Bravo Yasmine, Analessya!! Pufuleti (129)
Raspunsuri - Pagina 12
satulica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dastefa Satulica sper sa vii cu vesti bune eu am avut 2 bb apropiati care au avut canal lacrimal infundat la finutul meu s-a rezolvat problema de la sine cam in 2-3 luni la nepotica mea (care a avut probl asta la ambii ochisori)-la unul s-a rezolvat cu masaj iar la celalalt a trebuit facuta interventie chirurgicala(se face dupa 6 luni)-acum are 2 ani si e ok dar Madalina e inca micuta poate se rezolva de la sine Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006asa creste Daria |
dastefa, m-ai speriat
... mi-e teama de complicatii.. astept sotul acum si mergem la doctor - si doresc si cred ca se va rezolva repede si usor pentru micuta mea 
cristies si mamidepuiuti, multumesc pentru gandurile bune

mami de boboci Marcu (04.02.2006)
+ Madalina (19.01.2010) 
Eu sunt Marcu!
www.simonasibogdan.piczo.com/madalina-19ianuarie2010?cr=1" target="_blank">Eu sunt Madalina!
decenuela spune:
neatza si de la noi..
FELICITARI YASMINE!,,,BUN VENIT PE LUME SCUMPETE MICA!
MULTUMESC FETELE DE URARI...MAI AM TORT...DIN ALA DE PE FORUM CU MERE SI CREMA DE ZAHAR ARS..SI PLACINTA,,,A LA ALEXUTZA
NOI...RAPORAM mici excese alimemntare drept urmare asta noapte..daca dupa baie si papa dorme de la 10 la 12-1...acu am avut noapte siecsi...dormit cate 10 min si scremut toata noaptea...miera o mila de el saracutul...asa ca acu suntem zombie.
cristies...ce patutz..eu am cos dar..nu l-am fol nici 2 sapt..ca l-am pus pe o patura pusa in 4 langa mine in pat..si de atunci asa doarme..asa ca mediul lui sunt io si paturea aia :(..observ ca daca se trezeste si nu sunt langa el...da drumul la muzica pna obtine ce vrea...
fetele n-am prins ideea cu glandele lacrimare....ce-nseamna infundate canalele? plange fara lacrimi? sau cum?al meu park n-are lacrimi...
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 4....si ne luptam cu 11 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)
clary spune:
citat din mesajul lui xela_07![]() am auzit de la fina mea ca au astia in proiect sa modifice indemnizatia de crestere copil de la 85% la 25%, stiti ceva de treaba asta? Eu nu am gasit nimic pe net, daca aveti voi un link ceva sa vad si eu concret care e treaba. Sper totusi sa nu se ajunga acolo...Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010) |
A fost de curand o stire la televizor prin care se anunta ca guvernanti nostri dragi vor sa modifice indemnizatia de la 600 de ron la 400 de ron si sa stam acasa 3 ani in loc de 2.Din cate am inteles ,urmeaza sa intre in vigoare in cursul acestui an.
11+
ioana_fota spune:

FELICITARI YASMINE!!!!!SA AI BB SANATOS,CUMINTE SI MANCACIOS!!!!

34+
Maria Alexandra
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine 
http://picasaweb.google.com/ioanafota7/Skiatos?authkey=Gv1sRgCOSKpprNg5W3vwE#5433265328617100466
http://picasaweb.google.com/ioanafota7/HainuteAlexandra?authkey=Gv1sRgCIbdtby5_qSoNA#5433265488174872914
http://picasaweb.google.com/ioanafota7/28Sapt?authkey=Gv1sRgCN3oo-CRi4nHHA#5433265217078654594
http://picasaweb.google.com/ioanafota7/PozaGreciaCuSotul?authkey=Gv1sRgCPyOvNeKlO_gPQ#5433265278357856306
decenuela spune:
scuze pt greselile..inclusiv gramaticale...dar pe langa faptul k scriu cu o mana...sunt si varza cu capul de la obo..( asa-i romanul gaseste scuze pt toate)
stiu k s-a mai discutat insa mi-a venit ieri barbatu k idei....cum k, ,limbut cum e, a stat el de vb cu mai multe mamici ( babe acu) si k pot sa-i mai dau ceaisau apa plata...sau ca sa nu stea prea mult la titi sa ma mulg si sa-i dau si asa..etc
ma apucase criza....de ce sa-i dau apa si ceai? eu zic ca am lapte destul si de papa si de sete...apoi sta la titi ca-s io nebuna...daca maraie hop ii bag tata in gura si tace. daca la1 luna juma are 1.5 luat io zic ca e bine. citea el pe net k de la 2 luni sa dam k linguritza suc de fructe..etc..
EU LAPTE..E BB MEU SI-L CRESC CUM CRED DE CUVIINTZA..
A..la ai vostri au limba alba?as parca incarcata..
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 4....si ne luptam cu 11 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)
satulica spune:
Felicitari Yasmine! Bun venit pe lume pentru micuta ta, laptic mult, colici deloc, sanatate si tot ce va mai doriti voi!
+ Madalina (19.01.2010) 
Eu sunt Marcu!
www.simonasibogdan.piczo.com/madalina-19ianuarie2010?cr=1" target="_blank">Eu sunt Madalina!
cristies spune:
Xela, daca e asa pe mine ma cam pierdeti de pe forum. 25% din salariul meu e aproape cat aia 600 de lei care ti-i da statul daca n-ai lucrat deloc... Asa ca...back to work. Dar poate nu e adevarat!
Decenuela, nu stiu ce sa zic. Poate e mai simplu cu paturica decat cu patutul. Ocupa si mai putin spatiu in masina...
Naspa de noaptea siecsi.
Plange Gargaritzul.
Cristina,
de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
satulica spune:
| citat din mesajul lui decenuela A..la ai vostri au limba alba?as parca incarcata.. Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... |
decenuela, pentru limba incarcata e bine sa-i dai glicerina boraxata (gasesti la farmacie); eu am luat de la inceput si ii pun din cand in cand pe suzeta, o data pe zi, cand imi amintesc...
+ Madalina (19.01.2010) 
Eu sunt Marcu!
xela_07 spune:
| citat din mesajul lui decenuela scuze pt greselile..inclusiv gramaticale...dar pe langa faptul k scriu cu o mana...sunt si varza cu capul de la obo..( asa-i romanul gaseste scuze pt toate) stiu k s-a mai discutat insa mi-a venit ieri barbatu k idei....cum k, ,limbut cum e, a stat el de vb cu mai multe mamici ( babe acu) si k pot sa-i mai dau ceaisau apa plata...sau ca sa nu stea prea mult la titi sa ma mulg si sa-i dau si asa..etc ma apucase criza....de ce sa-i dau apa si ceai? eu zic ca am lapte destul si de papa si de sete...apoi sta la titi ca-s io nebuna...daca maraie hop ii bag tata in gura si tace. daca la1 luna juma are 1.5 luat io zic ca e bine. citea el pe net k de la 2 luni sa dam k linguritza suc de fructe..etc.. EU LAPTE..E BB MEU SI-L CRESC CUM CRED DE CUVIINTZA.. A..la ai vostri au limba alba?as parca incarcata.. Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 4....si ne luptam cu 11 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal) |
Da-i cu ignore la barbat si zi-i sa-si bage mintile in cap ca altfel doarme pe pres, sau poate ii imprumuti paturica lui bebe sa nu-i fie frig
.Ptr limba alba mie mi-a zis sa-i dau o data pe zi glicerina+nistatin. Mi-au preparat la o farmacie Dona. Mai stiu ca pe afara se trateaza cu indiferenta limba alba, ca cica trece de la sine.
Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)
carmita_baby spune:
Neata mamici si burtici 

FELICITARI YASMINE! SA VA TRAIASCA PRINTESA SI SA FIE SANATOASA! BINE AI VENIT PE LUME BEBE MARA LETITIA!

38+
Lorena
AMR 12zile
Mello motanelul iubit

Miruna Elena-18.01.2010 si