L.M.A.Ghiocei de Martie-Aprilie 2009-*157*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

salutare
am intrat scurt doar sa va zic ca suntem bine....ma rog...
bebe are faringolaringita acuta, eu sunt un pic mai bine.
noaptea trecuta mi-a facut febra 40..a fost groaznic. noaptea asta o ashtept cu teama.

Pupam Vitamina. Insanatosire grabnica.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Aris - off, saracul... Stiu cum e noaptea la 40 si mai ales cum ti se rupe inima sa-l vezi suferind. Nu te feri de Novocalmin, in caz ca nu functioneaza altceva.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Ayla si Novus, multumesc mult.

Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.
Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Magdy, mi-am permis sa fac aceste poze pt tine, cu Theodora. Am facut prima data cu Alma si mi-am dat seama ce bine arata in alb-negru, si imediat m-am gandit la tine.

Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video
Happy Valentine`s Day!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:

salutare
noaptea trecuta mi-a facut febra 40..a fost groaznic. noaptea asta o ashtept cu teama.
va pup pe toate si o sa revin cand ma mail linishtesc.

Off Aris iti doresc mult sanatate si sa-i treaca repede si lui Vitamina laringita

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Multumesc mult pentru sfaturi Credeti ca se comporta asa din cauza dintilor? El nu sugea neaparat, ci doar ma tine pe post de suzeta

Aris offf imi dau seama prin ce treci. Circula un virus tare nenorocit. Noi toti suntem bolnavi. Si are si laringita, de ii sunt afectate corzile vocale De asta mi-a fost cel mai tare groaza. Sper sa va afceti bine cat mai repede. Noi numai cu aerosoli am scapat de laringita. Bolnaviori insa mai suntem si acum. Va pup tare pe amandoi si ai mare grija sa nu iei si tu. Ia ceva preventiv.

Novus cum se mai simte buni? Sanatate multa

Magdyi succes maine

Monnvas il pup pe chiscuta cel cu fundul de babuin. Da asa caca parfumat are? Langa David nu prea poti sa stai dupa ce a comis-o.

Nico nu vreau sa vand carutul caci il adu sus de maine si oricum nu vroiam sa-l vand caci il pastram pt bebe2, caci are si landou si scoica.

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Citat:

salutare
va pup pe toate si o sa revin cand ma mail linishtesc.

monnvas - ca doar ultimul post l-am citit. am patit si noi exact la fel acum 3 zile. cel mai bun este clasicul cutaden

25 martie 2009

Insanatosire grabnica!
Uite ca la cutaden nu m-am gandit.

Happy Valentine`s Day!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame
A fost mai putin placut. In seara asta era o doamna pe care am cunoscut-o pentru prima data si cu mana cam grea, a cam plans Eva, in special spre final.
Cat platesti acasa? Si cat lucreaza? Ca noi saptamana trecuta am stat 20' la masaj si inca 40 la gimnastica (si Evei i-a placut, ca nu si-a pierdut rabdarea si nici nu a plans), in schimb astazi si masajul si gimnastica au durat doar 30' si s-a lasat cu plans.

Cand am inceput facea masaj 15 minute si 15 minute gimnastica, acum face mai rar si fiind mai mare si colaboreaza, masaj cam 15 minute si gimnastica 30 minute, oricum nu depaseste cu pauza, cu tachinari, sedinta de 45 minute cat ar fi ora normala de masaj adult. Tipa are pregatire in kineto, face si masaj, e singura cu care a lucrat Luana. Este apropiata de noi, intr-un fel, i-am asigurat mereu trasport, daca nu era Alex disponibil, am trimis sofer, deci practic ii plateam doar ora de masaj medical, care e 40 lei. Noi faceam dimineata pt ca ii convenea si doamnei avand program mai liber, dar si Luana era odihnita si colabora. Acum mai face doar ocazional...de intretinere.

Happy Valentine`s Day!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna!Vrem si noi sa uram:

ILEANA

si cu scuze de intarziere

ROBERT ANDREI

Lucian este bine, doar marait: are gingia umflata, se prevad mai multi dinti, dar in schimb Sebastian de aseara a facut febra peste 39 si incercam din rasputeri sa nu luam antibiotic. Sper sa nu-i dea si fratiorului.

Cativ 13: si noi vrem sa plecam in Bulgaria la sf lui mai(ca in vara nu-si poate lua concediu sotul) tot la SF. Konstantin, dar inca nu ne-am hotarat la ce hotel sa stam, mi-a facut o parere buna hotel Azalia, voi la ce v-ati decis?

Olga: trebuie sa iei o decizie nu poti sa continui nici asa daca nu trece in cateva zile si eu tot cu pediatru sunt de parere sa stai de vorba, eu pe Sebastian l-am intarcat pe la 1 an si 3 luni si a trebuit sa plec de acasa noaptea ca altfel nu am reusit sub nici o forma sa-l dezvat de tatzi.Multa rabdare!

pe toti!

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Magdy, tin si eu pumnii pt maine!

Ilinca, deci nu la mine rupsesei lantul. Nu cred ca doctorita a intrebat numai asa de aflat in treaba despre somn, caci si pe noi ne-a intrebat la nu stiu ce control (si si-a si notat) daca doarme minim 6 ore legate si am si in cartea ce am primit-o de la maternitate cam ce intrebari va pune dr la fiecare control si era inclusiv asta cu somnul. O fi si asta un indicator, nu stiu.

Aris, imi pare rau ca sunteti asa bolnavi!

Eu am avut azi o zi...nici energie sa spun n-am.

Mergi la inceput