Dovleceii sarbatoresc,6luni implinesc(sept-oct) 77
Raspunsuri - Pagina 5
alex25 spune:
Si nu gasesc nici cablul la aparat ca sa descarc niste poze.....mi-as cracii in ea de viata, vorba Techilei.
Noroc ca puiutza e ok, nu mai are febra, papa binisor si acum a adormit iar, ca atfel cred ca faceam cu capu' si mai rau.
-------------------------------------------------------------------------
Alexandra
super fericita de
ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
techila spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina_ana Mai Techila, mai bine ii zici sa-ti dea bani de operatii estetice, ca o rezolvi mai simplu si mai rapid, ce atitea aparate si cremute! Io sa stii ca vin la tine, vorbesc foarte serios, doar sa se mai topeasca nametii si retrage baltile, ca sa razbesc prin campuri. Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )POZE |
aaaa, pai bani de operatie...e deja stabilit, dar se vor intampla dupa ce facem fetita, ca acum nu are rost...facem omorare de grasimi si taiere piele in exces de pe burti si ridicare de sani.
cand o sa vii la mine cred ca o sa ii placa andreiului tau sa se joace cu mingea mea medicinala ca e mare cat el.
despre gantere tuliboaico...se pot inlocui sigur cu ridicatul cochiilor...
mai putem sa ducem toti copiii la etaj si noi sa stam jos la cafele si cum se aude un scancet urcam cu toatele pe scari...am niste scari f obositoare
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
claucia spune:
Hai ca mi-am vazut blugii si pe Promod.eu si pretul nu difera prea mult...daca mi i-as comanda, sigur ar iesi mai mult cu livrarea. Of, nici acolo nu sunt redusi! Si am facut si o fixatie, ce sa spun?
Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria
13 iulie 2007 si Elisa Andreea
03 septembrie 2009
tulibu spune:
daca e asa.... si aveti rabdare va invit la mine la primavara, ca am scari sa dau si la altii, adicatalea parter etaj si mansarda, si ii lasam la mansarda cred ca dupa 2-3 drumuri suntem deja gazele...
si apropos de iesitul afara... pana sa revin si sa pot sa citesc ce mai ziceti(laptop busit acu cica reparat), ma gndeam ca ma am luat-o eu pe aratura cu statul in casa dar ca toata lumea e super ok, ca sunt eu egoista si d-aia ma plang atat de la statu'n'fund'n'casa, da sincer ma bucur ca nu's singura....
eu cred ca mai am un pic si prind radacini.... dar veste buna de miercuri se incalzeste, atata doar ca o sa si ploua dar e de bine, pt cine e curioasa asta e prognoza meteo pe 15 zile bucuresti
http://www.portal-info.ro/vremea/prognoza-meteo-pentru-bucuresti.html
Lullaby_2009 spune:
Cristina nu consider fitosenie sa vina o tanti o data pe saptamana sa te ajute la curatenie. Eu mi-as dori sa ma ajute cineva pentru ca din ultimul trimestru de sarcina nu prea am mai reusit sa fac asa o curatenie generala, dar la o camera nu stiu cum am proceda, ca nu pot tine pe bebe in bucatarie sau pe hol, asa ca ma descurc singura. Visez la o casa mai mare sa nu mai mut mereu lucrurile prin casa cand fac ordine ca nu mai stiu unde sa le pun. Sambata sau cand e soare afara ma apuca cheful de curatenie si astept sa fie bebe treaz si incep asa sub forma de joaca cu el, ii explic "uite asa se spala, asa se sterge", ii mai cant. Wow, Meli, esti incredibila, cata energie. 
Am vazut ca vorbiti de piscina, de cand visez sa merg sa ma balacesc undeva. Stiti ceva dragut in sectorul 6?
Claucia felicitari pentru dintisor!
Vik sa-ti traisca printesa!
liliac1 spune:
Neata si de la noi!
Sunt prost dispusa pentru ca iar ninge 

In primul rand
La Multi Ani, tati de Ebru
cu recomandarea: sa ai grija de fete si sa-i spui Selenicai feis tu feis ca-i minunata. Pe cuvat (ca-i minunata)
!
La Multe lunite, mamaruta!
Felicitari dintosilor Razvanel si Isa!!!
cris poate totusi gasesti pe cineva care sa te ajute cu curatenia ca asta nu e fitosenie, draga mea. Eu nu pot fi un exemplu la capitolul asta. Voi bucatariti toata ziua, eu stau cu aspiratorul si cu carpa-n buzunar
Nu am o zi anume de facut curat ci dau zilnic cu aspiratorul ca m-a mancat..undeva...si mi-am pus toata casa gresie lucioasa crem asa ca-ti dai seama cum ar arata daca n-as sterge-o toata ziua. Plus in dormitoare am mocheta de-aia din perete-n perete...si cum la noi Andra isi ia cateceva si mananca prin toata casa (si eu sunt superfericita ca mananca ceva) ei, trebuiesc scoase firimiturile alea intr-un fel.
Praful...il sterg ori de cate ori il vad...ca am carpa de praf la indemana tot timpul.
Baia: se spala cada cu incredere dupa ce se baieste fiecare, wc-ul se da cu alea-alea zilnic, chiuveta la fel. Cand sterg gresia de pe jos...spal si portelanurile pe exterior si oglinda.
Sincera sa fiu, imi ia fff putin timp, le fac pe toate cand apuc fara sa-mi propun alocarea timpului pentru asa ceva.
Chiuveta de bucatarie trebuie sa stea goala ca inebunesc daca vad o farfurie-n ea.
Cum sa spun, toate se fac cu timpi de respiro, fara sa-mi propun, fara sa mi se para o corvoada.
Geamurile le spal mai rar...
Eh, pe mine cu bucatareala nu prea ma prindeti.
Daca erai mai pe-aproape de mine, faceam troc. Eu faceam curat si tu mancare ![]()
Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
monique02 spune:
Buna dimineata 
Fragutza imi pae rau de Natalix, cand ai programare la medic? Ti-as recomanda si eu un pediatru bun dar acum nu stiu daca mai e de pediatru sau de dermatolog. Referitor la castronele si lingurite BPA free eu folosesc astea de la Avent
http://www.consumer.philips.com/c/avent-baby-bottle-feeding/via-scf613_20/prd/gb/
Cristina si eu am o tanti care vine o data pe sapt sa faca curat, e foarte rapida, are si lipsuri dar mie imi convine ca termina repede si nu sta pe capul meu. Ea vine marti iar eu vineri mai sterg o data preaful si mai fac curat in bai si bucatarie. De calcat calca bona. Ce draguta esti cu Teodora, nu stie sa cante la pian, doar il imita pe titus si pe profesoara de pian de la gradi. ![]()

Lullaby_2009 spune:
Acum vad ca era vorba despre piscina de la IDM. E un pic cam departe, dar as incerca totusi daca nu gasesc ceva mai aproape. Am vazut pe site-ul lor ca trebui sa fii membru si costa ceva. 
Cristina am vazut sala de fitness, sigur ca vreau sa merg, chiar daca nu sunt un mare fan, trebuie.
Imi place mai mult la aerobic, dar orice, orice, nu mai fac mofturi. 
Emma ce mai face? A trecut iritatia?
mary_07 spune:
Selen,Fraguta,Sabina,Cristina,Liliac,Lullaby cate o
pt fiecare
Urez si eu la multi ani sarbatoritior zilei

Si la noi ninge
...nici azi nu luam aer curat
.M-am apucat de facut mancare
(vechea mea pasiune
)
Chiar...Mada oare ce mai face?..si Aida...
Mely ,
implinita de Alexandru si Razvan
Astept primavara...
_
"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau
Fragutza spune:
Monique
, m-ar ajuta f mult dc mi-ai putea recomanda un dermatolog bun. Eu in afara de dr Leventer, pe care am tot vazut-o la televizor, nu stiu de nimeni.
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

)