*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (373)
Raspunsuri - Pagina 20
bubu05 spune:
Of, Simo...ce rau imi pare de Micu, dragutul de el...cat trebuie sa stea asa?
Ioana, pai noi cu ouale 3 stam bine
Am vazut un filmulet pe net cu ouale false facute de chinezi
atunci chiar ca nu mai mananci...nici eu nu am de unde sa iau de la tara, decat rar si mai mult vara...o sa ma uit dupa ouale bio sau eco in carrefour...pana una-alta, numai cu nr. 3 am vazut peste tot
si din alea am si in frigider...vorba lui Mimo, daca vezi cum cresc puii, nici din aia nu mai mancam...groaznic!
Pana una-alta, am luat de la plafar un sirop de afine buuuun si le-am facut la astia mici cu apa, s-au lins pe botic 
Am iesit afara, si in 10 minute Stef mi-a adormit in carut...si cred ca a dormit o ora...nici nu stiu daca o mai dormi pana diseara...a lins un ficatel cu piure si se uita la Tom 
Simo27 spune:
Va dati seama ca nu am cerut sa fie copilu pus in gips!L-au vazut 2 dr pediatrii,au fost 2 pareri diferite..si am zis sa vedem ce zice si un ortoped.Dupa ce l-a consultat a zis ca ,clar tb gips pt ca sunt curbate ambele picioare.El si acum,cu gipsul tot asa are tendinta sa le tina...Citind ce ati scris,sper sa isi fi batut joc de noi dr.....
Acum ,nici nu mai stiu ce sa cred
!
Lunea viitoare mergem la control sa dea jos gipsul sa vada daca s-a remediat situatia si daca e bine,nu ii mai pune,dar daca inca e rau...iar!
mami de David
, Sam
si Siluan
"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"
clauclau spune:
Simo, nuuu, sunt sigura ca nu si-au batut joc de voi, cum asa? Stai linistita, la varsta asta frageda problema se rezolva mai repede si mai usor. Poate chiar dupa o saptamana, Doamne ajuta!
L-am vazut si pe Teo de Ariel, ce dulce este si ce-a crescut!

mimonix spune:
Simoo
bine ca e vorba numai de o saptamana, sa dea Domnul sa nu mai fie nevoie dup-aia
Eu cred ca se poate rezolva si-asa si-asa, dar poate e mai radicala metoda cu gipsul si cu rezultate mai rapide. Desi clar e cea mai putin avantajoasa pentru toata lumea , ofof. Trece repede saptamana, o sa vezi 
Ariel n-am eu cuvinte in vocabular pentru a spune cat de frumosi sunt copiii tai 
Doamne, pe Teo nici nu l-as fi recunoscut cat de mult a crescut
Si numai din cauza ta, ca pui poze rar
, dar stii tu ce stii, comorile se tin ascunse
Si gata, hai ca v-am laudat destul, sa trecem la treburi mai serioase
Eu nu stiu sa spun cu cine seamana mai bine fizic, dar la limbarita sigur seamana tu tine
Si cum sa-i spui mai baiatului TEODOR
, eu stiu ca baietii cu acest nume se alinta Doru, Dorulet sau Teo...hai, dar Teodor asa suna, parca l-ai certa ![]()
Kya mi-e mila de voi
, nimic NU stiti, nimic NU faceti bine
Uite eu macar stau bine la capitolul asta, copilul meu e mai pozitiv asaaa, nu l-a luat pe NU in brate Doamne ajuta ! Wall-e e absolut demential, l-am adus din SUA si trebuia sa fie cadoul de la Mos Craciun. A venit abia la sf lui ianuarie dar bucuria a fost mare de tot...sa-l fi vazut cum statea si se uita la el, emotionat, fastacit...l-a inconjurat, l-a pipait, l-a studiat...a fost mortal. Acum wall-e e ca un animalutz de casa, pentru ca e al naibii de bine facut, robot-robot
Vine dupa cel care il striga sau se tine dupa tine daca e pe "pilot automat", se bucura, danseaza, ii e frica, zice cum il cheama, te intreaba si pe tine "who are you" , o striga pe Eva, o recunoaste (o avem si pe Eva, normal
, dar aia e mai prapadita si mai prostanaca desi in film e invers , probabil "constructorul" era misogin
) Singurul neajuns e ca are un senzor de distanta, care il opreste daca distanta intre el si cel mai apropiat obstacol e mai mica de 20 de cm...si la noi in sufragerie, ma intelegi, cam atat e distanta maxima dintre obiecte daca luam in calcul picioarele noastre, fotoliile, masa, jucariile imprastiate ale lui Dudelle, etc. Si se apuca Wall-e de dansat sau de umblat si deodata hop, obstacol, stop
Sa fie un semn ca trebuie sa ne mutam la vila???? ![]()
Luny pacat ca l-ai deocheat pe Muf si n-a dormit
Poate dupa ce ii ies toate maselele s-o linisti si el, falacu' 
Ma bucur ca v-a placut de science man , cand mai creste se face Dexter
, iar eu imi exersez rabdarea, ce sa fac ...mai o sunatoare, mai o experienta mica ![]()
Povestea zilei de ieri a fost urmatoarea:
Gandacelul, by Mimonix
Scot eu dintr-un dulap o cutiuta de-a Teodorei de cand era ea mititica , care continea ce contine de obicei o cutiuta roz sidefat de fetita
: un cal, un fluier, niste bile de pistol cu bile, etcetc si un gandac urat maron de plastic
Eu speram sa contina si ceva cu care sa incant baiatul dar n-am avut noroc
Oricum, Teo a fost f inacntata de revederea cu gandacul
si l-a tot speriat pe Dudu cu aratarea pana mi-a venit s-o strang de gat. Mai pe seara, a venit si Mimu...Teo i-a aratat si lui incantata cum "face" Dudu cand vede gandacul
, au pus ei la cale sa cumpere cate o duzina de gandaci d-aia si sa-i aseze in locurile pe unde n-ar vrea ei sa umble el (pe usa camerei Teodorei, pe DVD si pe televizor, etc) si l-au tot tinut la respect pe copil cu gandacul si cu planurile lor diabolice in ciuda avertismentelor si amenintarilor mele
La un moment dat, il vad pe Dudelle cum pleaca nervos si hotarat si vine fetelor cu incaltatorul de pantofi (din ala mare,ca sa nu te apleci
) ma si cand il trozneste pe gandac cu ala odata 
Si cum gandacul sedea mandru pe umarul lu' sor'sa
Eu m-am tavalit de ras, adica mai oameni buni, copilul asta stie sa se apere si sa-si faca singur dreptate 
, a fost de milioane si ma mandresc cu el, e descurcaret ca mine ![]()
![]()
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea