Of, forumul asta....
Raspunsuri - Pagina 13
alex_andra spune:
Acest subiect este deschis exact pe sufletul meu. Ma bucur ca nu sunt singura care gandesc asa.
Aici am fost jignita, direct sau indirect, aici mi s-au adus acuzatii nefondate, am fost luata peste picior, am fost blamata de diverse lucruri total neadevarate, mi s-au bagat cuvinte in gura, mi s-au scos cuvintele din context.
Eu am incercat intotdeauna in putinele mesaje in care am raspuns, sa vad partea buna a lucrurilor si sa fiu impaciuitoare, nu-mi place zazania si m-am izbit de un zid aproape mereu, de acea atitudine rea si din punctul meu de vedere, gratuita.
Si tot aici, nu am fost tratata obiectiv. Unii sunt mai egali decat ceilalti, asta e.
Iar cand am explodat si eu...ca doar om sunt...am primit mesaje socate si oripilate, la modul "culmea culmilor, ia uite-o si pe-asta cum indrazneste sa vorbeasca.Rusine!"
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
lilib72 spune:
Se spune ca atunci cand oferi un ajutor cuiva, INDIFERENT sub ce forma este el, ar trebui daruit cu toata inima fara sa astepti ceva in schimb. TU ca persoana care ai oferit, trebuie sa fii multumita sufleteste cu ceea ce ai ajutat.Este PACATUL celui care primeste acest ajutor pt. ca nu stie sa-l pretuiasca si i-a in deradere ajutorul pe care semenii sai i l-au oferit.
lili@domnisorica daria
my creature
gabriela42 spune:
fomalhauti, minunati suporteri si suporterite,ma alatur revoltei voastre ea este si a mea.am descoperit acest forum-viciu asa il numesc si va spun si de ce.am ajuns aici pt ca vrem prepelite am scris prepelite balotesti si asa am descoperit.m-a facut curioasa si am citit alte teme siii m-a atins la buba.adoptia.eu+sotul am adoptat un pui ,am suferi mult in tot ritualul adoptie.mult.acum suntem fericiti cu totii,am reusit!uf dar ce greu.pe ac forum am gasit din nefericire viitoare mamicute care se lupta cu sistemul.fac o gluma..eu stiu ca sufar de un complex de superioritate..eu sunt vesela,sunt sincera,buna,am cuvint in viata,daca cineva are o problema oricare ar fi ea,doar daca mi-a spus eu ma lupt sa o ajut neconditionat,chiar daca nu o cunosc!asa a fost si pe forum.pac am gasit minunate care aveau nevoie de ajutor am lasat nr de tel m-au sunat comunicam pe tema adoptiei...uf este complicat.ehe haiducii mei si apar,, doamnele ,,veteranele,,desteptele,,vorbaretele,,prea inteleptele,,si-mi desfiinteaza orice vorba dar povestea era constructiva spusa de mine era a unei fete de pe forum dar eu nu sunt spargator de gasca si nu am spus ca este poveste lui...si uite asa viitoarea mamica si asa forte suparata de necazul ei m-a vazut ca i-am luat apararea noi nespunind ca vorbim mai si a luat-o si pe ea la............3.eu mai stiu pt toata revolta mea si alte cuvinte dar zic mai nu sunt chiar asa obraznica sa va ru ochiul cu mizerii.eram pe tema ce ma durea scrisesem 10 mesje cu gind de ajutor pe o tema spinoasa si pt viitoarel mamicute.m-au atacat urit frumos prin invaluire.am spus pa am zis ca renunt la circul asta si gata.apoi mi-am amintit o mare vorba a unei prietene mai mare ,,zice ca nu te supara pe lume asa e ea,,mai si totusi v-am gasit pe voi si am constatat ca nu-s singura pe lume!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!am sii defecte,sunt fericita,sincera-naiva,urasc minciuna,iubesc toate fiintele si iar din revolta mai scap una zice,,cu cit cunosc mai multi oameni cu atit iubesc mai mult animalele,,am citit acest subiect,nu doresc sa enumar exemplele negative (domnul va fi cu voi de ve-ti voi or no)dar ceilalti minunati va rog ca invitatie daca doriti sa fiti prietenii mei eu va doresc mult!atentie baieti mine dragobete deci........atentie fete atentionati dicret.........se zice ca de dragobete muti macar un fotoliu in casa dragostea este si mai mare.euuuuuuuuuuuu am probleme cu coloana dar miine de dragul dragostei mut si muntele.sunt persoane care se hranesc cu rau.ehe noi cu bine.cine va fi mai fericit?uritul?nu toti iubim frumosul,si eu va iubesc pt ca sunte-ti ca mine
aniela23 spune:
F, ai atata dreptate, de multe ori am vrut sa deschid si eu un subiect de genul asta, sa strig ca adevarul 100% al unei povesti nu e cel care conteaza, ci felul in case se simte autorul mesajului conteaza, ca trebuie sa tratam problema ca si cum ar fi exact asa cum e descrisa in mesajul celui care cere ajutor, pt ca daca acea persoana simte exact ce scrie atunci durerea din sufletul ei e reala.Ma enervez enorm cand vad persoane care fac munca de detectiv, de genul '' stai asa, zici ca partenerul tau se poarta urat cu tine, dar in nush ce data scriai ca e barbatul ideal!!! AHA, TE-AM PRINS CU MATZA-N SAC.'' Ce urat si ce inutil. Ce mult as vrea sa citeasca fiecare membru mesajul tau!!!
elyda spune:
La inceput si eu m-am mirat ca se intampla sa fiu atacata pentru ca spun ceea ce gandesc , sau pentru ca gandesc intr-un anumit fel .Mai apare si efectul de turma , sunt cativa useri care sar in haita la carotida cu jigniri urate si te trag la raspundere ca nu te raliezi la grupul lor. Nu stiu sa-si sustina ideile decat cu lovituri urate si mistouri ieftine, nu-i intereseaza daca ceea ce spui este ceva de valoare sau poate ceva interesant pentru altii. Sunt cateva persoane pe care le admir sincer pentru postarile lor, dar sunt atatia care isi arunca frustrarile asupra celorlalti, si ma intreb daca ar mai face acelasi lucru daca am fi fata in fata.Am intalnit de foarte multe ori chestia"cine nu este cu noi este impotriva noastra". Le ignor , pentru ca-mi dau seama ca nu sunt capabile sa inteleaga ca bunul simt ar trebui sa fie prezent si aici.
Dana
Fomalhauti spune:
In urma postarilor voastre, eu mi-am gasit raspunsul...Am inteles ceva (asta nu inseamna ca ceea ce am inteles eu e 100% corect, dar eu asa am priceput...). Am inteles ca postarile care nu-mi plac mie fac parte din 3 categorii foarte diferite intre ele.
1.Unele sunt postari facute cu rautate. Asta doresc, sa jigneasca, sa umileasca si, implicit, sa dovedeasca superioritatea celui care le face. Stiu ca unele persoane au spus ca nu exista asa ceva, dar sunt multe altele care le-au observat....Sigur, scria cineva ca nu sunt "gratuite". Nu stiu exact ce inseamna in acest context "gratuit". Cu siguranta persoanele care intra pe un forum pentru a posta rautati, au probleme si se descarca in felul asta. Probabil unele sunt intr-o situatie asemanatoare cu cea relatata...Oricum, pentru mine aceste persoane nu au nicio scuza. Daca doresc sa se descarce ar putea posta propriul subiect. Dar nu cred ca se poate "scapa" de ele....
2.O cu totul alta categorie de postari sunt cele care enunta parerea autorului, indiferent de impactul pe care aceasta il are. Sunt parerile celor care afirma "este un forum public" si care se opun categoric aparitiei unui subforum doar cu consolari sau oricarui alt mod de a limita postarile "negative". De fapt, cele mai multe dintre noi intra pe forum sau deschid un subiect pentru aceste postari, pentru o parere sincera...Sunt chiar parerile pe care eu le caut atunci cand deschid un subiect. Pe de alta parte sunt parerile care ma determina sa nu deschid un subiect atunci cand ma doare cu adevarat. Da, deschid subiecte cand ceva ma enerveaza sau cand chiar vreau sa stiu daca gandesc corect, dar nu si cand ceva e cu adevarat "de suflet". Si, fiindca acest subiect s-a tot invartit in jurul Noideei, eu o inteleg foarte bine de ce nu a vorbit de la inceput despre sarcina ei. Nu cred ca ar fi vrut sa citeasca idei legate de faptul ca "bebe nu ar fi trebuit sa fie"....
3.Mai exista si a 3-a categorie de postari "urate". Sunt cele ale unor persoane pline de intentii bune dar care sunt convinse ca cea mai buna metoda de a trezi pe cineva la realitate si a-l mobiliza este "dusul rece". Asa cum am mai scris, asa era si tata si anii si argumentele mele nu au putut niciodata sa-l convinga de faptul ca nu e un principiu valabil intotdeauna si pentru orice persoana.
Si tot ca o concluzie: mie mi-e dor de Noideea, as vrea sa stiu cum a decurs procesul, daca si-a dus fetita la gradinita si daca bebe este bine (nici macar nu stiu exact unde as putea s-o caut pe la "odisee"...).
ellej spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Fomalhauti Si tot ca o concluzie: mie mi-e dor de Noideea, as vrea sa stiu cum a decurs procesul, daca si-a dus fetita la gradinita si daca bebe este bine (nici macar nu stiu exact unde as putea s-o caut pe la "odisee"...). |
O gasesti la bloguri http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148749
escu spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ellej
O gasesti la bloguri http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148749 |
Formalhauti mare dreptate ai avut sa deschizi subiectul asta.... unii nu te lasa nici in gaura de sarpe (sau de blog) ... fereasca Dumnezeu, nimic nu-i mai salveaza
kariguld spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui escu
Formalhauti mare dreptate ai avut sa deschizi subiectul asta.... unii nu te lasa nici in gaura de sarpe (sau de blog) ... fereasca Dumnezeu, nimic nu-i mai salveaza |
asa este, mare dreptate! iar unii mint si fabuleaza atat de mult, iar cei care isi dau seama si spun elegant fara rautati, primesc PM-uri cu jigniri.
cine vrea sa se amageasca singur o poate face, ca e pe propria piele.
din fericire sunt si din cei care nu si-au pierdut limpezimea.
ALEX, operatie pe cord!
BAZAR UNIC!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
mihuta spune:
Mie mi se pare mai enervant cand vad useri pe care ii simpatizez cand devin intoleranti si rautaciosi. Nu e vorba ca au pareri cu care nu sunt de acord (ca sunt putine persoane care sunt de acord cu mine in mai toate aspectele, si alea imi sunt prietene), dar ma deranjeaza in mod special cand vad persoane despre care stiu ca sunt in stare de mai multa ingaduinta sau empatie sau de ce nu, chiar bunatate, cand vad ca nu practica peste tot ce predica, sau si mai rau, din start isi impart toleranta si bunatatatea doar cu cei care cred ca merita.