Dovleceii sarbatoresc,6luni implinesc(sept-oct) 77
Raspunsuri - Pagina 16
madalina84 spune:
Am vazut si eu poze de JOSH care e un mic samurai
,frumos tare si de BRUCE care stie sa manance si mai da si la hainute sa nu se supere
,tare amuzant e IULIKA si Iri se murdareste dar Bruce e total,presupun ca camasuta e speciala de papica nu?
Am vazut si torturile puse de RALUK,superbe,pacat ca nu ai aflat de ele mai devreme dar poate le folosim la al doilea bebe
.Apropo de recurgitat si Iri o face aproape la fiecare masa iar kk face de doua ori pe zi,de fiecare data cand mananca diversificat(e lege).Sa sti ca si eu am pe scara la mama o fata care are un baietel mai mare si stiu ca si ea se plangea ca nu ii doarme deloc baiatul si e sanatos,poate asa sunt ei.
LUTO am citit si de eperienta ta la gradinita,sunt sigura ca va fi bine pt David sa socializeze si sa nu se sperie de lume mai ales ca voi acolo nu prea aveti vizite.
Deci eu citesc din 70 asa ca sa nu va uimiti ca nu vb la subiect![]()
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
POZE CU NOI
o perioada din viata mea
Rasplata a sosit 
techila spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui raluk16
Pai am putea face o semi-petrecere de azi, sa fim siguri ![]() Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) |
in cinstea minunatei raluca.......s-o punem de-un CARNAVAAAAL!!!!
Ca e prea frumoasa la suflet si merita ceva deosebit

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
raluk16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Fragutza Ralu, da, eu eram cu urechiusele. A controlat-o doc si nu avea nimic. Mi-a zis ca e posibil sa si le fi descoperit si d-aia se tot atinge. If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma. |
Asa mi se pare si mie, ca se joaca cu ele

A, mi-ai amintit de nuci. Merita sa incerci, ca toate suntem diferite si sensibile la orice. Eu pap nuci un bol zilnic din a doua saptamana de viata a lui Alex. Mi-am terminat nucile de pe 3 nuci, in alti ani le prindea vara si se stricau
Dar e posibila si treaba cu iaurtul, cu lactatele, mai ales nashpeturile noastre din comert. Eventual daca ai putea sa iti iei de la o vaca de incredere, si sa faci tu lapte prins.
Oricum, te inteleg perfect ca esti ingrijorata, si eu as fi terminata. Dar mi-a placut cum ai zis ca ai fi avut sanse ca un barbat sa ajungi graviduta, asa ca o sa lupti si cu asta

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
Dana15 spune:
party??!!!

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
techila spune:
sa vina primuuul car: ala cu bere...
sa pofteasca invitatiiiii...
doi zece doi zece...moni, unde esti ca nu ma pot ocupa de muzica...esti prea tare tu![]()
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia 
biaz29 spune:
SI mai am o mare restanta la Lucia. Iarta-ma 

Luto, draga fiindca am ratat asa mare petrecere cu VIP-uri cum fu aia de ziua ta. Si nici n-am trimis valetul cu cardul de rigoare. Sper ca nu vor fi deplasate urarile mele de bine acum. Daca ti se pare ca nu mai incap intre toate minunatiile pe care le-ai primit de ziua ta, atunci trecele incontul celor de la aniversarea de anul urmator.
La multi ani frumosi si dragi precum esti si tu!
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
Dana15 spune:
ce mesaj frumos a scris Bia pentru draga noastra

Thank God I'm a woman!
raluk16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui biaz29 Salutare dovlecime adormita! Intru si eu pe fuga macar putin sa urez la multi ani cu anticipatie Ralucai. Sper sa fiu prima. ![]() La multi ani Raluk! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sper sa-ti daruiasca Dumnezeu toate bucuriile pe care le-ai visat si pe care le meriti din plin! Iti trimit o bogatie de ganduri bune ca sa umple macar un coltisor din inima ta mare. _ Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009) |
No bun, ma apuc de bocit de azi

Multumesc mult mult

. M-am emotionat tare, am reciti mesajul de cateva ori, sa-l inteleg bine si sa-l intiparesc in minte
. cred ca-mi pun un bookmark aici, ca de aici incolo sa citesc atunci cand voi fi supariciMami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
raluk16 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui techila
in cinstea minunatei raluca.......s-o punem de-un CARNAVAAAAL!!!! Ca e prea frumoasa la suflet si merita ceva deosebit ![]() Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia ![]() |
Ioooiii, oare numai fete speciale imi ureaza acuma seara asa frumos?
Multumesc mult

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
Dana15 spune:
Fragutza te simt mai optimista si ma bucur tare! sa dea DD sa scapati de toate relele!
Mada imi pare rau pentru surioara ta! 
![]()
Thank God I'm a woman!