*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (373)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

bubu uof, am luat de la Auchan deja, tot 26 lei, dar cutia..si am luat tot 4..cam atat bea pe luna, chiar 5..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui VALENTINA C

Fetelor, Luca are pielea destul de uscata. .Am crezut ca isi revine dupa masajul cu ulei, dar nu .. Ce creme care au dat rezultate ati folosit ????

Valentina cu Matei si Luca;

1. ulei de masline extravirgin, nefiert sau mai stiu eu ce
2. 1er Lait de la Uriage, fata si corp, fara parabeni si cu apa termala, asta recomandata de la dermato tot ptr piele uscatica..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Vali, ma bucur ca Matei e bine

Alice, e o dulce Thea, cum papa singurica si cum se joaca Si ce seamana cu tineeeeee

Aricel, felicitari pt. -3kg Ce dulce e teo cum vorbeste, m-a terminat

Sa va spun de-aseara: am mers in vizita la niste prieteni care au un caine sharpei, maaaare si e atat de bland si frumos Cum am intrat a inceput sa ne miroase, vreo juma de ora ne mirosea pe toti peste tot, inclusiv in fund Cum se ducea la Stef, il impingea, ii baga Stef o mana in fata lui si il impingea si zicea "du-te", lesinam de ras Apoi se jucau cu o minge si Stef o tinea in mana, catelul venea s-o ia din mana lui. La un moment dat ala s-a plictisit si Stef se tot ducea sa-i indese mingea in gura Dupa un timp l-am gasit pe Stef rontaind osul de cauciuc al cainelui si uite asa s-au distrat aseara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Doamne, cum miroase painea mea la masina

Luny, imi pare rau ca am uitat sa zic...de lapte...am tot zis sa scriu si uitam...

Vali, eu l-am dat pe Stef cu crema Nivea, un laptisor in sticla alba, pt. piele sensibila, dar cateva zile, apoi cu ulei de masline si dupa vreo 2 sapt. a fost super ok. El avea pielea de la manute si picioare f.f. subtire, nu mai vazusem niciodata...era ca o foita de calc, subtite si uscata...dar si-a revenit, s-a ingrasat si a facut apoi pernute . Apoi masajul il faceam cu ulei de bebe Nivea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Multumesc de sfaturi!!!

Oana, de o saptamana zic sa-ti aduc aparatul ala si de fiecare data intervine altceva... Sper sa ti-l aduc saptamana asta...

Valentina cu Matei si Luca;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Felicitari Valen,pentru vitejie si pentru bebele perfect! Cred ca e normal ca Luca sa aiba pielea uscata,acum..Nu se si cojeste? Uleiul de la J&J usuca si mai tare,nu-l recomand. Eu una,nu l-as unge cu nimic,iar daca ar fi sa-l ung..as alege ceva cu apa termala-la noi face minuni,mereu!

luny,la noi,picu e pisicu'
Cu olica,nush daca m-am scos sau nu-cred ca mai avem mult de lucru,ca eu nu i-o ofer defel.Daca mi-o cere bine,daca nu..nu

Ce distractie pe conu'Stefanel!!

Ela,sufletelului blond!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Tosca noastra realizata aseara in 3!

mami de TEA (1.04.08)

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Salutare.
Alice,bravo Theei ca a terminat cu scuteceala.Haha,ce tare Thea in poze..dar ea papa in fotoliu doar in chiloti?Nu-i era frig?La noi e un frig de trebuie sa stam cu pulovarel..
Bravo si Blondului pt. kkrea la olita si la wc.
Olgu,am inteles cu chilotii..medicul e pediatru primar cu competenta in neorologie.
Blanka,un pup...si nu ma certa ca eu nu sunt grasa si par f firava,dare cam in relief si impreuna cu suncutele de pe langa deranjeaza..deci trebuie sa fac ceva.
Si tu ai randare,ca dupa sarcina dureaza o perioada pana scad toate..stii tu.Ehee,dar cui ii vorbesc eu?unei profe de sport?!
Miha-baimareana

Cu Naty ce-i??
Un pup tuturor.

mami de TEA (1.04.08)

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Vali,ce curajoasa esti...O imbratisare maare si sa o tineti tot asa.Ador optimismul tau,faci sa para totul usor si frumos...Bravo!
Eu am folosit la Tea crema si ulei Sanosan,recomandate in maternitate.Eu cred ca ar trebui sa se inmoaie pielea daca insisti cu ulei/crema..
La bb2 am de gand sa folosesc uriage/bubchen ca nu contin atatea chimicale plus ulei de masline..

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mstela

Tosca noastra realizata aseara in 3!

mami de TEA (1.04.08)

dar v-ati distrat, nu gluma!

Mergi la inceput