Dovleceii sarbatoresc,6luni implinesc(sept-oct) 77
Raspunsuri - Pagina 17
Fragutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui raluk16
Asa mi se pare si mie, ca se joaca cu ele ![]() A, mi-ai amintit de nuci. Merita sa incerci, ca toate suntem diferite si sensibile la orice. Eu pap nuci un bol zilnic din a doua saptamana de viata a lui Alex. Mi-am terminat nucile de pe 3 nuci, in alti ani le prindea vara si se stricau Dar e posibila si treaba cu iaurtul, cu lactatele, mai ales nashpeturile noastre din comert. Eventual daca ai putea sa iti iei de la o vaca de incredere, si sa faci tu lapte prins. Oricum, te inteleg perfect ca esti ingrijorata, si eu as fi terminata. Dar mi-a placut cum ai zis ca ai fi avut sanse ca un barbat sa ajungi graviduta, asa ca o sa lupti si cu asta ![]() ![]() Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) |
Nu pot sa ma abtin.singura de incredere sunt io
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
hepilica spune:
Fragutza - hai mami ca parca te-ai mai linistit. poate intr-adevar nu e atat de alarmant si mititica va fi bine. si eu ma minunez ce incidenta are DA in ultima vreme. cred totusi ca poluarea e unul dintre declasantori, tinand cont de aceasta incidenta. e prea mare coincidenta (atat de multi copii) si faptul ca nu sunt inca cunoscute cu certitudine cauzele...e ciudat.
sanatate multa si pup o fetita dragalasa.
h. 
de
minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
raluk16 spune:
techila, un tango, si daca n-am trandafir intre dinti?
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
biaz29 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui raluk16
No bun, ma apuc de bocit de azi ![]() ![]() ![]() Multumesc mult mult ![]() ![]() . M-am emotionat tare, am reciti mesajul de cateva ori, sa-l inteleg bine si sa-l intiparesc in minte . cred ca-mi pun un bookmark aici, ca de aici incolo sa citesc atunci cand voi fi supariciMami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) |
Care ce unde suparari? Indraznesti sa-ti aduci aminte de asa ceva in ajun de asa zi frumoasa? Sa strici frumusete de ochi ca sa nu mai ai cu ce clipi des si sagalnic tocmai de ziua ta? Nu se poate. Ia tine de aici o maneca s-ti stergi orice lacrima. Imi pare rau dar batista nu am, ca le-am imprumutat-o fetelor la petrecerea Luciei si nu mi-au mai returnat-o.
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
raluk16 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui biaz29
Care ce unde suparari? Indraznesti sa-ti aduci aminte de asa ceva in ajun de asa zi frumoasa? Sa strici frumusete de ochi ca sa nu mai ai cu ce clipi des si sagalnic tocmai de ziua ta? Nu se poate. Ia tine de aici o maneca s-ti stergi orice lacrima. Imi pare rau dar batista nu am, ca le-am imprumutat-o fetelor la petrecerea Luciei si nu mi-au mai returnat-o. _ Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009) |
imi imaginam deja cum tu imi intinzi maneca si eu iti iau brusc bratul si te strang in brate

Dana15 spune:
ce melodie faina!!!
cand o ascult ma gandesc la Maria..stiu ca si ei ii place mult! (oare ce mai face? or fi terminat cu mutatul?)
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
raluk16 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Fragutza
Nu pot sa ma abtin.singura de incredere sunt io If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma. |
Ioi, tu deja ai inceput cu din astea distractive

biaz29 spune:
Bine ca nu ti-ai imaginat ca imi iei maneca si iti stergi nasul cu ea. ![]()
![]()
![]()
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
techila spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluk16 techila, un tango, si daca n-am trandafir intre dinti? Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) |
o daaaa...ies beibi...melodia o aleg io...aia din filmul Parfum de femeie...ziguri cazi pe spate ca puicutele
dar sa si tu la invitati o maslina...niste nuci...ceva...ca azi manacam vegetarian ca tine...berea si vinul sunt naturell 100%...deci e ok
iar tortul de va fi din iarba...io zic sa-l fumam

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia