L.M.A.Ghiocei de Martie-Aprilie 2009-*157*
Raspunsuri - Pagina 21
Bianca2503 spune:
Carmenada, iti spun drept ca nu am citit. De lene, sau nu stiu de ce...
Oricum am de gand sa nu mai citesc metode si parametode si sa ma adaptez pe moment si din mers.
Am tot citit ca nu e bine ca atunci cand copilu' mananca sa se joace cu diverse. La noi asta e o metoda, cand se plictiseste de mancat/de stat in scaun ii dau diverse chestii sa il tin ocupat.
daca nu e bine sa vina aia care au scris cartile sa se descurce, sa vina supernanny, sa ii vad cum fac ca eu nu ignor copilu' si nici nu il las sa planga la varsta asta. Dupa 2-3 ani mai zic, ca ne intelegm altfel.
O sa citesc cand o sa am chef (eu mai am si problema asta) si va anunt. Asa ca nu te gandi ca ai pozat cartea in zadar.
Din cate stiu eu ROR e in schema obligatorie iar rapelul de la INfarix se cheama Priorix. In carnetul meu de vaccinari scrie ca se fac la 13-15 luni (DTPa, RRO, VPO)
Monnvas spune:
Nu, ROR-ul = priorix, din cate stiam. Infanrixul tot infanrix, ala de 4 luni 2.
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas Gigelica, stii vorba aia, "barbatii buni n-are noroc"... Sa-ti mai zic ca atunci cand eram gravi Luana era logodita cu Cristi? Dar si-a bagat Pitonul coada... Asa ca, na, ce tie nu-ti place altuia nu-i face Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) |

Monica

Tufetele, vedeti ce spuneti de fi-mea, ca-s cu ochii pe voi.

Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video
gigelica20 spune:
| citat din mesajul lui Monnvas Gigelica, stii vorba aia, "barbatii buni n-are noroc"... Sa-ti mai zic ca atunci cand eram gravi Luana era logodita cu Cristi? Dar si-a bagat Pitonul coada... Asa ca, na, ce tie nu-ti place altuia nu-i face Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) |
Auch...nu am stiut...
dar Luana l-a ales de ginere pe Victor...adica...auch
Clar, astrele s-au razbunat pe Piton si acum el e parasit ca si Cristi....
Gigelica,mami
de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
Bianca2503 spune:
| citat din mesajul lui simplyana_m Si cam aceleasi ganduri am si despre Bianca, cum cunoaste ea toate cotloanele tarilor straine. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cand ai avut timp sa le vezi pe toate?http://www.lucamic.blogspot.com/ |
Pai Bulgaria e aproape si mergeam cam o data pe luna pana anul trecut. Am avut acolo niste evenimente (conferinte de vanzari) de organizat si ne-am tot plimbat.
In 2007, decembrie am plecat la Dakar. Asa vroiam noi. Il stim pe cel care era pilot pt echipajul Romaniei. Am plecat cu masina si am mers prin Romania-Ungaria-Croatia-Slovenia-Italia-Franta-Spania-Portugalia. Ne-am oprit la Lisabona, revelionul il petrecusem undeva pe langa Zaragoza.
In acel am s-a amanat Dakaru' dar noi eram pregatiti sa mergem pana in Senegal (Dakar fiind capitala) trecand prin Mauritania. asa ca ne-am vaccinat anti-muci/viermi/febre etc.
Daca tot eram pregatiti, ne-am intors in Spania pana la GIbraltar, am luat ferryboat-ul si am trecut in MAroc. Am stat in Maroc vreo 10 zile unde e a fost extraordinar.
In 2008 am repetat figura, vara de data asta si la intoarcere am mers pe coasta de vest a Europei pana la Bordeaux si apoi Lyon- Elvetia-Austria-Ungaria si back home.
Despre Franta, Spania, Portugalia,Germania, Austria, Elvetia, Maroc si Bilgaria pot sa dau oricand referinte.
In primavara lui 2009 aveam programata o excursie in Turcia-Syria-Iordania si Iran, insa Vladimir a zis ca vrea si el prin lume si s-a gandit sa apara.
Asteptam sa mai creasca si poate sa ne luam un motorhome si sa calatorim. Mai greu cu banii
ca nu ii poti face oriunde.
carmenada spune:
| citat din mesajul lui Bianca2503 Carmenada, iti spun drept ca nu am citit. De lene, sau nu stiu de ce... Oricum am de gand sa nu mai citesc metode si parametode si sa ma adaptez pe moment si din mers. Am tot citit ca nu e bine ca atunci cand copilu' mananca sa se joace cu diverse. La noi asta e o metoda, cand se plictiseste de mancat/de stat in scaun ii dau diverse chestii sa il tin ocupat. daca nu e bine sa vina aia care au scris cartile sa se descurce, sa vina supernanny, sa ii vad cum fac ca eu nu ignor copilu' si nici nu il las sa planga la varsta asta. Dupa 2-3 ani mai zic, ca ne intelegm altfel. O sa citesc cand o sa am chef (eu mai am si problema asta) si va anunt. Asa ca nu te gandi ca ai pozat cartea in zadar. Din cate stiu eu ROR e in schema obligatorie iar rapelul de la INfarix se cheama Priorix. In carnetul meu de vaccinari scrie ca se fac la 13-15 luni (DTPa, RRO, VPO) |
Nicidecum nu ma gandeam ca as fi pozat in zadar
insa oprisem aparatul la indemana si cartea deschisa pe birou ... o sa le strang si daca e ceva neclar spui atunci
Gata s-a trezit Ina si vreau sa ies un pic afara ca parca se vede o razulita plapanda de soare si vreau sa profit ca mi s-a acrit de stat in casa.

Carmen mamica fericita de elefantica Ina Gabriela (16.03.2009)
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui gigelica20 Luana l-a ales de ginere pe Victor |
Pai si cine a zis ca nu e asa?

Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video
Bianca2503 spune:
Ia uitati una tare aici:
"Un veteran de r#259;zboi american a salvat via#355;a propriului s#259;u copil... prin telefon. Dispecer la serviciul de urgen#355;#259;, b#259;rbatul a r#259;spuns chiar el la apelul so#355;iei sale, disperat#259; c#259; bebelu#351;ul nu mai respira. Fostul militar #351;i-a p#259;strat sângele rece #351;i a dat instruc#355;iuni care l-au readus la via#355;#259; pe copil
.
Micu#355;ul Jacob este acum la fel de vioi ca orice bebelu#351; de #351;ase luni. Dar lucrurile st#259;teau cu totul altfel cu mai pu#355;in de dou#259; s#259;pt#259;mâni în urm#259;.
Janna Scott recunoscuse imediat, la cel#259;lalt cap#259;t al firului, vocea so#355;ului ei Chris, dispecer la serviciul de urgen#355;#259;. Acesta a recunoscut-o #351;i el. Dar amândoi #351;tiau c#259; nu au vreme de pierdut cu polite#355;uri.
"Am încercat doar s#259; m#259; separ de rela#355;ia personal#259;, ca s#259;-mi fac treaba cât se poate de profesionist", sus#355;ine b#259;rbatul.
Chris Scott nu #351;i-a pierdut niciun moment calmul. El i-a spus so#355;iei s#259; loveasc#259; u#351;or pe spate copilul, ca s#259;-l fac#259; s#259; tu#351;easc#259; #351;i s#259; scape de o buc#259;#355;ic#259; de plastic care-l împiedica s#259; respire.
Janna este convins#259; c#259; so#355;ul s#259;u i-a salvat via#355;a b#259;ie#355;elului. Modest, Chris subliniaz#259; c#259; ar fi f#259;cut exact acela#351;i lucru pentru oricine.
"A#351;a sunt eu la fiecare apel. Îmi p#259;strez calmul, nimic nu m#259; tulbur#259; prea tare", spune b#259;rbatul.
Chris este rezervist al infanteriei marine #351;i a încheiat recent un stagiu în Irak, unde, fire#351;te, #351;i-a putut exersa st#259;pânirea de sine în situa#355;ii #351;i mai grele."
Cum puii mei sa dai telefon in situatia asta...si sa ti se spuna sa bati copilul pe spate.
Americanii astia sunt tampiti rau. Cand eram la facultate am fost in State 3 luni cu Work&Travel. M-am crucit!!!
Arata ca kuru mesaju'. iata linkul:
http:// antena3.ro/stiri/externe/un-dispecer-la-serviciul-de-urgenta-si-a-salvat-propriul-copil-dupa-ce-a-raspuns-la-apelul-sotiei-sale_92255.html
georgiana310 spune:

Sunt cea mai handicapata mama dintre mamele handicapate ale lumii!!! 

Nu credeam ca o sa pot face asta vreodata!!! Am tot stat azi acasa cu Bris a mea si in timp ce munceam tot sunau maica-mea si soacra-mea si unii si altii din prieteni si... efectiv nu am avut chef sa vb la telefon cu nimeni!! Ei, si, stand aici pe forum, dau sa citesc si sa scriu si... la un moment dat, zic... hai sa vad sarbatoritii zilei!!! SI mai mult, vad ca sunt fete care ne-au felicitat!!! Va inchipuiti ca eu am uitat ca azi e ziua fie-mii??? CUM E POSIBIL ASA CEVA?! 

Daca mi-ar fi zis o alta fata de aici... 100% as fi ridicat din spranceana!!!
Doamneee, cat de handicapata pot fi!!! SI o sun pe maica-mea sa ii zic si zice: pai eu te tot sunam sa va felicit!!!
http://picasaweb.google.com/georgiana310/Februarie2010#
Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009