Bravo Yasmine, Analessya!! Pufuleti (129)
Raspunsuri - Pagina 15
analessya13 spune:
Si eu m folosit un remediu natural pt nastere ca daca nu imi inducea nasterea duminica.
Dr mi-a dat 50 ml de ulei de ricin bat impreuna cu un pahar de fanta, iar dupa un pahar de bere.
M-am deranjat intr-un hal fara de hal la burta, am stat pe wc 4 ore pot spune si dupa mi-au venit contractiile.
Daca nu beam bomba asta sunt sigura ca nu as fi nascut eu decat ori ajutata ori la ceza, nu aveam nici un simptom de nastere.
Dr mi-a spus sa ramana intre noi, nu stiu de ce.
40
Edoardo si mami de
Alessandro 3.01.2007
In prelungiri de 3 zile
Doamne ajuta!
http://picasaweb.google.com/analessya13/AlbumSenzaTitolo02#
cristies spune:
Fetele, in noul catalog sensiblu a aparut Colief-ul. Cica in Anglia nu se da gol Infacol-ul ci combinat cu acest Colief. L-o fi incercat cineva pe cel englezesc?
Cristina,
de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
gratiana77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui analessya13 fetele am nascut in sf acum am ajuns acasa o sa revin cu info deci, baiat, 3370, 51,4 cm, apgar 10,pe 13 febr nastere naturala fara epidurala am avut un travaliu fulger, contractiile au inceput pe la 4 dupa amiaza vineri, la 9 seara am ajun la spital, iar la 0.30 am nascut. prima nastere a fost oricum parfum, dar acum a fost mai rpd, era sa nasc pe strazi la cat de rpd ma dilatam edoardo are un pic de icter, mananca si doarme, eu am lapte si sunt bine 40 Edoardo si mami de Alessandro 3.01.2007In prelungiri de 3 zile Doamne ajuta! http://picasaweb.google.com/analessya13/AlbumSenzaTitolo02# |
FELICITARI PT BEBE! BINE AI VENIT ACASA!

de buburuza Amaris-Stefaniapoze
lorex spune:
Asaaa...am aranjat listuta, am trecut noile mamici la loc de cinste! ![]()
Analessya, eram sigura ca ai nascut, asteptam vesti!
FELICITARI!!!! 

Ai nascut la 40 s + 9 z, asa e?
_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 38+ ....cu
Bobitza
lorex spune:
| citat din mesajul lui carmita_baby Nu stiu cum am facut, dar am trimis mesajul inainte de a-l termina. Lorex felicitari pentru patut si pentru cadita, sa le stapaneasca sanatoasa Bobitza ta dulce! In privinta numelui, eu l-am ales foarte rapid. Am inteles ca tu iti doresti un nume deosebit, eu mi-am dorit exact contrariul, un nume international, din cauza de discriminare. Asta a fost criteriul meu. Nu vreau sa-mi fie discriminat copilul. Eu intial imi doream Alexandra, dar in Spania devine Alejandra, in Olanda stiu doar ca Alexandru devine Alexander. Am uitat sa va spun ca Lorena nu va avea cetatenia romana, ci olandeza. Numele de Lorena l-am decis in Olanda inainte de a ramane gravida, aveam o colega olandeza la scoala, care se numea Lorena si mi-a placut atat de mult incat am zis ca atunci cand voi avea o fetita asa se va chema Apropo noi cand nastem? Ca vad ca ramanem ultimele. A mea motata nu prea da semne ca ar vrea sa iasa. Chiar fetelor care nu ati nascut inca, m-am trezit si eu abia acum stiu. Vreau sa va spun ca exista niste bombonele homeopate (una e de arnica, iar celalalta nu-mi vine acum in cap) care ajuta mult in cazul unei nasteri naturale. Prietena mea nu dadea semne ca ar naste la 40 de sapt. si si-a provocat singura nasterea, lua la fiecare 15' cate 5 bombonele, odata de un fel, odata de celalalt si s-a dilatat super + ca nu s-a rupt. A nascut cu epi, dar a zis ca putea si fara. Pilulele astea homeopate au fost recomandat de o dr. homeopat, verisoara cu o alta prietena de a noastra. Eu sper sa nu nasc pana nu le primesc. |
Ai dreptate cu numele international, alt criteriu...hmm...trebuie sa reconsider alegerea numelui, dat fiind ca acum se circula f mult in afara!
Eu n-am inteles la tine, esti in olanda sau in spania?
vrei sa nasti natural?
eu cu ceza...dar simt ca se apropie...am contractii...azi mai putin, ieri am avut mai multe, si asnoapte vreo doua dureroase ca m-au trezit din somn...

_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 38+ ....cu
Bobitza
blue_rain spune:
Felicitari Yasmine!
Ce in urma am ramas... sper sa prind pasul din mers ![]()
25% ce tampenie!3 ani e prea mult sa stai cu bebe acasa, asta si in conditiile in care indemnizatia ti-ar permite acest lucru. Sau zic eu acum asa:)
Claudet iti tinem pumnii pentru joi. In ceea ce priveste pregatirea emotionala si nu numai pentru venirea lui bebe nu-ti mai fa griji! Ti-o spune cineva care in momentul travaliului isi intreba sotul "ce nume ii punem?" si asta in conditiile in care bebe a venit la 40 de saptamani si 3 zile
Asa se face ca pruncu nostru in actele de spital si cele pentru recoltare celule stem e Gabriel Oliver, si in certificat George Oliver![]()
Desi inainte cu doua saptamani de a naste fusesem la maichiura, pedichiura, coafor sa ma fac frumoasa pentru marea intalnire - cand s-a intamplat am fost total nepregatita si foarte obosita- eu care sunt un freak control. Sambata seara ne-am intalnit cu niste clienti veniti tocmai de la Craiova , asa ca de la 7 seara pana la 12 noaptea am stat cu ei, dupa aia cand am ajuns acasa ne-am uitat la un film, si in momentul in care s-a terminat filmul cand m-am ridicat din pat, mi s-a rupt apa. Asa ca la 2 dimineata eram la spital - cu burta plina, da' plina rau - ca la 12 iesisem de la restaurant (asa ca va dati seama ce minunatie a fost pentru mine clisma), aveam doar bagajul pregatit. In rest, unghiile lungi si nelacuite, tocmai dadusem lacul jos, ditamai parul pe picioare si nu numai astea fizic, ca emotional... vai de curu meu, ma gandeam ca nici nu o sa stiu cum sa-l iau in brate, daramite sa-l schimb, imbrac.
In primele zile a fost foarte bine, fiind intr-o clinica particulara, aveau grija asistentele de tot. In ultima noapte de stat acolo, inainte de externare a venit o asistenta si m-a intrebat daca vreau sa-l lase peste noapte cu mine in salon, ca asa ar fi bine. Imi era frica sa-l lase singur cu mine, mai ales ca eram obosita, si ma gandeam cu groaza ca daca acum, cand toata lumea era pe langa mine eram obosita, cum o sa fie cand o sa ajung acasa. I-am zis asistentei sa nu-l lase ca sunt obosita, si dupa ce l-a dus in 20 de minute eram dupa el, nici nu mai concepeam sa stea in alta parte decat cu mine![]()
Acum e mare 3 saptamani si ne intelegem tare bine
Le inveti pe toate treptat, traiasca internetul!
tzontzo manager
my life will never be the same, neither my ass..
poze
poze Tzontzo
cristies spune:
Carminita, asa este cum zici tu ca nu e nimic bun pentru o mamica pretentioasa, dar pentru cosmeticele bebelinei trebuie sa-ti iei o marja. Daca vei folosi cosmeticele "cele mai" de la inceput, in cazul in care apar probleme nu vei mai avea cu ce sa le inlocuiesti, pentru ce esti deja prea sus. La Mustela de exemplu e gama obisnuita (albastra) si cea curativa (verde) care nu contine parabeni dar repet, se foloseste cand copilul are ceva, nu in mod curent. Succes in alegerile pe care le faci si ai grija si cu remediile astea naturiste, daca nu culegi tu planta de pe camp s-ar putea sa nu fie strict bio... ai vazut ce scandaluri sunt la noi...
Cristina,
de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
floricel79 spune:
| citat din mesajul lui carmita_baby Nu reusesc si pace sa-mi editez profilul, cica parola e incorecta, deci asadar si prin urmare azi implinim 39 de saptamani in cap de burtica si AMR 7 zile + o maaaaaaaaaaaaaaaaare frica in kur, pe zi ce trece imi creste teama. Ieri am cautat pe net de mi-a venit rau informatii despre o crema pentru popou dupa ce schimbam pampersul si parca nimic nu-i suficient de bun, ca aia de la Mustela contine si methylparaben si propylparaben. Dupa aia m-am uitat la Sebamed, asta ar mai fi cum ar mai fi, insa contine paraffinum, ulei mineral si cica iar nu-i bine, au urmat la rand cremele 100% bio, insa si astea cica nu-s chiar asa de bune pe cat credeam deaoarece contin uleiuri esentiale si cica ar usca pielea bebelusului. E taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaare greu sa fii mamica, ai vrea sa iei cele mai bune decizii pentru bebelusul tau, insa cum sa faci?![]() Decenuela in primul rand LA MULTI ANI! ![]() ![]() In al doilea rand super tare barbatul tau iarta-ma ca rad, dar felul in care ai povestit a fost tare haios, desi imi dau seama prea bine ca tie numai amuzant nu ti se pare. Spune-i sotului tau ca respectivele 'mamici' au fost mamici pe timpul lui Pazvante Chioru' si ca intre timp lucrurile s-au schimbat. Sper sa reusesti sa-l convingi ca tu esti cea mai in masura de a decide pentru bb tau! ![]() 38+ LorenaAMR 12zile Mello motanelul iubit |
Eu am luat Weleda la recomandarea unei mamici de gemeni care a fost foarte multumita de toate produsele Weleda.

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006) si
38+AMR 3 zile!!!
gratiana77 spune:

Felicitari Yasmine si Annaiss! Bun venit pe lume bebeilor!

de buburuza Amaris-Stefania
poze
mariucasara spune:
| citat din mesajul lui cristies Fetele, in noul catalog sensiblu a aparut Colief-ul. Cica in Anglia nu se da gol Infacol-ul ci combinat cu acest Colief. L-o fi incercat cineva pe cel englezesc? Cristina, de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010 |
Mie mi-au recomandat Colief niste proaspeti parinti din Anglia. Se pare ca e intr-adevar eficient. Noi deocamdata ne descuram cu infacol.
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

+ o maaaaaaaaaaaaaaaaare frica in kur, pe zi ce trece imi creste teama. Ieri am cautat pe net de mi-a venit rau informatii despre o crema pentru popou dupa ce schimbam pampersul si parca nimic nu-i suficient de bun, ca aia de la Mustela contine si methylparaben si propylparaben. Dupa aia m-am uitat la Sebamed, asta ar mai fi cum ar mai fi, insa contine paraffinum, ulei mineral si cica iar nu-i bine, au urmat la rand cremele 100% bio, insa si astea cica nu-s chiar asa de bune pe cat credeam deaoarece contin uleiuri esentiale si cica ar usca pielea bebelusului. E taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaare greu sa fii mamica, ai vrea sa iei cele mai bune decizii pentru bebelusul tau, insa cum sa faci?

iarta-ma ca rad, dar felul in care ai povestit a fost tare haios, desi imi dau seama prea bine ca tie numai amuzant nu ti se pare. Spune-i sotului tau ca respectivele 'mamici' au fost mamici pe timpul lui Pazvante Chioru' si ca intre timp lucrurile s-au schimbat. Sper sa reusesti sa-l convingi ca tu esti cea mai in masura de a decide pentru bb tau!