Dovleceii sarbatoresc,6luni implinesc(sept-oct) 77

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

mådålina Imi pare tare rau!Sper så fie totul bine!Nici nu mai stiu ce så spun..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Multa SANATATE tuturor bebelacilor cu bubite, pentru sora Madalinei si pentru toate mamicile curajoase si eroine.
Noi suntem bine, abia v-am recuperat dar acum sunt cam nauca de cap.
Va pupam dulce pe botic si ne mai auzim.
Alex, cum am lipsit cum ai luat-o pe aratura iar cu fata (glumesc mami, stii ca-mi esti simpatica).
Pup sotul Selenicai si pe Ralu pt maine in avans.
Sunt in zona si cu ochii pe voi

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

madalina, un pup pentru surioara ta si unul pt si si pt iri

fraguta, sa speram ca o sa mearga bine in continuare...poate chiar nu o fi asa rau...

sa stiti ca mazarea mea a iesit minunata...a mancat sotz 2 farfurii...deci sunt o nevasta model

lali, mai stau eu cu tine, asta daca nu s-o lasa cu petrecere pe motiv de lipsa de sarbatorita si or sta toate fetele. oricum la noapte intra si asia asa ca ai cu cine sa te intretii

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

La multi ani sotului, Selen!

La multe lunite si la multi ani Isabella!

Cam ca si Luci sunt buimaca de cap de cat am citit din urma. Stiu doar ca trebuie sa ma rog pentru sora Madalinei sa fie totul in regula, si la fel sa doresc insanatosire rapida celor cu DA, pui scumpi de Fragutza, Diana, Carina, Monica si celelalte mamici ingrijorate, si printesei lui Alex sa-i treaca febra.

Ieri Alex a dormit doar 15 minute de dimineata de la 6 pana noaptea la 11. Deci a fost super plangacios de oboseala. Dar sigur are ceva bai, ca nici azi nu a prea dormit, si cand doarme plange si geme in somn, chiar daca nu se trezeste, doarme in continuare plangand. Sau i-o fi intrat deja in caracter si plansul asta . Se freaca la urechi, dar daca il apas nu il doare, parca zicea Ralu ceva de genul asta. Or fi dintii poate, nu stiu. Si parca vad ca n-o sa petrecm de ziua mea asa de fain ca de ziua lui Luci . Propun oricum, sa mai dam o petrecere si cand ii revine netul Cristinei

A, era sa uit, felicitari celor doua fete harnice, Clau si Meli, pentru dintisori

Welcome back Iulia, tulibu, margo!

Sabina poze cu noi de la Botez sunt pe mailul comun.

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Margo, super ca ati scapat cu crema aia. Noi mai continuam cu Trixera. Sa stii ca si la noi se inroseste chiar dupa aplicare dar apoi e ok. parca.

Uka, mi se pare ca e ok printesa ta cu greutatea avand in vedere lungimea. A mea la 5 luni avea 7kg si 66 cm si nu e prea grasa.

Carina de scumpete de Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

Happy Valentine's Day

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui techila

da bravo mey....imi ziceti d-astea complicate...ceapa...si p-asta cand o pun? acum in carne nu?

petrecerea ralucai este cand o intra raluca...nu facem mofturi....cand poate fata sa ne invite...cand o lasa alexosul...

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia

Pai am putea face o semi-petrecere de azi, sa fim siguri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Ralu, da, eu eram cu urechiusele. A controlat-o doc si nu avea nimic. Mi-a zis ca e posibil sa si le fi descoperit si d-aia se tot atinge.

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput

Dar lipseste de la apel Moni petrecareata ... pai daca era si in 13 tot in ritm de party ... sper ca nu s-a obosit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Salutare dovlecime adormita!
Intru si eu pe fuga macar putin sa urez la multi ani cu anticipatie Ralucai. Sper sa fiu prima.
La multi ani Raluk!
Sper sa-ti daruiasca Dumnezeu toate bucuriile pe care le-ai visat si pe care le meriti din plin! Iti trimit o bogatie de ganduri bune ca sa umple macar un coltisor din inima ta mare.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Nu va speriati, nu am uitat ca e maine ziua Ralucai, dar nu stiu daca voi putea intra maine pentru ca sunt singura cu baietii pana seara tarziu.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput