L.M.A.Ghiocei de Martie-Aprilie 2009-*157*
Raspunsuri - Pagina 11
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simonapro Buna!Vrem si noi sa uram: ILEANA ![]() si cu scuze de intarziere ROBERT ANDREI ![]() Lucian este bine, doar marait: are gingia umflata, se prevad mai multi dinti, dar in schimb Sebastian de aseara a facut febra peste 39 si incercam din rasputeri sa nu luam antibiotic. Sper sa nu-i dea si fratiorului. Cativ 13: si noi vrem sa plecam in Bulgaria la sf lui mai(ca in vara nu-si poate lua concediu sotul) tot la SF. Konstantin, dar inca nu ne-am hotarat la ce hotel sa stam, mi-a facut o parere buna hotel Azalia, voi la ce v-ati decis? Olga: trebuie sa iei o decizie nu poti sa continui nici asa daca nu trece in cateva zile si eu tot cu pediatru sunt de parere sa stai de vorba, eu pe Sebastian l-am intarcat pe la 1 an si 3 luni si a trebuit sa plec de acasa noaptea ca altfel nu am reusit sub nici o forma sa-l dezvat de tatzi.Multa rabdare! pe toti!Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003) |
Multumesc
Nu cred ca vreau neaparat sa-l intarc. Oricum astazi am gasit cateva metode bune. Nu i-am mai dat san in timpul zilei si l-am adormit in brate. Tot astazi a fost prima zi in care a avut un singur somn, asa ca a fost ok. Acum l-am culcat la el in patut si sunt curioasa cum o sa se manifeste in aceasta noapte. Eu oricum maine merg la pediatra sa-l vada si o sa ating si aceasta problema.Olga, mamica lui David iepurasul

simonapro spune:
olga: sau poate ma gandeam, ca spuneai tu ca in ultima vreme a fost bolnavior si nu prea a mancat, sa nu i se faca foame peste noapte.Asa am patit eu cu Lucian se trezea noaptea de foame si acum inainte de culcare ii mai dau si ceva papita(cereale,iaurt) si apoi ii dau sa suga si doarme mult mai bine.
Sanatate multa celor bolnaviori!
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
Leeloo21 spune:
seara buna!
am apucat ultimele pagini doar sa citesc..
aris insanatosire grabnica si rabdare sa aveti!
olga 
monnvas..
am si noi funduletul buclucasi:)
a inceput facultatea si deja se simte..oboseala mare..
maine mergem sa vorbim cu fotograful si cameramanul pt nunta..
miercuri mergem sa vorbim la restaurant de meniuri si toate cele..
joi mergem in vizita la o posibila gradi pt Tudor din toamna..
vineri am ore pana tarziu..
si poate in we mai apuc si eu o ora de somn la pranz..
si daca n-ar fi vremea asa de nasoala..poate as face mai multe..dar..toate la timpul lor..
inca sunt ingrijorata cu fimoza..insa se prezinta puta foarte bine! si asa ca mai asteptam un pic..sa se faca mai caldut afara..ca ii este si lui mai bine atunci..DD sa ne pazeasca de rele!
multumesc fetelor pt mesaje!
Tudor de 2 zile danseaza..la orice melodie..chiar si cand ne suna telefoanele..el face cu funduletul stanga dreapta..sau sus jos..ca o mini genoflexiune:) este un superb!
pun imediat cateva filmulete..
Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute
Alin (tati de Tudor) pozeaza momentele voastre importante (nunti, botezuri, petreceri) trageti cu ochiul aici
Nicky09 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui m_monique adevarul e ca o doamna nu pleaca nicaieri fara sa fie rujata. ------------------------------------------------------------------------- mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009) |
Offf, doamne inseamna ca eu sunt ultima gaina, ca nu ma rujez decat la o petrecere si asta daca imi aminteste sotul, uit sa imi pun un inel, sau sa imi schimb cerceii.M-am prostit de tot aici, numai pe fuga mereu...insa apreciez fetele, pe strada, le cunosti ca sunt romance, ca sunt mai frumoase si mai elegante oriunde s-ar duce: teatru, munca, scoala, cumparaturi...
Anca-iti transmit condoleantele mele si iti apreciez taria de caracter de care dai dovada.

Mina si
... fluturas...Nicholas (10.04.09)Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
8 luni si ceva
Nicho la 9 luni
simonapro spune:
Ai ca acum m-am apucat la scris sa recuperez daca tot intru mai rarut. Am uitat sa va spun ca si Lucian danseaza, cel mai caraghios e cand ii cant sa adoarma si el se ridica si incepe sa danseze, mai apasa pe telecomanda si se uita la televizor sa vada daca se intampla ceva, a prins smecheria ce se face cu ea si daca il tii in brate si vorbesti cu altcineva iti intoarce fata cu manuta sa fi atent la el. Ai ca v-am povestit cate ceva si despre noi si acum ma duc la
ca acum se trezeste maraiciu de la dintisori.
Somn usor!
http://picasaweb.google.ro/symona0323/Lucian02#
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
Nicky09 spune:
Acum sa va salut pe toate chiar daca v-ati dus la culcare...asta e, ma resemnez ca vorbesc de una singura, ma duc si eu in urma sa recuperez de la pagina 2.
Ati vazut stirea cu profesoara si politistul?
, mai fetelor, eu cand vad oameni atat de irascibili... nu ma pot abtine sa nu rad, desi situatia in sine e de plans.
Mina si
... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
8 luni si ceva
Nicho la 9 luni
rodica2008 spune:
Multumim pt urari Ayla ,Simona
.
M_monique ochii i-a mostenit de la mama mea
iar noi ne-am bucurat tare mult,chiar nu ne asteptam la asa surpriza din partea "mamei naturi" informatia genetica...
Anca, condoleante
.
Aris multa sanatate pt vitamina
.
Olga multa putere si rabdare iar noi te
sa te incurajam.
GATA APELUL SI RAPORTUL DE SEARA ,VA TUC
DULCE PE TOATE!
Sunt mamica fericita a lui Andrei-Florin,15 aprilie 2009.
Nicky09 spune:
Olga-ma regasesc si eu in aceasi situatie, si iti sunt alaturi.Pana la urma ai sa stii ce sa faci, caci intr-adevar oboseala macina rau de tot. Eu vreau sa imi indeplinesc obiectivul sa alaptez pana la un an, dupa care mai vad eu cum infrunt greul de a ne mai trezi noaptea eu si Nicholas, deocamdata vreau sa incerc sa i reintroduc un biberon de lapte noaptea.
Mina si
... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
8 luni si ceva
Nicho la 9 luni
Leeloo21 spune:
poftiti si va uitati http://family.webshots.com/album/576705082qkWFIo
la mine filmuletele se vad destul de prost, fiind facute cu telefonul mobil de o calitate mediocra:P dar e bun ca pastreaza totusi din amintiri:) iar sonorul..eu zic sa-l dati pe mucles..sau pe f mic..se aude un bazait mai tare decat ce cantam noi..promit ca revin cu ceva mai bun!
o zi frumoasa sa aveti plina de bunatati!
Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute
Alin (tati de Tudor) pozeaza momentele voastre importante (nunti, botezuri, petreceri) trageti cu ochiul aici
rodica2008 spune:
CRISTINA super "energetic" Tudor, suneti tare frumosi 
Sunt mamica fericita a lui Andrei-Florin,15 aprilie 2009.

ILEANA