*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (373)
Raspunsuri - Pagina 18
ariel_7000 spune:
zuzulici, poate fi si de la implantare, oricum, ai grija. 
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
ariel_7000 spune:
vaiii, mor de ras aici!!! mimo zice: "valdutz, iubeste-l pe wall-e!", la care teo striga: "nuuuuu! vadutz, ubeste muca!!!" 

hai sa-mi "laud" feciorul!!!
...stiti expresia plin de kk pana in cap??? asta era fiu-miu dis de dimineata.
...nu stiu ce atomix a facut, ca i-a evadat din scutec si mergea prin casa si cadeau bucatele bucatele mirositoare
...ii dau hainele jos, cu chiu cu vai, ca avea bodyul plin, pantalonii la fel si-si baga omul mana in chiloti si plin de kk pe ea se sterge pe umeri, pe burta
. l-am spalat cu cele mai parfumate geluri de dus, cu parabeni sau fara, m-a durut la basca, l-am dat cu parfumuri
, cu creme, numai sa dipara putoarea aia din bietul copil. ma duc sa trag la LOTO, am un feeling ![]()
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
bubu05 spune:

Aricelu, mooor dupa Teo!!! cat poate fi de scump, frateeeeeeee, si ce vorbeste
cu R si L clar 
Vlad nici acum nu-l zice asa clar pe R 
Stef il striga bebe-Teo si ce intrebai tu, Stef zicea clar "DA" si dadea din cap, am lesinat aici de ras 
bubu05 spune:
Mimooo, cine m-a pus sa vad cu Stef filmuletele tale? Oli, Oli, Oli, Oli, OLi, de n ori, ma doare capu'
Ai vostri repeta de mii de ori un cuvant?
sovietica spune:
care mai veniti la sezatoare? http://family.webshots.com/video/3015948050102206853gGqaGL ![]()
de-li-ciosi sunt toti!
si in poze si cum vorbesc 
nu ma ajuta creierii sa scriu mai mult, inca-s cu migrena si-s f sensibila la lumina monitorului 
zoze
hai cu vestea buna!
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
sovietica spune:
am uitat peseul:
am pus o carte pe mailul comun.
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
Nicoleta spune:
Am vazut baiat frumos de Ariel, si vorbareeeet! Si am mai vazut cum o adoarme Sovi pe micuta ei
!
Sovi, am luat cartea, multumesc.
Va place?
http://www.youtube.com/watch?v=aJq2VAnfPtw&feature=related
------------------------------------------------------
... daca tineretea ar sti... si daca batranetea ar putea...
clauclau spune:
Buna crenguta!

Am vazut toti puiutii, minunati mai sunt 
. Ce frumos face Antonia puzzle, Dudelu cu apa si cu super robotul Wall E, e asa fain!
, Teo mozolita de cioco yumiiii! Sanzi cu treaba la baie. 

Sezatoarea lui Sovi super tare!
Minunati toti!

Mai am sa vizionez Teo de Ariel, acusica ma intorc la el...
Zoze, felicitariiiii! Ma bucur tare pentru tine.

Eu sunt intr-o pasa proasta, dar imi revin...pana la urma o sa cad in picioare ca de obicei (sper).
O zi minunata va urez.
mstela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kya Aleluia! God help me! Sanziana a invatat sa spuna nu vea si nu nu nu ![]() Si acum toata ziua nu mai spune altceva Eu credeam ca mai dureaza pana la faza cu NU... dar deja? ![]() - Sanziana hai sa mancam. - Nununu! - Sanziana hai sa strangem jucariile. - Nununu! - Sanziana hai ca te imbrac - Nununu! - Ei daca nu vrei nimic, atunci lasa-ma in pace! - Nu vea Si tot in capul meu e! etc etc etc etc pana la epuizarea nervilor tuturor Raluca mamica de Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here! |

Deocamdata Tea nu il stie pe "nu",doar pe "da"
"Teodora,ii dam un pumn lu' tati ca nu vrea sa-si miste fundul?"
"Daa"
mami de TEA (1.04.08)

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.