*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (373)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

La varsatul apei din cana si Tea e experta.Varsa si in pantofi...
Clau,pup sa treaca repede.
Naty,hai sus si tu!
Si tu Cata!
Sovi,dulce-i Zana ta.
Iar Te(r)o boy de Ariel e delicios..ce ochi are..Ce donsorik serioasa e Alex.

mami de TEA (1.04.08)

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Sunt tare necajita
Nu v-am zis dar a doua zi dupa ce l-am nascut pe Siluan,Dr pediatru mi-a zis ca are talpitele inspre interior,pozitie pe care a avut-o in uter..si cu masaj,isi vor reveni...dar,nu am avut incredere in ce mi-a zis asa ca a venit dr noastra pediatra si ieri am fost cu el la Spit de copii la un dr chirurg-ortoped si i-a pus piciorusele in gips-pana aproape de papmers!A plans cu lacramioare pana nu a mai putut..apoi acasa,chinul de pe lume ca tb sa le tinem in sus ca sa nu se umfle degetelele si sa se invineteasca.Toata noaptea in brate si plansete...nici san nu mai vrea sa pape...mooooooor!

mami de David, Sam si Siluan

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simo27

Sunt tare necajita
Nu v-am zis dar a doua zi dupa ce l-am nascut pe Siluan,Dr pediatru mi-a zis ca are talpitele inspre interior,pozitie pe care a avut-o in uter..si cu masaj,isi vor reveni...dar,nu am avut incredere in ce mi-a zis asa ca a venit dr noastra pediatra si ieri am fost cu el la Spit de copii la un dr chirurg-ortoped si i-a pus piciorusele in gips-pana aproape de papmers!A plans cu lacramioare pana nu a mai putut..apoi acasa,chinul de pe lume ca tb sa le tinem in sus ca sa nu se umfle degetelele si sa se invineteasca.Toata noaptea in brate si plansete...nici san nu mai vrea sa pape...mooooooor!

mami de David, Sam si Siluan

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Hai ca o sa fie bine!!!!

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Tocmai am mancat un ou cu 3 in fata!!!!

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Simo, curaj, va fi bine!

------------------------------------------------------
... daca tineretea ar sti... si daca batranetea ar putea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Offf, Simo, de ce nu ne-ai spus ce te framanta? Ufff, stiu prin ce treci caci si eu era sa am o depresie serioasa cand am auzit si am vazut ca David are tal valg. Pediatra ne-a asigurat ca se rezolva cu masaj si nici macar n-am mai fost la alt control, ci direct la kineto, la masaj. Atunci ne-a zis Ivan, ca la ea am fost, ca vin foarte multi copii cu piciorusele in ghips, chinuiti fara rost de anumiti doctori, cand totul se poate face cu masaj. Si asa a fost, ne-a invatat sa facem masajul si in 3-4 luni si-au revenit piciorusele. Mi-e mila de tine, prin ce trebuie sa treci!

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

MA intorc si eu sa vad care-i treaba cu ouale, ca eu folosesc mai mult de la tara...

Baietii mei dorm...Luca de la 11.30 si vad ca n-are niciun gand de trezire sa manance...

Si cred ca s-au intors "prietenii mei", hemoroizii....Sper sa treaca la fel de repede ca la Matei..

Si l-am vazut pe frumosul de Teo, impreuna cu surioara... Fata, Ariel, amandoi seamana cu tine rau de tot...Marshel pe unde a fost???

Si am vazut si Science man, , si Antonia cu puzzle-ul, si Teutza cu tortul ei , si Zana cu fata de copil nevinovat .

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Simo, va fi bine, , este doar o perioada, crede-ma ca e mai bine acum, decat mai tarziu. Acum se rezolva repede, mai tarziu mult mai greu si mai de durata ar fi fost procesul. Bine ca a descoperit pediatra problema...de-acum se rezolva. Te cred ca esti necajita , e ingrozitor sa-ti vezi puiul plangand.

Kya, nu pot sa-ti dau vesti bune , Rebecca de mai bine de 2 luni ma dispera cu nunununu. E total impotriva, orice o intreb e NU! De unde ma minunam pana atunci ca era de acord cu toate, acum ma dispera cu asta. Si eu astept sa treaca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Of mai Simo ...bietul copil..imi inchipui si ce trebuie sa fie in sufletul tau cand il vezi asa...dar va fi bine! Cat timp trebuie sa stea asa?

Fetelor, va multumesc celor care mi-ati admirat-o pe Antonia, e intr-adevar foarte pasionata de 'padzele' ,azi i-am luam unul nou cu Fifi, are vreo 10 planse, ne-am apucat deja de ele, nu era chip s-o mai culc la pranz de oful lor.

La noi "nu " este un 'no' ardelenesc cu botul tzuguiat,e asa de scumpa cand zice

Clau fata sa iasa din pasa proasta si sa cada in picioare, ca de obicei!

L-am vazut si pe scumpul Teo de Ariel si mi-am imaginat ce trebuie sa fi fost in casa azi dimineata cand cultiva el kk prin toata casa..

Apoi l-am revazut pe Dudel la capitolul balaceala, multa rabdare tre sa ai si tu Mimo sa-l pazesti atata timp cat se balaceste

Ma duc sa fac niste paste ca mi-e pofta

Ar trebui sa apara si Zoze cu vestile....hai Zoze cu vestea buna

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Simo, nu stiu ce sa zic. Nu as vrea sa te starnesc mai rau, dar nu te-ai pripit cu ghipsul? Noi avem niste prieteni care au patit la fel si au fost la 2 medici si unul le-a zis de ghips si altul in nici un caz sa lase copilul in pace si cu masaj si-a revenit foarte bine, acum are 5 ani si e perfecta.
Nu va mai zic ce am tras eu cu Briana la cateva luni. Mi-a zis un medic ca are luxatie congenitala si obligatoriu ghips ca are pliurile de la picioruse asimetrice. Am refuzat sa o punem in ghips si am mers la alt medic care a zis sa las copilul in pace ca el are 2 fete si amandoua au avut pliurile asimetrice si acum sunt mari si "ce craci au!!!"
Si din acelasi film horror, cand avea Briana 5 ani, dureri mari de burtica mergem la chirurg pediatru, diagnostic - ocluzie intestinala, o operam de urgenta. Eu il sun disperat pe sot, vezi ca operam fata, urgenta, el imi zice fugi de urgenta de acolo, suna un prieten chirurg la adulti care merge cu noi la alt chirurg pediatru care ii face un tuseu rectal (oribil de altfel si asta) si nu mai are fata nimic, regim alimentar si gata. Va mai zic??!!!

Mergi la inceput