Dovleceii sarbatoresc,6luni implinesc(sept-oct) 77

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Cris, sunt foarte interesata de produsele Krastase la pret redus, sigur ca da, am mai vazut pe net, diverse reclame la produse cica foarte ieftine si tot nu sunt, dar cum ai spus tu chiar ca as vrea. Hai ca vorbim, mai studiem problema, si eu astept indemnizatia de luna asta, Doamne ajuta, dar noi vrem sa platim si excursia, m-am hotarat: Alexandra Beach in Thassos in iunie/iulie. Of si cat ne-am mai sucit, dar acum chiar o platim.

Nu a auzit nimeni ca avem si noi un dintisor? Eu ma bucur tare, parca s-a facut mare fata mea

Si eu fac curatenie, sa zic ca nu generala dar imi place sa fie frumos, de cand cu covoare si parchet nou, dau cu aspiratorul zilnic, sterg praful (nu am prea multa mobila), 2 canapele, o masa si o chestie lata cu sertare pe care sta TV asa ca nnu e mult de sters. In bucuatarie si eu la fel, fac mancare, cand plec e si curat si vase spalate. Nu ador sa fac ordine si curatenie dar nu mi-e greu. Pentru generala, chem 2 tanti, dar rarut. Eu fac curat cu Alessia, cea mica zice ca ne jucam si rade de la ea din scaunel si eu cu Alessia stergem praful, dam cu mopul special de parchet, strangem lucrurile si le punem in cosuri (adica jucariile) mie nu imi place debandada, si urasc paturile nefacute ma deprima si imi dau senzatia de aglomeratie, pe cand un pat frumos intins si un geam deschis...alta viata! In dormitoare e primul lucru pe care il fac, fac paturile si deschid geamul, inchid usile si in 20 min e alta viata.

Da, blugii in discutie erau de la PRomod, dar erau cu talie joasa. Mie imi plac asa, erau cu talie joasa si lungi, un pic larguti in jos dar nu evazati. Pe mine ma prinde modelul ca am picioarele lungi. Nu si slabe in ultimul timp...insa fi atenta la talie, nu neaparat sa fie inalta ci sa nu fie stransa. Daca e joasa dar vine drept asa, adica nu apasa pe nimic, stau f bine, daca deodata se strang, iese orice fel de burta, chiar daca vin ei mai jos sau mai sus. Eu cred ca daca nu vine talia pana sub sani, tot iese ceva daca ii iei cu bentita de sus stransa ep tine.

Ma duc sa o trezesc pe Alessia ca doarme si acum!

Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Citat:
citat din mesajul lui Fragutza

Ralukule, mai esti?

Vroiam sa te intreb cu amanarea diversificarii pana pe la 8-9 luni..Si pe mine ma bate un gand, dar recunosc ca n-am studiat problema, doar ma gandesc ca nu se mai intalneste ea cu tzitzi si recunosc e si mai comod.
Dar in acelasi timp ma intreb, oare ii poate asigura necesarul caloric lapticul meu?

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Caloric da, ca se tot face mai mult pe masura ce-i trebuie mai mult. E clar ca din punct de vedere caloric e mai bogat in calorii lapticul decat orice piure de legume si fructe, daca te gandeai ca trebuie sa bea prea mult ca sa se sature si nu-i ajunge stomacelul micut.

Eu cu fierul aveam dilema, ca astia ne baga treaba cu fierul pana la 6 luni, dar se pare ca rezervele merg pana spre un an.

Io as vrea cat de mult sa merg inainte asa. O sa vedem cat vrea Alexutu, ca daca el o sa traga de banana mea, o sa ma prind de idee . Mai avem doua luni pana la cele 6 luni standard, asa ca nu ma hazardez cu presupuneri.

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

pot sa mai vin eu cu informatii in completare?
uitati aici un articol potrivit
http://laptematern.ro/cms/front_content.php?idcat=6&idart=42&lang=1

pe site mai sunt si multe alte articole interesante.

pupici

Raluca mamica fericita de Stefan Alexandru (20.08.2009) si Adina Andreea (12.11.2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Raluca mamica fericita de Stefan Alexandru (20.08.2009) si Adina Andreea (12.11.2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Da, da, Elle, si eu zic ca diferenta mica e buna intre copii. Sigur Eva a si uitat ca a existat o perioada fara bebe in casa, si a primit o dragoste de sora. Mie asa mi se pare.
MIe imi pare ca o neglijez pe cea mica de gfapt, nu o neglijez dar nu pot face cu ea ce fac cu Alessia, ea nu se poate tine dupa noi la bucatarie, alessia face cu mine mancare, amesteca diverse, pune cartofii in tava. Si facem impreuna si curatenie, ne uitam la filme de desene, i le explic, ne facem codite, iesim in oras, se joaca cu alti copii, are multe avantaje ale faptului ca e mare, vorbeste, merge, rade, ne pupa, ne iubim...
Dar lasa ca o sa creasca ea si sa vezi ce se alearga fetele mele si se vor iubi, abia astept

SCrisesem un mare mesaj, legat de cum vad eu spaimele copiilor, cum nu ii ascund niciodata ca plec, sa nu creada ca de cate ori face nani, parintii dispar, cum vad eu frustrarile si nelinistile copiilor pe care nu le pot pune nici in cuvinte nici in ganduri...si l-am pierdut, dupa ce l-am scris, am dat send si mi-a aparut notificare de plata de la internet, din aia de zice sa dau accept ca am vazut-o si nu ma fofilez. Am zis accept si papa mesajul meu lung si dorit a fi si doct...poate reiau odata, nu are legatura cu nimic dar ma apucase pe mine o gandire,..

Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui claucia

Nu a auzit nimeni ca avem si noi un dintisor? Eu ma bucur tare, parca s-a facut mare fata mea

Si eu fac curatenie, sa zic ca nu generala dar imi place sa fie frumos, de cand cu covoare si parchet nou, dau cu aspiratorul zilnic, sterg praful (nu am prea multa mobila), 2 canapele, o masa si o chestie lata cu sertare pe care sta TV asa ca nnu e mult de sters. In bucuatarie si eu la fel, fac mancare, cand plec e si curat si vase spalate. Nu ador sa fac ordine si curatenie dar nu mi-e greu. Pentru generala, chem 2 tanti, dar rarut. Eu fac curat cu Alessia, cea mica zice ca ne jucam si rade de la ea din scaunel si eu cu Alessia stergem praful, dam cu mopul special de parchet, strangem lucrurile si le punem in cosuri (adica jucariile) mie nu imi place debandada, si urasc paturile nefacute ma deprima si imi dau senzatia de aglomeratie, pe cand un pat frumos intins si un geam deschis...alta viata! In dormitoare e primul lucru pe care il fac, fac paturile si deschid geamul, inchid usile si in 20 min e alta viata.

Ba daaa felicitari !!

Asa sunt si eu
Canapeaua din camera unde dormim o las toata ziua intinsa,pt copii..dar tare mi-ar palcea sa fie si la mine adunata,curat,jucariile la locul lor...dar m-am trezit repede din visare si mi-am dat seama ca pana sunt mici baietii,n-o sa fie camera cum as vrea eu

La vara ne apucam de renovari camera in care stam acum (cea mare,care era inainte un fel de living) le-o vom face baietilor si noua de facem dormitorul cel mic (unde acum are Alex jucariile si ar trebui sa si doarma acolo dar nu vrea).
Din pacate,nu vom mai avea living,dar asa e...cine vine,sta in bucatarie (care,din fericire,e foarte mare)

Oricum,o sa va stresez eu atunci,cu idei de mobila,sfaturi de amenajat si alte alea

Mely , implinita de Alexandru si Razvan

Astept primavara...

_

"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Trimite-ti tainti aia de face curat si prin Japonika...astia n-au auzit de asa ceva.Au doar ceva firme specializate si-ti vin vreo 2-3 sa-ti lustruiasca casa,am inteles ca nici nu fac mare chestie...sters praf,mop pe jos si chestii de suprafata si ii mai platesti si cu o caruta de bani
Eu curatenia o fac singura!E greu,n-am mai facut cum imi place de 8-9 luni,dar asta e!N-o sa cada pe mine acuma

Claudia,Mary felicitari pentru iepurasi!

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Neatza girls!

La multi ani, sotz de Selen!

Felicitari pt dintisor, Mely, Clau!

Monica, cand suge ii ajunge laptic si pe fatza, ca se tot foieste..nu stiu, o sa incerc sa-i dau mai mult! Eu sunt din ce in ce mai necajita, de cand m-am trezit am lacrimi in ochi..e foarte rau pe fatzuca saracutza..s-a extins si mai mult

...fetele, ma scuzati ca ma plang intr-una, stiu ca sunt probleme mult mai grave, dar ma apuca jalea cand vad ca e carne vie pe fatzuca...

Cristina, ai vazul sala de langa Plus? Mi-as dori sa ajung cat mai repede, insa as prefera sa nu mai fie zapada asta uracioasa. Seara mi-ar conveni mie cel mai mult ca sa stea fata cu sotz.

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

ola gagici,
proba ca sa vad daca imi posteaza ca de azi dimineata ma chinui sa postez..

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Pupam dovlecimea
iuliapapusa, tulibu, bine ati revenit si sa va traiasca comorile, sa fie sanatoase. Iulia, vezi ca intrebau de tine si fetele de la "prematuri". Sa nu te pui pe bocit de emotie; esti fata buna si dulce, de aia intreaba toata lumea de tine
diana_n imi pare rau sa aud de problema puiului. Fragutza, Monica, techila, intru si eu in club, din pacate, cu Luca. Are o forma usoara, mai mult la mana se simt zone mai aspre, pe picioruse si un pic pe manute. Mi-a zis dr. sa dau cu Locobase, de alimentatie nu mi-a zis nimic, trebuie sa ma informez eu. Oricum nu i-am mai dat banana, ca apucasem sa dau de cateva ori si aveam si niste cereale cu banana. Speram sa nu evolueze.
Despre noi: am facut control la ochi, cami se parea ca Matei se uita un pic stramb. Cica e iluzie optica, au vedere de vulturi, sunt OK. Am fost la eco la fontanela, sunt OK, o sa se inchida mai greu fontanela din cauza de prematuritate, asta e! Luca tot nu se intoarce de pe spate pe burta( si invers foarte rar), Matei a inceput sa se intoarca si isi papa talputele. Amandoi insa stau destul de bine in fundulet (bine, cateva secunde, ca nu ii las mai mult). Luca are 2 dintisori, Matei unul. Si as vrea sa il mai nominalizez pe razvan o data
ca ma trimite la spectacol la Flamingo Boys
Si votul meu se duce catre....sotz de techila, cum are el grija de familia lui cea ratacita pe camp (bine, eu sper sa imi dea si mie o friptura mai la vara)
Ma duc sa fac supica la juniori ca acu' urla foamea in ei...

aaa, Moni invitatia este inca valabila

Mami ultra-fericita de Matei Aram si Luca Ezram (31.07.2009)
hi5
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Cristina, vecina mea are pe cineva la curatenie si e multumita. Stiu ca a mai recomandat-o si la alte persoane din bloc. Ii cer numarul de telefon si-ti dau PM, ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

merge....de azi dimineata incerc sa sciu mesaje si dupa ce am pierdut d-alea kilometrice scrise cu multa pasiune am zis sa fac probe

iar nu avem sperante de iesit nici saptamana asta din casa...cu zapada ma-sii. iar preva dat la lopata si carat de apa fierbinte pt dezgetarea scurgerilor plus depresia anexata acestor activitati

dar asta nu e cel mai grav....mai grav e ca au venit pe mail analizele la pipi ale puiului andrei si eu nu le pot vedea din cauza de net si calculator...nu se deschide mailul. si mi-a zis sotz ca-s niste valori anormale dar nu stie la ce..

revin..

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia

Mergi la inceput