concediu 2010 Grecia
Raspunsuri - Pagina 3
catalina2307 spune:
Pai daca esti fitzoasa nu prea ai ce cauta in Paralia.
Poti fi fitzoasa aici sau www.bluepalace.gr/bluepalace/frontend/index.jsp?page=41" target="_blank">aici sau in zeci de alte locuri asemanatoare.....nu in Paralia , ce naiba.
catalina2307 spune:
Carmena - bag de seama ca esti o persoana hotarata. Vacanta ca vacanta da tu vrei blana. :)).
lidiadanaila spune:
Tocmai CATALINA !...nu mi-am facut vacanta in paralia , am fost in trecere ....am vazut cum este...
OCTAMI spune:
Buna ziua doamnelor,
va rog luminati-ma ,cum se face rezervare pe greek.com ,ceva imi scapa ,nu pot alge tipul camerei si nu obtin calculul de pret ,ma puteti ajuta?
multumesc!
Carmena spune:
Catalina, stii cum e, imbin utilul cu placutul si sper sa imi si iasaOricum, am citit ca e un oras frumos Kastoria si merita vizitat, nu??
Octami, pe greeka, in general nu ai preturi, ai adresele de mail ale proprietarilor de pensiuni. Completezi in cererea de oferta ce anume cauti, cate persoane, etc... si ei iti trimit apoi ofertaDin oferte iti alegi tu, ulterior...Ideea site-ului este sa te puna in legatura cu proprietarii de pensiuni/hoteluri din Grecia, nu este ca si o agentie de turism
MariaG spune:
Poate reusiti sa ma ajutati si pe mine: am cautat cazare, am vorbit cu proprietarul, am negociat pret, mai ramane sa platesc un avans. Cum fac sa trimit avansul?
Multumesc
Maria
Alex (6 mai 2004) si Mihai (13 august 2009 - 30 august 2009 Ne lipsesti, pui drag )
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/
cami_antonia spune:
fetele
eu am fost acum 2 ani
si am stat in paralia
e intr-adevar invadata de turisti
dar nu atat de multi romani pe cat ma asteptam din povestiri
eu am stat cazata undeva la marginea ei
nu am vazut cearsaf langa cearsaf
dar am fost la inceputul lui iulie
era chiar f aerisit
am stat cu 50 de euro/noapte
am mancat la taverne
mie mancarea mi se pare scumpa in grecia
si recomaqnd chicinete pt cazurile cu copii intr-adevar
statiunile platamonas si nei-pori de3 langa paralia sunt linistite si f frumoaseeeeeeeeeeee
exact cum a zis cineva inaintea mea
meteora e spectaculoasa
dar nu superba
ion schim orasul LARISSA de langa meteore
este superb
merita vizitatttttt
de asemenea in halkidiki se merita
eu am fost in statiunea ASPROVALTA
unde gazdele sunt minunateeeeeeee
oriunde veti merge in grecia nu veti gasi ce e in turcia
adica cei care vor odihna si super conditii sa mearga in turcia
grecia are in schimb f multe locuri minunate de vizitat
dar nu sta super bine la servicii si cazare
camerele sunt slab intretinute
si conditiile de la vilele romanesti deja le depasesc
de multe ori pe cele grecesti
dar este o tara de vis
o tara care merita a fi vizitata in orice anotimp
atentie insa vara la copii
noi am ales inceputul lui iulie
si a fost prapadddddddddddddddddddd
de CALDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
AM ZIS CA MURTIM
era aerul conditionat la maxim
si abia respiram
imi era frica sa conduc
pe autostrazi ca nu au copaci
si erau atat de incinse asfalturile
ca ma gandeam sa nu pateasca ceva cauciucurile
in rest e frumos de mers
si iarna
eu am fiost de un revelion
si cand sunt mai putini turistii serviciile cresc ca si calitate
e minunata grecia
mi-ar placea sa mai ajung
caci am de vizitat insulele
mi-ar placea corfu
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
carmaw spune:
buna fetelor
Eu stau in Creta dar nu vreau sa influientez pe nimeni sa vina aici imaginile de pe net vorbesc;;ar fi bine de facut aceasta insula cam 10 zile cu masina personala si luati camere peste tot asa vizitati
Sigur ca exista si mari hoteluri SPA ETC....dar parerea mea NU asa se face turism ( am cunoscut turisti care veneau aici dar leneveau pe bordul piscinei....ei vedeau Creta....)Deci plaje cu nisip imense fara pietre in apa peste tot-aveti de unde alege!-ce sa va mai spun de magnificele plaje si de apa de smarald ale ELAFONISIULUI
Deci luati cite 2 zile cite o camera peste tot dar adugati dupa cele 10 zile si cel putin 2 nopti in insula SANTORINI(bune preturi la cazare aveti la agentia din port)Atentie insula Santorini e de vizitat de gustat de simtit trait e minunata(am luat ferry-ul din HERAKLION la bord era o orchestra de buzuki intimplator pasagerii au inceput sa cinte ,sa danseze, se statea in geninghi aplaudind incurajindu-i... multi turisti plingeau-era atit de special momentul cit despre Santorini ce sa zic minunata!!!!
insulele grecesti sunt paradisiace....
cit despre KEFALONIA am vrut sa ne mutam acolo dar prea multi tintari si viespi..ce sa spun ROIURI in rest la fel minunata-portul din nordul insulei e considerat SAINT TROPEZ_ul local
Deci daca vret sa vizitati veti fi incintate!
carmaw spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lidiadanaila YUPPY....zice bine sotu' tau !!!Cind vrei sa ai plaja privata sa nu te deranjeze nimeni [ nu ca la paralia unde era cearceaf linga cearceaf , mai rau ca la noi , si ambulanti din minut in minut], sa ai totu' la nas cu servicii bune , turcii sunt cei mai buni cind vrei sa zaci la plaja , la mare !!!!! Eu personal , nu as trece toata bulgaria sa-mi fac concediu la paralia nici de-mi platesc ei !!!....bine eu sunt si mai fitoasa! lidia |
Cum adica te vrei star si vrei concediu in bulgaria ?
du-te la SAINT TROPEZ draga mea stii e acolo linga CANNES
O DOAMNE!!!!