trece imi creste teama. Ieri am cautat pe net de mi-a venit rau informatii despre o crema pentru popou dupa ce schimbam pampersul si parca nimic nu-i suficient de bun, ca aia de la Mustela contine si methylparaben si propylparaben. Dupa aia m-am uitat la Sebamed, asta ar mai fi cum ar mai fi, insa contine paraffinum, ulei mineral si cica iar nu-i bine, au urmat la rand cremele 100% bio, insa si astea cica nu-s chiar asa de bune pe cat credeam deaoarece contin uleiuri esentiale si cica ar usca pielea bebelusului. E taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaare greu sa fii mamica, ai vrea sa iei cele mai bune decizii pentru bebelusul tau, insa cum sa faci?

Decenuela in primul rand LA MULTI ANI!
In al doilea rand super tare barbatul tau iarta-ma ca rad, dar felul in care ai povestit a fost tare haios, desi imi dau seama prea bine ca tie numai amuzant nu ti se pare. Spune-i sotului tau ca respectivele 'mamici' au fost mamici pe timpul lui Pazvante Chioru' si ca intre timp lucrurile s-au schimbat. Sper sa reusesti sa-l convingi ca tu esti cea mai in masura de a decide pentru bb tau!

38+ Lorena

AMR 12zile

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

cristies un brat de pentru tine.
Si eu fac la fel. Stau cu bebe agatat de mine ca maimutica. Din fericire Sara daca nu alearga prin casa e fericita daca facem puzzle, daca ii citesc, daca coloram deci activitati pe care le pot face cu bebe agatat de san.
Azi noapte am reusit sa il pacalesc pe Maria-Sa sa doarma in patutul lui. Mi-am sprijinit bratul pe 2 perne sa nu imi alunece daca adorm, am bagat mana printre gratiile patutului si am dormit cu mana pe el. S-a trezit doar de 2 ori sa pape. Si mai avem o victorie. A papat doar 60 de ml de supliment toata ziua. Cred ca in curand vom renunta de tot la lp.

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

http://www.maredy.ro/Accesorii-baie/Burete-cadite/Bureti-Cadita-copii.php
Lorex am gasit si eu aici burete din acela.

34+ Maria Alexandra

da, e mai ieftin pe mykids, site-ul de la Bea..
aici e 25 de lei, eu am comandat la 15 lei.
acuma poate sa fie diferenta de calitate, adica asta la 25 poate e un burete mai fin,...asa mi s-a parut..dar deja am comandat...o sa vedem maine sau poimaine cand ajunge coletul.

_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 38+ ....cu Bobitza

Mai fetelor, cati bureti din astia comandati? Eu nu am luat pentru ca stiu ca sunt colectori de bacterii, nu atat pe cele de la bebe cat pe cele din baie unde de obicei sta cadita...

Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

uiiii...alta deacu'....ai dreptate, o sa vad cum fac sa-l dezinfectez din cand in cand..
ma gandeam acu ca daca-l pun la uscat pe caloriferele mele care duduie se sterilizeaza de tot (a se citi se topeste)..

azi m-am imbracat sa ma duc la administrator sa fac scandal monstru, sa-l amenint cu tribunalul daca nu da caldura mai incet!
nu era acolo, cica dupa masa!
sper sa nu-mi treaca cheful de cearta pana atunci!

cum mai fetelor daca stau non stop cu geam deschis si am 25 de grade in casa
Daca-l inchid se fac 27-28, ma simt exact ca vara cand e canicula, nu-i normal asa ceva!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Felicitari Yasminne! Recuperare rapida! Bun venit bebe Mara Letizia! Sa fii sanatoasa si sa te faci mare, mare, si voinica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

mariucasara, succes cu indepartarea LP!

satulica, sanatate madalinei

alexutzzza, unde ai fugit?

..intru pe pufuleti ca sa o trec pe yasmin la listuta!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analessya13 spune:

fetele am nascut in sf

acum am ajuns acasa
o sa revin cu info

deci, baiat, 3370, 51,4 cm, apgar 10,pe 13 febr nastere naturala fara epidurala
am avut un travaliu fulger, contractiile au inceput pe la 4 dupa amiaza vineri, la 9 seara am ajun la spital, iar la 0.30 am nascut.

prima nastere a fost oricum parfum, dar acum a fost mai rpd, era sa nasc pe strazi la cat de rpd ma dilatam

edoardo are un pic de icter, mananca si doarme, eu am lapte si sunt bine

40 Edoardo si mami de Alessandro 3.01.2007

In prelungiri de 3 zile

Doamne ajuta!

http://picasaweb.google.com/analessya13/AlbumSenzaTitolo02#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

cristies un brat de pentru tine.
Si eu fac la fel. Stau cu bebe agatat de mine ca maimutica. Din fericire Sara daca nu alearga prin casa e fericita daca facem puzzle, daca ii citesc, daca coloram deci activitati pe care le pot face cu bebe agatat de san.
Azi noapte am reusit sa il pacalesc pe Maria-Sa sa doarma in patutul lui. Mi-am sprijinit bratul pe 2 perne sa nu imi alunece daca adorm, am bagat mana printre gratiile patutului si am dormit cu mana pe el. S-a trezit doar de 2 ori sa pape. Si mai avem o victorie. A papat doar 60 de ml de supliment toata ziua. Cred ca in curand vom renunta de tot la lp.

Bravo! Mai aveti putin si o sa pape doar de la mami. Imi imaginez cum ai dormit cu mana prin patutz...Pupici la Sara cea atomica, la Sebi papacios si la mami victorioasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui analessya13

fetele am nascut in sf

acum am ajuns acasa
o sa revin cu info

deci, baiat, 3370, 51,4 cm, apgar 10,pe 13 febr nastere naturala fara epidurala
am avut un travaliu fulger, contractiile au inceput pe la 4 dupa amiaza vineri, la 9 seara am ajun la spital, iar la 0.30 am nascut.

prima nastere a fost oricum parfum, dar acum a fost mai rpd, era sa nasc pe strazi la cat de rpd ma dilatam

edoardo are un pic de icter, mananca si doarme, eu am lapte si sunt bine

40 Edoardo si mami de Alessandro 3.01.2007

In prelungiri de 3 zile

Doamne ajuta!

http://picasaweb.google.com/analessya13/AlbumSenzaTitolo02#

FELICITARI!!! BINE AI VENIT EDUARDO!!!

ACOMODARE RAPIDA SI MULT LAPTIC!

Mergi la inceput

Nu stiu cum am facut, dar am trimis mesajul inainte de a-l termina.

Lorex felicitari pentru patut si pentru cadita, sa le stapaneasca sanatoasa Bobitza ta dulce!
In privinta numelui, eu l-am ales foarte rapid. Am inteles ca tu iti doresti un nume deosebit, eu mi-am dorit exact contrariul, un nume international, din cauza de discriminare. Asta a fost criteriul meu. Nu vreau sa-mi fie discriminat copilul. Eu intial imi doream Alexandra, dar in Spania devine Alejandra, in Olanda stiu doar ca Alexandru devine Alexander. Am uitat sa va spun ca Lorena nu va avea cetatenia romana, ci olandeza. Numele de Lorena l-am decis in Olanda inainte de a ramane gravida, aveam o colega olandeza la scoala, care se numea Lorena si mi-a placut atat de mult incat am zis ca atunci cand voi avea o fetita asa se va chema Bine pe atunci ma gandeam la 2 fetite, intai Alexandra si apoi Lorena Doar ca numele de Alexandra a fost eliminat din lista intre timp.
Apropo noi cand nastem? Ca vad ca ramanem ultimele. A mea motata nu prea da semne ca ar vrea sa iasa.

Chiar fetelor care nu ati nascut inca, m-am trezit si eu abia acum stiu. Vreau sa va spun ca exista niste bombonele homeopate (una e de arnica, iar celalalta nu-mi vine acum in cap) care ajuta mult in cazul unei nasteri naturale. Prietena mea nu dadea semne ca ar naste la 40 de sapt. si si-a provocat singura nasterea, lua la fiecare 15' cate 5 bombonele, odata de un fel, odata de celalalt si s-a dilatat super + ca nu s-a rupt. A nascut cu epi, dar a zis ca putea si fara. Pilulele astea homeopate au fost recomandat de o dr. homeopat, verisoara cu o alta prietena de a noastra. Eu sper sa nu nasc pana nu le primesc.

38+ Lorena

AMR 12zile

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

FELICITARI ANALESSYA! BINE AI VENIT PE LUME BB EDOARDO!!

Mariucasara ma bucur mult ca ati facut progrese in privinta alaptarii, e un pic mai greu, dar se merita la sfarsit tot efortul, nu? Bravo! Tot asa inainte!

Pentru toti pufuletii care au implinit o lunita sau chiar 2 le urez la cat mai multe lunite fericite!!!

39+ Lorena

AMR 7 zile

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput