L.M.A.Ghiocei de Martie-Aprilie 2009-*157*
Raspunsuri - Pagina 20
provista spune:
gigelica lasa ca se invata pitonul... toate au un inceput
...
www.youtube.com/watch?v=L3xQ7t4n8Oc" target="_blank">mergem
Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)
provista spune:
noi ne pregatim sa mergem la vaccinul de 1 an ror
Dragos (28.02.2009)
carmenada spune:
Am vazut poze cu harnicuta Ioana
... vad ca ai ajutor nu gluma
si la bucatarie si la ordonat in sertare, si cu Bris
tare ocupata si ea cu investigatul casei.
Aris sanatate multa Vitaminei
Olga cum a fost azi noapte? Sper ca mai bine 
Bianca ai reusit sa aflii cum este cu metoda lu' Sears?
Gigelica poate o mica infidelitate iertati si voi
... sunt sigura ca ea la piton s-a gandit ...![]()
Carmen mamica fericita de elefantica Ina Gabriela (16.03.2009)
Monnvas spune:
Gigelica, stii vorba aia, "barbatii buni n-are noroc"...![]()
Sa-ti mai zic ca atunci cand eram gravi Luana era logodita cu Cristi? Dar si-a bagat Pitonul coada... Asa ca, na, ce tie nu-ti place altuia nu-i face ![]()
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
petrean spune:
provista, de ce faceti inainte de 1 an vaccinul?
Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006Vizitati magazinul
carmenada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui provista noi ne pregatim sa mergem la vaccinul de 1 an ror www.youtube.com/watch?v=L3xQ7t4n8Oc" target="_blank">mergem Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009) |
Imi spui si mie te rog, daca ROR este in schema obligatorie ... eu retinusem ca la 1 an noi avem de facut decat repel la Infarix si atat.
Carmen mamica fericita de elefantica Ina Gabriela (16.03.2009)
provista spune:
petrean asa ne-a chemat dr si a zis ca de la 6 luni nu am mai facut nici un vaccin si ca se poate face asa cum zice sanepidul in perioada 15-25 a lunii si pana la urmat sa treaca 28 zile
Dragos (28.02.2009)
gigelica20 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui m_monique gigelica20 mai sunt pe lume si alte fete! uite asa invata pitonul cum "e femeile"! ------------------------------------------------------------------------- mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009) |
Pai Pitonul a fost bine instruit de mami cum "e femeile"...dar in acelasi timp el era doar pentru LUANA 100%

Gigelica,mami
de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
m_monique spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gigelica20
Pai Pitonul a fost bine instruit de mami cum "e femeile"...dar in acelasi timp el era doar pentru LUANA 100% ![]() Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul![]() 30 martie 2009 ![]() |
acum a trecut de la teorie la practica.
simplyana_m spune:
Sal'tare!
Incepem cu niste pupi pt ghioceii sarbatoriti azi, 

Victor Cristian (Platinatu')
Ina Gabriela (Inamica), Lucian (de simonapro), Aidan Victor (de Mona_B), David (Bossu'), Briseis (de Gia frumoasa)

, ca toba n-o mai scoatem decat la 1 AN.
Nikoleta, multu' pt reteta de biscuiti, pare yummy, am salvat-o pt cand m-o chinui talentul prin cuptor. Pupam motzatul
.
Anca, condoleante, e vorba de bunica lui V+T care-l iubea pe BB3, nu? Odihneasca-se in pace! Iar tu cu rujul ai fost mortala, normal ca a retunut nea' soferu' faza. 

magdy, am tinut si tinem pumnii. Sa ne pove ce si cum.
Novus, am inteles ca ati mutat concediul din grecia in bulgaria. Eu trebuie sa spun pas oricum, ca vara asta tre sa mergem la o nunta in italia 

si noi si asa ne urnim taaaare greu de-acasa. Dar am toata admiratia pt voi si "gashca vesela", va urez de-pe-acum concediu minunat si va rog sa ne tineti la curent cu detalii inainte si dupa, cu poze, etc. Ca imaginatia mea si fantezia nu se urnesc asa greu ca fundul
In sensul asta sunt plecata mai mereu de-acasa.![]()
Si cam aceleasi ganduri am si despre Bianca, cum cunoaste ea toate cotloanele tarilor straine.

Cand ai avut timp sa le vezi pe toate?
http://www.lucamic.blogspot.com/