MONTIGNAC (133) .... STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 13
brindusik spune:
melany72 am picioarele groase...port rarisor fuste...desi mi-am luat din state niste rochiteeee ...vara trecuta unele stateau putin stramte ...da sper sa remediez pana in vara asta...a iesit ff bine masteru
fetelor am o MARE problema..imi e pofta de mor d supa de galuste...cum le faceti?adik sa fie monti vreau sa spun...eu as amesteca jumate gris jumate naut...da nu-mi suna decat jumate monti
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
brindusik spune:
ymca.. ciudat cum poate suna...fetita sefului la fel are de vreo 5 zile...si s-au speriat oamenii si au mers la doctor..si ce crezi? are un microb/bacterie in gat(un fel de raceala) care asa se manifesta..nu tu curs nasu, nu tu stranutat , tusit etc...a facut in prima zi febra si dupa durere de cap de numa numa...i-o dat copilei antibiotic
Monnvas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui brindusik ma confesez...azi am dat dizertatia la master...in euforia momentelor ca am scap de un stres cum am ajuns in birou m-am infipt in arahdele cu ciocolata ale sefului..cred ca si impulsionata de faptu ca toate lumea imi spunea ca arata bine si ca am slabit Successes only last until someone screws them up. Failures are forever. |
Felicitari! Acum te iertam, ca sigur ai avut emotii si a dat jos cu anticipatie ce se va pune din arahide. Ai dreptul la urmatoarea abatere cand dai doctoratul. Dixi!
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
ninha spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui melany72
Si? Nu e cea mai completa lista...dar vad ca se accepta linkul pe aici...eu cand am incercat nu mi-a mers. Vrei sa calculezi calorii? |
Nu caloriile, Melany. vreau sa vad cate glucide au, ca nu sunt lamaurita daca unele alimente sunt glucidice sau nu. De pilda ciupercile, ca am mancat aseara o portie maaare, si nu eram sigura daca nu fac cumva vreo gafa
Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image
Monnvas spune:
Andanii, te rog, mai pune o data reteta ta de paine. Am incercat sa fac si eu ceva ce-am gasit pe culinar, dar nu mi-a crescut, cred ca trebuia s-o las mai mult la dospit.
Dar te rog sa pui asa, ca pentru incepatori, si cantitati si timp.
Saru'mana
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
brindusik spune:
ninha poti sa balotezi ciuperci pana iti vin rau fac parte din legumele care au indicele glicemic fff mic
ps: io venind cu stiati ca?...am cetit despre ciuperci ca mancatul lor regulat ajuta la prevenirea cancerului de san
fetelor....si galustele mele??
puisorul spune:
Brandusik, felicitari pt master
Ninha, nu am auzit inca de galuste monti. Fetele de pe culinar au facut taitei monti dar eu nu am incercat. Daca ti-e pofta fa-ti hatarul ca nu se intampla nimic, zic eu
Revin mai tarziu, ma duc sa ii fac piticei biscuiti si mie niste crackersi cu susan.
Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Noul target...ajutat de Montignac si P90X
brindusik spune:
pai mey puisorule...iti dai seama sapt asta si arhidele cu cioco...am mi halit si floricele marti..nu se poate sa fac atatea rele:((
ninha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui puisorul Brandusik, felicitari pt master Ninha, nu am auzit inca de galuste monti. Fetele de pe culinar au facut taitei monti dar eu nu am incercat. Daca ti-e pofta fa-ti hatarul ca nu se intampla nimic, zic eu Revin mai tarziu, ma duc sa ii fac piticei biscuiti si mie niste crackersi cu susan. Ani de Stefana (23.01.2008) Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery Noul target...ajutat de Montignac si P90X |
Adica cum "crackersi cu susan", Puisorule? Ca ma faci sa salivez pe aicea! Cum ii faci?
Eu n-am zis de galuste, am zis de ciuperci, nu da cu paru'!
Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image
brindusik spune:
ninha lasa puisorul in pace...ne-o incurcat...da tu mananca ciuperci ca slabesti