*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (373)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Maama,Stela,ce pofta mi-a facut Teodora!!Mortaalaaa!!

luny,she faci fata?!

Ela,sufletelului blond!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Stela, cata treaba...dulce pe Tea!! Arata tare bine tortul!

Luny, Blanka, asa e, multa lume imi zice sa Thea pare mai mare. Numai sa nu credeti ca mereu sta intr-un loc, asa, cumintica! Are si ea zile si zile.

Zoze, deci Mih s-a orientat rapid cum vine treaba cu olita. In ceea ce priveste "oferitul" ei, poti sa i-o oferi tu de cate ori vrei, dc omu' n-are ce face la ea, degeaba. Cat priveste poza aia a Theei, te-ai prins ca sub perna curu-i gol, nu? Stii tu, era in zilele alea cand dormea complet dezbracata... Acum parca s-a mai listit un pic, dar tot are momente cand n-o pot imbraca cu nimic...

Olga, sotu' imi vine in martie, sa facem ziua mandrei. Numai ca nu in ziua cu pricina, din pacate, ci ceva mai tarziu, dar...asta e. Data viitoare sa asculti ce-ti zice Soph, ca altfel ai incurcat-o cu mine! Sa-i spui ce-am zis! Cu "dezpampersatul" nu e vb de rabdare, ci e vb de moment. Cred ca fiecare mama va sti cand e momentul sa faca pasul asta, impreuna cu puiul ei. La noi, Thea a decis ca vrea "curu' gol", asta-i ziceam si lui Zoze. Asa ca stai calma, asculta de Sophie, si te anunta ea cand o fi!

Bubu, dc ai sti cat de mult imi doresc si eu un caine de ala pt Thea!!!! Numai ca sunt tare pretentiosi, am inteles, trebuie tare bine ingrijiti, curatati prin cutele alea, etc. Si sunt si cam scumpi...

Iona, succes cu proiectul bb2!

Ariel, am inteles eu ca Teo a renuntat la suzy?? F tare!!! La noi mai e mult pana acolo, cred...

Vali, mie mi-a mers la Thea o crema de la Klorane, f buna mi s-a parut!

Stela, acum am citit ce ai mai scris. Eu am centrala de apartament si e bine. Nu-ti imagina ca e f cald, cam 22-23 de grade, numai ca Thea asa vrea sa stea, in pielea goala...Atunci nici chiloti nu avea pe ea... Sa stii ca greu de tot o imbrac, de incaltat cu shosete nu mai spun!!Deseori ingheata de-a binelea, dar nu am ce sa-i fac...Inca sper sa fie doar o etapa si atat.

Ma duc sa-mi fac temele pt maine, va pup si va doresc saptamana usoara!

PS. Mi-am amintit, Nico, ce m-ai intrebat mai demult: nu mai sunt la scoala aia, m-am detasat in oras.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

cand am si eu timp, nu e nimeni prin zona...

Valentina cu Matei si Luca;

Mergi la inceput

Haideti ca fac clatite!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui VALENTINA C

Haideti ca fac clatite!!!!!

aaa, pai hop si eu, atunci
..am fost p-afara, pana la mall la locul de joaca.. si am facut greseala suprema, am zis sa intru nitel, crezand ca daca toata iarna nu a vazut arteziene, i-a trecut! da' de unde, vai mama si vietisoara mea, se uita tot mallul ala la noi cand am plecat de-acolo dar a fost fericit cat am stat acolo!:))..eu tot sper ca apuc ziua in care pot sa intru in mall singura cu Matei, daca vreau sa cumpar ceva, nu sa stau cu orele, dar asa, macar ptr urgente..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

luny, nu stiu cum va prind cu programul. eu pana pe la amiaza am treaba, apoi sunt doar vizitator pana la tren (care e seara). am vorbit si cu bitza.

e ciudat, prietena mea cea mai buna din facultate, cea cu care am stat impreuna 4 ani, e in bucuresti, iar eu imi fac planuri sa ma intalnesc cu randunicile
tare-mi sunteti dragi

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

M-am saturat sa schimb pampersi:Micu se kakaceste la fiecare alaptat.Ati patit asa ceva??
Vali,ce senina esti:Bravo
Luny,eu l-am scos afara dupa 3 push-uri.La Sam a fost dupa mai multe,dar na,asta a fost mai siluet!
Blanka,e gheu...dar stai sa vezi cand voi avea maldarul de camasi si pantaloni
Cuscra,beau la greu ceai de toate neamurile!
....ma duc sa mai schimb un kakacios

mami de David, Sam si Siluan

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

da, Simo, si Muf era cu caca dupa el non stop

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Simo27

M-am saturat sa schimb pampersi:Micu se kakaceste la fiecare alaptat.Ati patit asa ceva??

mami de David, Sam si Siluan

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

DAAAA...Si eu uitasem cat de des trebuie schimbati....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Subscriu-kk la fiecare miros de tzitzi

Reviin

Ela,sufletelului blond!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!

Mergi la inceput