Bravo Yasmine, Analessya!! Pufuleti (129)
Raspunsuri - Pagina 13
cristies spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui clary
A fost de curand o stire la televizor prin care se anunta ca guvernanti nostri dragi vor sa modifice indemnizatia de la 600 de ron la 400 de ron si sa stam acasa 3 ani in loc de 2.Din cate am inteles ,urmeaza sa intre in vigoare in cursul acestui an. 11+ |
400 de lei? Nu-ti ajung nici pentru copil, pampers si lapte praf si sapunuro, nu mai zici ca mai are si mama chef sa manance sau sa-si cumpere... tampoane. Sunt dementi.
Cristina,
de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010
lorex spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristies Lorex, nu se poate sa nu-i pui Iuria. . |
...sunt f confuza din cauza celor din jur...

_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 38+ ....cu
Bobitza
lorex spune:
| citat din mesajul lui ioana_fota http://www.maredy.ro/Accesorii-baie/Burete-cadite/Bureti-Cadita-copii.php Lorex am gasit si eu aici burete din acela. ![]() 34+ Maria Alexandra |
da, e mai ieftin pe mykids, site-ul de la Bea..
aici e 25 de lei, eu am comandat la 15 lei.
acuma poate sa fie diferenta de calitate, adica asta la 25 poate e un burete mai fin,...asa mi s-a parut..dar deja am comandat...o sa vedem maine sau poimaine cand ajunge coletul.
_
Bobitza
lorex spune:
| citat din mesajul lui vikinga Yasmine nastere usoara!!!! Tinem pumnii!!! Salutari tuturor mamicilor si gravidutelor! Letizia mea e o dulcica si o cumintica, nu plinge decit de foame, in rest e bebelusul model, is o norocoasa ![]() Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis. |
vikii_
Bobitza
cristies spune:
| citat din mesajul lui decenuela scuze pt greselile..inclusiv gramaticale...dar pe langa faptul k scriu cu o mana...sunt si varza cu capul de la obo..( asa-i romanul gaseste scuze pt toate) stiu k s-a mai discutat insa mi-a venit ieri barbatu k idei....cum k, ,limbut cum e, a stat el de vb cu mai multe mamici ( babe acu) si k pot sa-i mai dau ceaisau apa plata...sau ca sa nu stea prea mult la titi sa ma mulg si sa-i dau si asa..etc ma apucase criza....de ce sa-i dau apa si ceai? eu zic ca am lapte destul si de papa si de sete...apoi sta la titi ca-s io nebuna...daca maraie hop ii bag tata in gura si tace. daca la1 luna juma are 1.5 luat io zic ca e bine. citea el pe net k de la 2 luni sa dam k linguritza suc de fructe..etc.. EU LAPTE..E BB MEU SI-L CRESC CUM CRED DE CUVIINTZA.. A..la ai vostri au limba alba?as parca incarcata.. Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 4....si ne luptam cu 11 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal) |
Feti, ne-a dat Cris.dogarel un site cu masajul la bebelusi. Pe site-ul ala e un interviu cu un medic ce vorbeste despre alaptare si altul cu diversificarea. Uite-te, arata-i si lu' sotz si la babe multa sanatate (a se citi altceva) cand se mai baga in seama! Eu am sutuit-o pe soacra-mea cu apa. Si sotzul a zis ca mine. Si bebeii au nevoie de tzitzi si sa se simta in siguranta, nu doar ca termitele. Sincer va spun ca am de gand sa-i dau de cate ori cere si il tin in brate cat vrea. Altceva ce sa fac? Treburile casei le fac intr-o ora doua, ca doar n-am un palat, de jucat ma joc cu el, dar cat ca fiind asa de mic se plictiseste repede... sa-l las sa se uite pe pereti si eu sa ma uit la telenovele? Ca treaba am in oras dar nu il las singurel in casa... nu?
Cristina,
lorex spune:
| citat din mesajul lui claudetz termin camera, sa cumpar hainute, cosmetice, patut, carucior etc. Dar mi-e o fricaaaaaaaa si de nastere si de bebe....de necunoscut in general. Sper sa ma linistesc si controlez totusi ...... 39+![]() |
si eu sunt cam speriata...

_
Bobitza
lorex spune:
| citat din mesajul lui mamidepuiuti lorex eu am ceva in genul acesta pt vanitza http://www.mykidspunctro/baia-si-igiena-copilului-c5/siguranta-la-baie-s25.html am scris eu punct,ca mi-a aparut ca fac reclama ilegala... ![]() cu suport in acest gen pot sa-i fac singura baie lui alex[ai vazut in poze ce comod sta in vanitza] cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si Alexander Gabrielwww.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze |
DE AICI AM COMANDAT SI EU!

_
Bobitza
cristies spune:
citat din mesajul lui lorex
da, e mai ieftin pe mykids, site-ul de la Bea.. aici e 25 de lei, eu am comandat la 15 lei. acuma poate sa fie diferenta de calitate, adica asta la 25 poate e un burete mai fin,...asa mi s-a parut..dar deja am comandat...o sa vedem maine sau poimaine cand ajunge coletul. _ Lorex - Pufuletus Dependentus de 38+ ....cu Bobitza |
Mai fetelor, cati bureti din astia comandati? Eu nu am luat pentru ca stiu ca sunt colectori de bacterii, nu atat pe cele de la bebe cat pe cele din baie unde de obicei sta cadita...
Cristina,
lorex spune:
| citat din mesajul lui Yasmine La 3:27 pe 16.02.2010 s-a nascut Mara Letizia, 3000gr si 49 cm,APGAR 10. Mai pe larg cind revenim acasa. >>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia 38+ |

BRAVO YASMINE!!!!
FELICITARI!
BUN VENIT MARA!!!
Sa fii fetitza cuminte si sa asculti de mami!

_
Bobitza
lorex spune:
citat din mesajul lui clary
A fost de curand o stire la televizor prin care se anunta ca guvernanti nostri dragi vor sa modifice indemnizatia de la 600 de ron la 400 de ron si sa stam acasa 3 ani in loc de 2.Din cate am inteles ,urmeaza sa intre in vigoare in cursul acestui an. 11+ |
hmmm....cred ca mi-ar conveni sa stau 3 ani acasa!

_
Bobitza

11+
Radu Andrei(30.07.2000) si
Alexander Gabriel