MONTIGNAC (133) .... STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 15
Monnvas spune:
Puisorule, ce facei p-acilea pe la 5 dimi?
Io te iert pt c p ca mi-ai dat retea de biscuiti. Pot sa le pun fructoza in loc de zahar, nu? Nu ca sa-i monticizez, ca nu mere, da' pt pitic.
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
brindusik spune:
ninha daca recunosti cu mana pe cartea lu monti ca esti faza 2 atunci nu te certam pentru aseara...o data la 500 de ani poti face asta...si monti spune ca mai greseste cu briosele lui cu unt
ma apuc de facut pizza mea ..e o pizza monti...adik cu blat monti:3 oua, 3 linguri de ulei,3 linguri de faina de naut+2 de secara(asa am facut data trecuta dar acu o sa incerc numai cu naut cred) , un cub drojdie....iar apa cred ca am pus numai o canita de 150ml in care am diluat drojdia
nu iese foaret multa compozitie, am uns tava cu unt si dupa am intins cu lingura compozitia...la inceput am avut senzatia ca nu se va intinde pe toata tava...da o fost ok..si dupa ce am pus pe pizza ce am vrut:ciuperci, cascaval, ceapa, salam picant , masline verzi...am batut 4 oua si am pus deasupra sa le lege...pot sa va spun CA O IESIT O NEBUNIE DE PIZZA...azi nu mai am masline...sper sa iasa la fel de bunuta
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
maya_m spune:
PUISORULE insanatosire grabnica carliontilor blondini...nici noi nu scapam niciodata doar cu ceva usor, intotdeauna apare si o complicatie pe undeva....
am gasit ulei de palmier si proba am facut-o pe c.... p... pe care i-am gustat si eu bineinteles si bineinteles cu mujdei ca daca n-ar fi fost nu ma tentau deloc... e totusi bine ca m-am limitat la gustat asa ca-mi dau singura o bila albaBRANSUSIKA zi la mine ce blat ai facut pt.pizza monti ... ce-am incercat eu [adica aluat wasa plus topping]a iesit super gretos... nici nu mai incerc vreodata asa traumatizanta experienta am avutam zis sa intru si eu in lumea automatizarilorsi am purces ieri la o ciorba de legume internationala - varza [Macedonia]2 morcovi subtiri ca degetul[Olanda]o conopida si cateva frunze salata verde[Italia]1 bucata ardei gras[Turcia]usturoi[China]ceapa si bulionul[Romania-de la mama din gradina]...gulia nu stiu de unde a venit...asa ca mi-am asigurat pt. cel putin 3 zile pranzul...daca ieri am iesit invingatoare din lupta cu c... p.. azi am alta provocare sarmalute ..daca ati stii cum miroase acum la mine in bucatarieno BRANDUSIk vezi ce s intampla cand ai copii si scrii in reprize pana termin eu mai apare o pagina
puisorul spune:
Monica, eu am pus cam 60 de gr de fructoza si au iesit suficient de dulci. Eu nu prea am somn dimineata, sunt tare matinala
Brandusa, suna bine reteta de pizza. Trebuie sa incerc si eu doar ca nu am mai facut nimic cu faina de naut si mi frica de ce gust o avea
Revin mai tarziu cu o rulada cu spanac, ca acum e in pregatiri.
Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Noul target...ajutat de Montignac si P90X
brindusik spune:
puisorule belive me...si eu as fi la fel ca tine dupa mamaliga aia de naut care avea un gust oribil parca mancam pamant,....da blatu asta e exceptional...iti spun fara sa exeagerez..nu am mancat ever o pizza asa faina
maya_n lasa....ti-am cetit gandurile
brindusik spune:
gata...am bagat pizza l cuptor..va sugerez sa puneti ceva carnita picanta..eu am pus niste carnaciori de la angst ei si cu toba de la caroli is singurele produse care le-am gasit pe raft fara zaharuri si alte tampenii :)
si mai rectific ceva la reteta...nu puneti chiar 150ml de apa...ca iese prea moale si trebe sa mai adaugati fainuri...compozitia trebe sa arate ca o smantana mai groasa nu e genul de aluat care se intinde
sanse spune:
Andanitzo unde esti? Hai sa umplem capitolul.....
Cred ca bag si eu de maine un Monty disociat ca nu mai tine...
Hai ,vrei si tu ?
Puisorule o sa fac si eu reteta ta de biscuiti
Nu va pot povesti ce am halit eu azi pentru ca v-as da un exemplu prost asa ca ....fug sa ma ascund
De maine vreu sa incepeti sa aruncati cu rosii in mine daca ma mai auziti ca m-am porcit....
Va pup
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC
brindusik spune:
fetelor...da sapt asta ati fost lenese la scris
meniu de azi
md: portocala
lapte cu fulgi
prinz: o felie de pizza+ varza calita
cina: o portocala+mar+ ceai verde
Monnvas spune:
Puisorule, am facut si eu biscuitii aia, dar nu m-au dat pe spate. Tot mai buni au iesit aia pe care-i fac de 2-3 luni. O sa pun reteta daca te intereseaza.
Azi am gatit, asa ca am gustat din toate... glucide, lipide, interzise, n-a mai contat. Putin, dar amestecat. Oricum sunt in faza de platou, deci... why bother?
Brandusik, io stiam ca ceaiul verde e cah la Monti. E micuta ta abatere sau n-am parcurs io bine bibliografia? Ca dupa un ceai verde...
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)