*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (373)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

neata si de la noi!e vreme frumoasa la noi ,soare si nu e deloc frig
tati a plecat cu Eric cu saniuta noi acasa deocamdata,Marc doarme

Mimo daca respect lista ta de restrictii sigur voi slabi

mai vreau sa ma duc la un eco sa vad daca chiar am pietre ca anul trecut
nu le aveama
Eric mai mult vorbeste pe romaneste,maghiara e mai grea
eu ii spun in ungureste ,el raspunde pe romaneste dar intr-o zi o sa
isi dea drumul si pe maghiara nu imi fac probleme
prima data trebuie sa invete romana ca doar in Romania traim!

eu sunt de principiu sa invete cat mai multe limbi,nu se stie cand o
sa aibe nevoie de ele

Alice ,Thea e o dulcica ,parca are 4-5 ani
foarte matura pare la cum se joaca

si Eric picteaza cu bona 3 minute,cu plastelina se joaca 4 minute

la plastelina ii zice pina (nu vreau sa va traduc ce inseamna in ungureste)

maiine fac si eu comanda la jucarii (cuburi si jucaria aia de ne-a aratat-o Sovi)
se joaca Sash?

azi mergem la tatal meu ca e Valentin
pusi

http://community.webshots.com/user/blanka75

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Miha,tu in ce zi esti?

Blanka,LMA,tatalui! E vreun Sfant Valentin azi-nu stiam!?!

Ela,sufletelului blond!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

o am uitat sa va spun ca primesc 200 de lei dupa Marc
2 pachete de pampersi!!!!

Simo v-am vazut in poze ,sunteti toti mumosi!
cam gleu cu 4 barbati in casa nu?
nu de alta dar sa stiu ce ma asteapta

http://community.webshots.com/user/blanka75

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Am reusit sa mai intru si eu pe la voi...greu cu timpul asta..

Despre nastere, pe scurt:
- ma duc vineri dimineata la control si imi zice dr ca e colul deschis, relaxat si ca o sa nasc in curand. era de garda, asa ca imi zice: Vino la spital dupa amiaza...Eu: Nu-l lasam pana luni? ( Aveam intalnire cu voi). Ea: Cum vrei, dar oricum in weekend o sa nasti, ca e pe vine...Eu: Haideti ca ma mai gandesc acasa...Pe drum m-a bufnit plansul...Ma gandeam cat de dor o sa-mi fie de Matei, cum o sa ne descurcam dupa , muulte. .Cand am intrat in casa Alin s-a speriat, a crezut ca s-a intamplat ceva cu bebele...Si ne-am hotarat sa mergem la spital, ca tot era dr de garda, desi auzisem numai lucruri nasoale despre nasterea indusa si mi-era cam frica...
- la ora 16.00 ne-am internat... Mi-a facut calciu si au inceput relativ repede contractiile...In sala de langa mai nastea o tipa tot cu dr mea, asa ca am participat in direct la eveniment, gandindu-ma ce ma va astepta pe mine..
- la 20.00 tipa a nascut si fetele au venit la mine..moasele si dr... Mi-au pus perfuzia si atunci a inceput adevarata distractie... Uitasem si cum trebuie sa respir, si cum sa imping, parca trecusera ani... dar mi-am amintit repede, fara sa-mi faca deloc placere...
- intre timp, dr s-a dus sa manance si nu mai venea...imi era frica sa nu nasc fara ea...
- am ajuns cu greu la momentul in care bebe s-a angajat catre iesire..Ma urc pe masa, vine dr si ..Surpriza: imrping de 5 ori si a iesit...Zic: Gata????? Ma uitam la el si nu-mi venea sa cred...
- Partea de broderie a fost cam dureroasa, desi imi facuse 3 injectii cu xilina, fara epidurala...
- la sfarsit dr s-a cam speriat, ca a apasat pe uter si tasnea sange, dar pana la urma s-a rezolvat cu masaj..
- m-a dus in rezerva unde am stat cu tipa care nascuse inaintea mea si in loc sa dormim, am stat la palavre toata noaptea...
- recuperarea a fost destul de usoara..nu stau in fund nici acum, dar pt ca mi-e frica, nu pt ca n-as putea...
- bebe e cuminte, doarme si mananca, laptic e destul..sunt o fericita...
cam atat...ma duc sa-i dau sa manance si revin cu vesti despre Matei...

Valentina cu Matei si Luca;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

zoze ce te-ai scos cu olita!! bravo voua! ce vis frumos..eu am visat azi noapte ca Mufa scria pe o hartie '2' si '3' de nspe ori
mihaaa marti!!!ne vedem?

aveam o dilema saptamanile astea! 'Picuuu'!! ma innebunise complet!! s-a elucidat,era pixul, vroia sa scrie!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Dupa cum v-am spus, Matei a avut o pneumonie si o amigdalita si a facut saracul penicilina si gentamicina prin branula pana azi-noapte, cand s-a infundat branula si a tebuit sa i-o scoatem..
Acum e la spital la control, dar se pare ca pneumococul ala minunat s-a dus prin tratament...

Ar sta toata ziua sa-l pupe pe Luca, sa stea langa el, sa-i dea suzeta, pe care o ia si el cand are chef... A aruncat insa cu o jucarie spre el si noroc ca nu l-a atins, ca ii dadea una in cap...E clar ca trebuie sa stau cu ochii pe el, ca e mic si nu stie ce face intotdeauna...Pe Luca il tin doar in patut, ca sa nu se urce pe el cumva.....

Am o stare asa de buna si ma simt intr-adevar fericita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

blanka pai si pt Erci nu primesti 200 lei, de alocatie e vorba nu?..
vali deci 5 push si gata!eu, daca la Mufa am impins de 3 ori, inseamna ca daca mai fac un bb, cu una, hai, maxim doua pushuri, se rezolva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Stau nitel cu voi, la amiaza imi vin finii si trebuie sa pregatesc una-alta...pt. ei
Aseara am fost in vizita, ma uitam la cate bunatati erau pe masa, le-am dat la baieti sa pape si eu am mancat un iaurt adus de-acasa si pomelo de la gazda
Dimineata au venit socrii nitel in vizita...

Luny, la Carrefour e oferta la Milumil 1+, e 26 ron cutia si a doua la juma de pret. Noi am luat 4 cutii, sa fie.

La multi ani Mihnea de Teo2rina

Zoze , ce dulce e Mihai

Mimo, eu tot vorbesc cu tineeeee Ce-am ras si eu de Dudu, un dulce, un destept

Nu mai stiu ce vroiam sa zic...trag astia de mine...

Mergi la inceput

Fetelor, Luca are pielea destul de uscata. .Am crezut ca isi revine dupa masajul cu ulei, dar nu .. Ce creme care au dat rezultate ati folosit ????

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luny

vali deci 5 push si gata!eu, daca la Mufa am impins de 3 ori, inseamna ca daca mai fac un bb, cu una, hai, maxim doua pushuri, se rezolva?

ihi....

Mergi la inceput