L.M.A.Ghiocei de Martie-Aprilie 2009-*157*
Raspunsuri - Pagina 12
cami_05 spune:
Buna seara!
Nu am mai reusit sa intru, mi s-a stricat calculatorul iar husbantul de gura mea a reusit acum pe seara sa il repare.
Aris multa sanatate lui bb.
Petrean LA MULTI ANI!
cu intarziere
Monnvas, am patit si eu cred ca o data si m-am facut in toate felurile pt ca nu am verificat-o, acum sunt un pic mai atenta. Am mai spus eu o dau cu SUDOCREM si sunt f multumita.
sa treaca.
Olga, o sa treceti si peste asta cu bine, veti vedea
Ayla, am vazut pozele cu frumoasa ta, e f bine ca e atat de hotarata sa se stie cine e seful nu? E o draguta, cum il mai pupa ea pe baietel.
Ilinca, chiar nu ma mir ca esti profesoara, ai o modalitate de a povestii ... super tare.
Merg si eu la
, noapte buna tuturor!

Cami mami fericita de printesa Iulia Elena (25.05.2009)
anca_nicolae spune:
Tot la recuperat sunt, mai am doar 1 capitol, insa a, gasit mesajul Gazei, despre cuvantul "mama".
"...si pe cruce scria doar atat "MAMA". Mi s-au inmuiat picioarele atunci si mi-am dat seama de incarcatura acestui cuvant. N-am sa uit niciodata."
Doar 4 litere si totusi simti cum ele inconjoara un intreg univers.
Poze cu noi
Veronica-Elena 12 ani,
Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 9 luni
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas Buhuhu, mai e careva pe-aci? Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) |
Bu-hu-hu

Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui Monnvas Valeu, ce m-ai speriat! Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) |
Tu de ce nu dormi?
Monnvas spune:
Babuinul meu rupe patul de la 21, sper ca maine sa fie mai bine la kuruletz. Daaar... desteptarea generala se da pe la 7. Sa ma culc, sa mai stau...
Maine am de gand sa chem 2 bebici pe la mine. Sa vezi atunci distractie...
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Monnvas spune:
Io cica studiez formarea cuvintelor in sec 18... 

Ca arde tzara, dom'ne. Se vede ce chef am, nu???
Tu?
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui Monnvas Babuinul meu rupe patul de la 21, sper ca maine sa fie mai bine la kuruletz. Daaar... desteptarea generala se da pe la 7. Sa ma culc, sa mai stau... Maine am de gand sa chem 2 bebici pe la mine. Sa vezi atunci distractie... Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) |
Mda, si Luana, dar deja eu mi-am intrat in ritm, nu mai dorm noaptea. Si la cat am dormit ieri si azi, am facut si recuperari si avans.