Dovleceii sarbatoresc,6luni implinesc(sept-oct) 77

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Claucia, Meli, felicitarile mele sincere pentru cum va descurcati cu casa! Eu nu am fost niciodata ordonata, din pacate, si probabil din cauza asta imi este asa greu sa ma organizez.
Felicitari si pentru primii dintisori![pk
Claucia, o sa iti dau PM cu numarul de telefon al tipului.
Fragutza, sunt interesata de femeia aceea, daca esti atit de draguta sa-mi dai numarul o sa fiu foarte fericita!
Despre problemutele fetitei, chiar nu stiu ce sa te sfatuiesc. Te cred ca esti disperata, parerea mea e sa te interesezi de cei mai buni dermatologi, desi stiu ca astia sunt foarte rari.
Sa-mi zici si mie cand te hotarasti sa mergi la sala, ca vin si eu, macar asa, de test, sa vad daca rezist.

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

mimikaaaaa, te pup (fara emoticon ca iar se blocheaza) sa traiasca puii si sa nu fie DA

vroiam sa va zic de curatenie: la mine in casa e un maaaaaare haos...eu nu am pe cine chema aici pe camp, ca as chema. dar cateodata ma apuca curatenia aia mare si rastorn casa cu curul in sus si luceste tot (dar asta se intampla f rar), normal cu ajutorul sotului ca la cat de mare e casoiul nu termin intr-o zi...in rest am grija sa fie baia curata (am eu in fix) si in camera la pui dezinfectez si sterg praf. si mai schimb des lenjeria de pat de la noi ca acolo alaptez puii. in rest...dumnezeu cu mila...

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Claucia felicitari pt dintisor! eu chiar te rog, cand ai tu timp si chef, sa reiei mesajul ala lung, ca tare imi place cum gandesti

va multumesc in numele sotului pt urarile de ziua lui!

Cristina nici mie nu mi se pare fitzosenie, mai ales cand ai si doi copii! la noi vine soacra-mea o data la doua weekenduri, si atunci facem amandoua o curatenie mai temeinica, cu sters geamuri & co...in rest, ma descurc eu cum pot cu aspirat, sters praf, baie si bucatarie....e cam aiurea sa te tot intrerupi din lucru cand esti singura, pune manusi, baga manusi, etc, dar asta e....la primavara probabil o sa-l trimit pe sotz afara cate 2-3 ore sa raman singura in casa si sa fac de la a la z, fara intrerupere....noi avem si ditai casa, si oricum mi se pare mie ca la casa se face mai multa mizerie...asa ca probabil cand vom avea si noi 2 copii, voi apela si eu la o femeie...

voi va plangeti de ninsoare...dar aici ploua cu galeata si bate un vaaant, mama mama! si eu tre sa ajung la gineco poate se mai opreste pana dupa-amiaza...

mai, sa stiti ca votez si eu cu Vali sotz de Techila...mi se pare ca le are pe toate, gateste, e de gasca, o sustine pe Dana din toate pct de vedere, o ajuta la ingrijit doi bebei, se preocupa de mediu si si-a facut casa eco...

eu vroiam sa va propun sa facem si un top al soacrelor....cele mai "trasnite" soacre

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

eu vroiam sa va propun sa facem si un top al soacrelor....cele mai "trasnite" soacre

Io votez pe soacra Techilei!

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

mimikaaaaa, te pup (fara emoticon ca iar se blocheaza) sa traiasca puii si sa nu fie DA

vroiam sa va zic de curatenie: la mine in casa e un maaaaaare haos...eu nu am pe cine chema aici pe camp, ca as chema. dar cateodata ma apuca curatenia aia mare si rastorn casa cu curul in sus si luceste tot (dar asta se intampla f rar), normal cu ajutorul sotului ca la cat de mare e casoiul nu termin intr-o zi...in rest am grija sa fie baia curata (am eu in fix) si in camera la pui dezinfectez si sterg praf. si mai schimb des lenjeria de pat de la noi ca acolo alaptez puii. in rest...dumnezeu cu mila...

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia

idem

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Pe-asta il castigam sigur daca mai traia soacra-mea. D-zeu sa o odihneasca. Soacra krantz era deja renumita

Mami ultra-fericita de Matei Aram si Luca Ezram (31.07.2009)
hi5
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

pfai selen, pai daca e cu soacre tre' sa imi fac blog ca sa incapa tot ce am de zis...

ziceati si de facut sport si de mers la sala. sa va zic si io niste trebi ca tot mi-ati votat sotzul drept "za best". de ceva vreme, adica de cand am nascut si am 7 randuri de burti tigrate de vergeturi etc etc ca stiti si voi, am asa...ca niste depresii legate de corpul meu de balena deformata. si sotz e tare trist cand ma vedea asa. si intr-o zi a venit cu masa de abdomene si stepper d-ala simplu, ca sa faca vaca sport. nu mi-a placut stepperul su la 3 zile dupa aia s-a dus la cumparaturi pt casa si a venit cu inca un stepper d-ala ca la tv. normal ca am gasit alte scuze ca sa nu fac sport...i-am zis ca vreau minge d-aia medicinala. a venit si cu d-aia...e bibelou intr-un colt. m-a cumparat creme peste creme de jde mii de banuti...ca sa se transforme vaca in gazela. acum ma consolez cu gandul ca la cata zapada dau cu lopata se cheama tot sport.

dar intrebare...daca mergeti la sala cu cine lasati copchiii?

s am o sugestie/propunere...veniti mamelor la mine ca am aparaturi, cum ziceam...si nici nu va iau bani...si facem si jogging la mine pe camp, printre caini, facem traseu pana la hepilica, mancam o ciresica si venim ianpoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Mai Techila, mai bine ii zici sa-ti dea bani de operatii estetice, ca o rezolvi mai simplu si mai rapid, ce atitea aparate si cremute!
Io sa stii ca vin la tine, vorbesc foarte serios, doar sa se mai topeasca nametii si retrage baltile, ca sa razbesc prin campuri.

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tulibu spune:

vin si eu cu bicicleta si cu stepper si masa de abdomene, si gantere si haltera.... poate asa le-oi foflosi si eu, ca acum nu fac decat sa sterg prafu' de pe ele, si sa imi propun sa ma apuc de sport de luni.... care luni inca nu am stabilit dar ma gandesc cu mare seriozitate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Am zis ca ma tin tare si nu zic nimic de vremea de afara, dar NU MAI POT!!!!!! Dupa ce nu am putut scoate masina deloc din cauza de nameti si de puturosi de vecini care nu au curatat in dreptul garajului, saracu' sotz al meu a dat la lopata 3 ore o strada intreaga pana in coltul blocului ca sa pot eu iesi cu masina, si cand ma pregatisem psihic ca astazi ma duc in parc, chit ca ma plimb cu copchila in brate, acum NINGEEE IARASI!!!! Imi vine sa ma bag cu capu' in pamant (dar de unde naiba pamant, mai bine zis in mocirla) ca strutii si sa nu mai ies de acolo!

NA, ca am zis-o si pe asta!

-------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput