L.M.A.Ghiocei de Martie-Aprilie 2009-*157*
Raspunsuri - Pagina 22
carmenada spune:
Inainte de a pleca o intrebare rapida: stiti vreun remediu pentru atenuat durerile cauzate de afte bucale? De 2 zile ma supara dar parca azi este apogeul, imi vine sa plang de durere... nu am mai patit asa ceva... acu' chiar plec afara ![]()
Carmen mamica fericita de elefantica Ina Gabriela (16.03.2009)
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui georgiana310 eu am uitat ca azi e ziua fie-mii? |
Ei, lasa, ca ne-am amintit noi.

Am vazut si poze cu Bris cum se joaca cu mami.

Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video
georgiana310 spune:
aaa, si in aceeasi nota: multumim pentru urari! La multi ani si ginerelui meu David si celorlalti sarbatoriti ai zilei!
http://picasaweb.google.com/georgiana310/Februarie2010#
Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carmenada Inainte de a pleca o intrebare rapida: stiti vreun remediu pentru atenuat durerile cauzate de afte bucale? De 2 zile ma supara dar parca azi este apogeul, imi vine sa plang de durere... nu am mai patit asa ceva... acu' chiar plec afara Carmen mamica fericita de elefantica Ina Gabriela (16.03.2009) |
Cauta la farmacie nistatin + anestezina.
Ayla21 spune:
Copiii mei nu vor sa doarma fara mine. I-am pus la nani, dar... "mami, mami"...deci trebuie sa dorm si eu de pranz.
aris26 spune:
va multumesc tare mult pt urarile voastre
si din categoria "...toate in fundul babei mele"...vitamina mea mica si mucioasa are si o masea. mi-a prins degetul acum si surpriza...un coltz de masea a iesit deja. chiar ma gandeam ca de dimineata nu face decat:"mmmm""ahaaaaa
""mmmmmm" si eu ziceam: saracu' de el, asa rau ii e
dintzii ca dintzii dar se pare ca maselele sunt dezastru.
sora-mea a zis ca dupa alergia la maini, laringita, faringita,muci si masele...trebuie sa rezerv nishte bilete de avion..oriunde
si cred ca are dreptate
pupici
nu mai am cum sa tzin pasul cu voi...dar nu v-am uitat

25 martie 2009
Ilinca_M. spune:
1) Carmenada- si io am ceva, nu stiu de-s afte, dar mi-e crapata limba ca o harta brazdata de ape curgatoare si lantzuri muntoase, ceva de genu' asta. Folosesc glicerina boraxata cu anestezic
2) Georgiana, vrei niste bice pe cocoasha? Auzi la ea, cea mai denaturata blablabla...Si mie mi s-a intamplat la 8 luni sa trec cu vederea, nu de alta dar eram decalata cu data in capul meu (de cand is in concediu cam totuna mi-e ca e 22 sau 28, luni sau joi etc). Pupici la Brisulici
3) Hmmm...subiect delicat...Io demult am vrut sa clatin din cap a mustrare, ntz ntz ntz, fetele din ziua de azi...nu-s tare cuminti...Parca io n-am vazut de muuulta vreme cum Alexandra il trisha pe Big Boss cu alt baietan...si Luana ce rapid a avansat in relatia cu acel barbat matur...poate si el insurat?...Hmmm...pai inapreda, eu zic ca lui Ian i-a pus Dumnezeu mana-n cap cu fata mea, vorba aia, "si frumosha si cistita" (cu frumoshe-s toate...dar CISTEA, CISTEA e baza!). Io v-am zis cand am mers in vizita la vecina cu nepotul ala curajos de-i sclipeau ochii dupa fata mea dar fata mea nuu si nuuu...mimoza e putin spus...mironositza de-a dreptul, nu ridica ochii din pamant...asa virtuoasa si sfioasa este ea!!(nu seamana cu ma-sa deloc!!
)
4) Bianca, esti idolu' meu; io demult am vrut sa te rog cand ai chef si timp sa ne tragi cate o relatare despre cate o destinatie de-asta mai deosebita in care ati fost...please!!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
9luni
simplyana_m spune:
Aris, offf, 

vitamina sa se faca bine si sa treaca febra.
petreanbogdanadanacodrina, pupam si puii tai raciti. 

monicile - huhureze, 

pt babuin si printesa pupacioasa.
gigelica, i-o fi greu pitonului sa-si revina dupa ce vazu printesa in flagrant, dar daca o iarta acum, se revanseaza ea cumva...![]()
![]()
. Si io demult vreau sa te intreb, ca tot e vremea adevarurilor (cu Petrean-Bogdana-Codrina si Laura-Ilinca), ce-i cu
la semnatura ta? Ca te-am vazut eu in pozele din austria si tu nu esti deloc asa!
http://www.lucamic.blogspot.com/
simplyana_m spune:
Leloo, iti doresc o nunta ca in povesti. De fapt sunt sigura ca asa o da fie, ca doar e pe 12, nu? (sper ca am retinut bine data norocoasa). Tudorici e mortal 

.
http://www.lucamic.blogspot.com/
Nikoleta20 spune:
hello,
in primul rand vreau sa urez
LA MULTI ANI!
tuturor ghioceilor nascuti in data de 16 
si in al doilea rand insanatosire grabnica bebeilor bolnaviori.
azi noapte pe la 4 s-a trezit mario plangand...i-am dat calpol si calgel si s-a linistit,a adormit la loc...cred k il supar un dintisor...nu stiu care,insa
revin,k am msj asta deschis de 1ora si am uitat ce vroiam sa spun