Of, forumul asta....
Raspunsuri - Pagina 23
alex_andra spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui maru
daca nu te intereseaza opinii, pareri si "ce as face eu in locul tau", forumul nu e un loc proprice sa irosesti timp pretios. Pana la urma asta e esenta unui forum: sa afli opinii, pareri. eh, am lucruri mai bune de facut... Emma Aida e inger ![]() Doamne'ajuta! http://maru-incotro.blogspot.com/ |
ok, iar parerile tale nu ma intereseaza. Poti sa faci ce ai mai bun de facut in loc sa-ti pierzi timpul cu mine.
Poate ca pe tine te intereseaza ca eu dau "lectii de corectitudine" si nu intelegi "ce ma tine pe un forum asa de nedrept" si in plus mai ai timp sa-mi faci si o analiza pshihologica.
Dar pe mine, parerile tale nu ma intereseaza.

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Marina spune:
ba eu sper sa nu spuna mai mult. Viatza fetei e viatza ei. O credem noi nu o credem treaba noastra dar ar fi tare trist sa vedem cunostintele noastre din viatza reala detaliind aspecte intime pe forumuri. Pe mine asta sincer m-ar durea rau de tot
ADRIANKA spune:
Inteleg ce zici si tu, Marina, dar atunci nici sa nu se insinueze nimic, nu? Ca daca tot bagam mesaje misterioase ca o cunoastem, ca minte, ca e departe de adevar, parca e mai rau...
kariguld spune:
ADRIANKA, 
ALEX, operatie pe cord!
BAZAR UNIC!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
Carmenbr spune:
Adrianka, daca stateai cumintica pe margine si citeai cu atentie ai fi vazut ca nu doar Kariguld insinueaza ca ar cunoaste-o pe Noideea, ci chiar mai e o fata care chiar o cunoaste pe Noideea si a spus clar ca nu accepta genul fetelor de ajutor. Deci ea clar vrea doar consiliere pe forum, doar sa fie mangaiata in cap si toti sa fim de acord cu ea, indiferent daca e bine sau nu ce face si poate ca vrea alt fel de ajutor, bani, un barbat langa ea, ajutor pe care forumul nu i-l poate acorda.
Deci....ce ar fi sa stai cumintica in continuare pe margine?![]()
maru spune:
iti racesti gura degeaba, ea nu vrea parerile celorlalte.
| Citat: |
| citat din mesajul lui Carmenbr Adrianka, daca stateai cumintica pe margine si citeai cu atentie ai fi vazut ca nu doar Kariguld insinueaza ca ar cunoaste-o pe Noideea, ci chiar mai e o fata care chiar o cunoaste pe Noideea si a spus clar ca nu accepta genul fetelor de ajutor. Deci ea clar vrea doar consiliere pe forum, doar sa fie mangaiata in cap si toti sa fim de acord cu ea, indiferent daca e bine sau nu ce face si poate ca vrea alt fel de ajutor, bani, un barbat langa ea, ajutor pe care forumul nu i-l poate acorda. Deci....ce ar fi sa stai cumintica in continuare pe margine? Carmen & Ericutz (15.06.2004) Ajutati-o pe Diana! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii! |
ADRIANKA spune:
| Citat din mesajul lui Maru iti racesti gura degeaba, ea nu vrea parerile celorlalte. Citat: citat din mesajul lui Carmenbr Adrianka, daca stateai cumintica pe margine si citeai cu atentie ai fi vazut ca nu doar Kariguld insinueaza ca ar cunoaste-o pe Noideea, ci chiar mai e o fata care chiar o cunoaste pe Noideea si a spus clar ca nu accepta genul fetelor de ajutor. Deci ea clar vrea doar consiliere pe forum, doar sa fie mangaiata in cap si toti sa fim de acord cu ea, indiferent daca e bine sau nu ce face si poate ca vrea alt fel de ajutor, bani, un barbat langa ea, ajutor pe care forumul nu i-l poate acorda. Deci....ce ar fi sa stai cumintica in continuare pe margine? Carmen & Ericutz (15.06.2004) Ajutati-o pe Diana! Povestea nasterii! |
Sper ca nu e vorba de mine aici, ca eu chiar nu vreu sa ma bag in scandaluri, am spus doar ca mi se pare nedrept sa tot insinuam ca o demascam, ca stim totul despre ea, ca minte, si sa afirmam asta atunci cand nu suntem sigure 100% ca ea e persoana pe care o banuim.
Atata tot.
Deus spune:
nu va mai certati
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.
ADRIANKA spune:
Deus, era tare frumoasa pilda cu Socrate si foarte adevarata in contextul asta, dar ai editat mesajul...
Deus spune:
| citat din mesajul lui ADRIANKA Deus, era tare frumoasa pilda cu Socrate si foarte adevarata in contextul asta, dar ai editat mesajul... .................................................................. Adriana, mami de Yiannis Alexandros (28.12.2007) www.flickr.com/photos/30939036@N03" target="_blank">poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici Iti trebuie o secunda pentru a te indragosti si ani buni pentru a intelege ce e iubirea... |
a mai fost aici dar nu mai stiu cine a pus pilda
o mai scriu pt cine nu a vazut-o
"Intr-o zi oarecare, Socrate s-a intalnit, in calea sa, cu un cunoscut. Acela, vazandu-l, l-a oprit si i-a zis:
- Socrate, stii ce-am auzit tocmai acum despre unul dintre studentii tai?
Auzind aceasta, Socrate zise:
- Stai o clipa. Mai inainte de a-mi spune tu cele ce ai aflat, as vrea sa treci printr-un mic test, numit "Testul celor trei.”
- Trei ?
- Da, trei. Inainte de a-mi vorbi despre studentul meu, sa stam putin si sa testam ce ai de gand sa-mi spui. Primul test este cel al adevarului. Esti absolut sigur ca ceea ce vrei sa-mi spui este adevarat?
- Nu. De fapt doar am auzit despre el.
- E-n regula. Asadar, in realitate, tu nu stii daca este adevarat sau nu. Acum, sa incercam testul al doilea, cel al binelui. Ceea ce vrei sa-mi spui despre studentul meu este ceva de bine?
- Nu, dimpotriva...
- Deci, vrei sa-mi spui ceva rau despre el, cu toate ca nu esti sigur ca este adevarat?
Omul din fata lui Socrate a dat din umeri, putin stanjenit de situatia in care se baga de unul singur.
Socrate a continuat.
- Totusi, mai poti trece testul, pentru ca exista a treia proba, a folosintei. Ceea ce vrei sa-mi spui despre studentul meu imi este de folos?
- Nu, nu chiar...
In cele din urma, Socrate incheie discutia, cu o intrebare retorica:
- Ei bine, daca ceea ce vrei sa-mi spui nu stii daca este adevarat, nici de bine, nici macar de folos, atunci de ce sa-mi mai spui ?!"
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.