*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (373)
Raspunsuri - Pagina 5
zozela spune:
Asheaaa,
Ah,Alice,eram preeciiisssaa ca-i la buka goala
![]()

Am zis-ea e sefa-ai auzit Liano?! Am aflat si eu,in sfarsit!!![]()
Cu asa sef,nici ca-ti mai arde sa sezi degeaba!
Da mai,nu ma agit cu olitza..Stii ca-ti ziceam acum cateva saptamani,ca Mihai n-ar folosi-o nici ars
Nah!! A fost exact cum ai spus tu,m-a anuntat el cand a vrut s-o puna-n functiune![]()

Hai ma luny,vine ea si vremea aia!
Simo,din experienta mea de fanatica a alaptatului,pot sa-ti spun ca Micu' e cel mai bun ceai,cea mai buna metoda sa vie lapticul mult si bun!
Sunt sigura ca stii si tu treaba asta..dar nah,am zis sa zic
Tin minte ca abia cand a inceput Mihai sa priceapa cam care-i treaba cu suptul si tzatza,a venit si laptele garla(in cazul meu,la vreo 5 saptamani de la nastere)!Pupici!
Valen,mai ai vreo clatita?!
N-o mananc acum..pt.maine dimineata cer![]()

Ela,
sufletelului blond!!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!
sovietica spune:
Salut!
Vali
, o pediatra mi-a zis candva ca de fapt asa e cel mai normal, sa faca kk de cate ori mananca. Sasa asa era, Ana in schimb, uneori nu facea cu zilele!
Blanka, da, se joaca sasa cu tabla cu ferestre si zavoare :). am nimerit bine tot ce i-am cumparat.
Multumim pt pontul cu Libero, am trimis Omul la metro Berceni si n-a gasit decat nr.7 :(. Stiti unde se mai gasesc Libero la oferta in Bucuresti?
Va pup. ma duc sa ma culc, ca sunt in urma rau cu somnul.
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
Nicoleta spune:
Salutare si de la noi. Eu azi cu migrena, spre dupa-amiaza, inca ma doare capul... Am si dormit, dar degeaba. Sigur se schimba vremea, ca se tot fataie presiunea asta!
Frig rau pe la noi, in jur (nu injur, sa fie clar!
) de zero grade. Am dus copiii la impartasit astazi, Stefan s-a si marturisit! Si a stat in altar cu parintele si cu alti copii (cat as vrea sa il pozez sa il vedeti cat de serios si patruns de context este! dar mi.e jena de parintele). Am copil mare!
Cam atat, imi platesc niste dari catre statul roman si ma duc la nani... joi ne vine in vizita cumnatul. Sper sa fie vreme buna sa iesim teleleu-Tanase.
------------------------------------------------------
... daca tineretea ar sti... si daca batranetea ar putea...
sovietica spune:
M-am intors, ca am uitat sa o intreb pe Olgu ceva important. Mai, am inteles bine, tu meri cu Sof la sala?!! ![]()
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
mimonix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicoleta Sper sa fie vreme buna sa iesim teleleu-Tanase. ------------------------------------------------------ ... daca tineretea ar sti... si daca batranetea ar putea... |
Ei nu, ca daca nici asta n-a fost cu adresaaaa

Uite nu stiu cum de nu mi-a venit iddeea la timp sa-l fi botezat Teleleu pe Dudu

Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea
mimonix spune:
Bai nene, mi-am mai revenit , jur! Am devenit dependenta de ceaiul de sunatoare
, in viata mea n-am baut ceai de plante asa dulcel si aromat in stare natur
Beau ceai de plante si ghicesc in irish cofee
De-ale lui Dudu de azi Eu: spune "sus"! El: Opaaa!
V-am citit si multe as mai avea de zis , mai am de vazut si poze de Thea dar las totul pe maine ca ma asteapta oamenii aia rataciti , saracii
Am ajuns la episodul 3 deja
Noapte buna si pentru dimineata 

Irish Cofee!
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
ramo_cata spune:

LA MULTI ANI MIHNEA!!!

LA MULTI ANI ANDREI!!!! 

LA MULTI ANI REBECCA!!!!

clau ff frumos din partea lui paul pentru cadoul facut...cat despre spalatul dintilor e bine ca se spala,andru e bucuros atunci cand ii zic "hai sa ne spalam si pe dintisori" ,ia periuta ,mananca pasta si apoi abia reusesc sa-i dau de cateva ori cu peria pe dinti iar pe masele nici gand...
alice
pentru d-sorica ta frumoasa si cuminte cum sta ea singurica si se joaca
.. hmmm am citit despre fasole ca a mancat thea de-a spart..asa a facut si andru prima data...a 2 a oara a mancat doar zeama ,iar azi a facut soacra mea si am incercat sa-i dau si n-a mai vrut ,a scuipat din prima..se pare ca nu-i mai place
mihaita pentru kk injumatatit
..hi hi si andru meu azi mi-a cerut olita sa faca pishu ,a stat cred ca 1 minut, s-a ridicat si s-a bagat dupa patut,locul lui de kk-cit(mi-am dat seama ca vrea sa faca ceva ori pipi ori kk) am incercat sa-l pun iar pe olita ,nu a vrut ..imi zicea sa o las acia
...nici pampersul nu l-a vrut ..si a facut pipi pe parchet dupa patut..cat desre pomana ..cam ai dreptate dar generatia maica'mi probabil si generatia parintilor tai nu gandesc asa..uite soacra mea ar face la fel dar ce te faci ca rade lumea
si asta nu o lasa sa faca cum doreste ea..mai ales ca soacra ei e de la tara si na o stie tot satu' ca nu i-a facut pomana de n saptamani..ea le-a mai dat peste ochi dar maica mea tine de toate obiceiurile si respecta toate regulile impuse de parintele satului...si eu sunt de parere ca pomana iti faci cu cel care nu are ...
blankar la multi ani tatalui tau
valen
pt cele 5 pushuri si pt bebe cumintel
si ma bucur tare mult pentru matei ca e bine..doamne ajuta in continuare si sa fuga toti carcaiasii ca tare a mai patimit saracutul
mstela ce distractie pe capu' vostru

mimo
hai ma teleleu...luai si eu o gura de irish cofee acu' ca maine cine stie daca mai apuc
si ca tot suntem la capitolul ce mai zice copilul meu
..andru la pix-pis,pronunta perfect papucii(si atunci cand iesim din camera ne ia pe rand zicand intr-una "papucii papucii",sa nu cumva sa plecam fara papuci),pom-pom,la cioara zice cia si arata cu manutele cum zboara si stei ca sta in pom...daca eu zic "da da da" el zice "nu nu nu"..eu zic "nu nu nu" el zice "da da da "
e tare smecherutz...repeta fiecare cuvintel pe care il pun sa-l zica...la girofar,dinozaur zice cizau..la amandoua zice la fel
..si ambulanta ,politia face nino nino...stie ca pe mama o cheama "amuna",tata e "titin" ,andrei e andei si are doo ani si arata 2 degetele...off si ar mai fi de zis dar ma duc la nani ca e tarziu...
hai sa pregatesc si eu
pt maine ...iote colea..
fara zahar,
cu lapte,
cu zahar si lapte,
cu coniac...si cum mai doriti voi
si putina muzica pentru inviorare...
http://www.youtube.com/watch?v=mXk-5DQfFwo&feature=player_embedded#
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
mstela spune:
LA MULTI ANI CU SANATATE PUILOR MIHNEA,ANDREI SI REBECCA!
Mamicilor,sa va traiasca puii!
Neata.Deci,v-a distrat Tosca noastra
...cu totii am muncit la ea,cotla cot
.Si a iesit delicioasaaaaa
..de mult nu am mai mancat asa bunatate..De-acum randunoiul ma va zapaci mereu cu Tosca..m-ai slabesc euu
...Si nu va inchipuiti ca Tea a mancat vreo bucatzik,doar a lins glazura.
Ea nu vrea nik dulce gatit in casa sau cumparat...doar cioco (daca avem) si linge crema.
Alice,ce tare Thea,auzi la ea,sa stea goala![]()
...
Atat deocamdata.Incepe lucrul.Sa aveti o saptamana luminata.
mami de TEA (1.04.08)
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
Kya spune:
'Neata!
Luati
proaspata!
Ma duc sa ma pun la punct cu ce s-a intamplat in we...
Revin
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
mstela spune:
Acum vad ca nu a dat nimeni cafeaua...se doarme la greu?![]()

mami de TEA (1.04.08)
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.