concediu 2010 Grecia

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

E ok sa vreti la "turcabre "dar va sugerez sa iesiti din marile hoteluri sa mergeti in sate sa vizitati TURCIA -aveti curajul????
_
In Grecia peste tot cind vizitati satuce pierdute oamenii sunt incintati te cinstesc la masa
OSPITALITEA e reala nu comeriala
-------------------------------------------------------------
da ma rog decizia voastra ....
YASOU!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monabella

Buna. Noi mergem in grecia la vara si deja trebuie sa fac aranjamente. Citeam aici unde ati fost voi. Noi vrem sa facem asa (mai putin daca nu ma inspira vreuna din ideile voastre)
sa zubram New York- Atena, de acolo sa mergem in karpatos, care este o insula mai putin circulata si sa stam acolo 3 zile (sa vad daca mr. george, tipul la care am asta anul trecut ne aranjeaza asta) apoi sa luam vaporul sa mergem In Rodos unde stam la hotelul lui mr. george in old city. daca nu are camere disponibile vreau in Lindos, am citeva numere de telefon. La sfirsit vrem sa luam vaporul si traversam in Marmaris la turci unde abar nu am unde vom sta si ce vom face dar ma documentez.
Noi nu avem copii mici (fata are 15 deci e domisoara) si nu vrem hotel de tispe stele si nici all inclusive. vrem sa stam in casute albe cu mare alaturi si plaje bune, chiar si fara selzlong... vrem sa mincam cind ne taie capul si unde maninca localnicii, nu chestiile pe care le serversc turistilor... vrem sa bem ouzo cot la cot cu ei, eventual sa jucam table :) ce plaje am vazut eu anul trecut am ramas siderata... e locul cel mai frumos de pe pamint, iar kartathos e salbatic ... cred ca vreau sa revin in fiecare an. Bine mie imi scuzati entuziasmul, bunica dinspre mama e din Salonic... cum a ajuns in Ro e o poveste lunga... ma duc sa va citesc sa vad ce si cum... poate mai imi vin idei si schimb planurile...

mi a placut de tine vin-o la mine in creta vei fi in paradis
na ca treb sa ma grabesc ma duc in RETHMION sa ma intilnesc cu o prietena de pe forum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MariaI

Poate reusiti sa ma ajutati si pe mine: am cautat cazare, am vorbit cu proprietarul, am negociat pret, mai ramane sa platesc un avans. Cum fac sa trimit avansul?

Multumesc

Maria
Alex (6 mai 2004) si Mihai (13 august 2009 - 30 august 2009 Ne lipsesti, pui drag )
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

Poti vorbi cu proprietarul sa iti dea datele necesare sa trimiti prin western Union (are comisionul cel mai redus) sau iti faci n cont in euro la o banca si faaci transfer bancar in contul grecului (asta costa mai mult ca si comision)

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carmaw

Citat:
citat din mesajul lui monabella

Buna. Noi mergem in grecia la vara si deja trebuie sa fac aranjamente. Citeam aici unde ati fost voi. Noi vrem sa facem asa (mai putin daca nu ma inspira vreuna din ideile voastre)
sa zubram New York- Atena, de acolo sa mergem in karpatos, care este o insula mai putin circulata si sa stam acolo 3 zile (sa vad daca mr. george, tipul la care am asta anul trecut ne aranjeaza asta) apoi sa luam vaporul sa mergem In Rodos unde stam la hotelul lui mr. george in old city. daca nu are camere disponibile vreau in Lindos, am citeva numere de telefon. La sfirsit vrem sa luam vaporul si traversam in Marmaris la turci unde abar nu am unde vom sta si ce vom face dar ma documentez.
Noi nu avem copii mici (fata are 15 deci e domisoara) si nu vrem hotel de tispe stele si nici all inclusive. vrem sa stam in casute albe cu mare alaturi si plaje bune, chiar si fara selzlong... vrem sa mincam cind ne taie capul si unde maninca localnicii, nu chestiile pe care le serversc turistilor... vrem sa bem ouzo cot la cot cu ei, eventual sa jucam table :) ce plaje am vazut eu anul trecut am ramas siderata... e locul cel mai frumos de pe pamint, iar kartathos e salbatic ... cred ca vreau sa revin in fiecare an. Bine mie imi scuzati entuziasmul, bunica dinspre mama e din Salonic... cum a ajuns in Ro e o poveste lunga... ma duc sa va citesc sa vad ce si cum... poate mai imi vin idei si schimb planurile...

mi a placut de tine vin-o la mine in creta vei fi in paradis
na ca treb sa ma grabesc ma duc in RETHMION sa ma intilnesc cu o prietena de pe forum
yasou filakimou!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karfe spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmaw

E ok sa vreti la "turcabre "dar va sugerez sa iesiti din marile hoteluri sa mergeti in sate sa vizitati TURCIA -aveti curajul????
_
In Grecia peste tot cind vizitati satuce pierdute oamenii sunt incintati te cinstesc la masa
OSPITALITEA e reala nu comeriala
-------------------------------------------------------------
da ma rog decizia voastra ....
YASOU!

La turcabre ai toata siguranta sa mergi prin sate,orase ,catune etc.
Noua ni s-a stricat intr-un an masina pe drumul dintre Kusadasi si Antalya intr-un orasel uitat de lume si am fost tratati regeste de localnici
Cand merg acolo fug din hotel si mancam numai prin restaurantele lor,va garantez siguranta maxima acolo.Siguranta este si in Grecia.
Eu sunt f. incantata de poporul turc,nu as putea spune acelasi lucru de grecocoi,pacat de tara (grecia) care este superba.
Anul acest chiar plec singura cu copilul in Turcia ptr. ca stiu ca sunt Ok acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

In Sarti , pe bratul Sithonia (halkidiki ) a fost cineva ? Vrem sa ajungem acolo in vara asta ( voiam altceva , dar dat fiind criza , mergem ceva mai aproape ).
Are idee cineva cum e acolo ?

Anul trecut am fost in Nei pori si o a fost super ok.

PS:Am facut plaja si in paralia katerini o zi .Nu ma consider fitoasa , dar acolo nu m-as duce nici pe gratis .In august , nu aveai loc sa pui cearsaful pe plaja , superaglomerat , comercianti multi pe plaja .....si multi de ai nostri care scuipau seminte pe plaja si alte ...manifestari de buna crestere .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Buna,

Revin la subiect, saptamana aceasta plecam in Kefalonia. Ma poate ajuta cineva care a mai plecat din Ro cu masina spre Kefalonia cu mai multe informatii despre cum e mai bine sa urmam drumul? Am cautat informatii pe net, si am vazut ca majoritatea pleaca din Patra, insa uitandu-ma pe harta, vad ca Patra e destul de departe, as incerca mai degraba din Lefkada, sau din Astakos. Problema din Astakos este ca am vorbit cu grecul la care vom sta si se pare ca ar fi un singur feriboat care pleaca din Astakos spre Sami Kefalonia, la ora 11.15 - nu sunt sigura ca il vom prinde, chiar si cum vrem noi sa parcurgem drumul, in 2 zile.

Ce ma sfatuiti, care ar fi drumul cel mai convenabil? Si aveti idee de programul ferry-boat-urilor in perioada verii dinspre Lefkada spre Kefalonia?

Multumesc.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Carmena

Buna,

Revin la subiect, saptamana aceasta plecam in Kefalonia. Ma poate ajuta cineva care a mai plecat din Ro cu masina spre Kefalonia cu mai multe informatii despre cum e mai bine sa urmam drumul? Am cautat informatii pe net, si am vazut ca majoritatea pleaca din Patra, insa uitandu-ma pe harta, vad ca Patra e destul de departe, as incerca mai degraba din Lefkada, sau din Astakos. Problema din Astakos este ca am vorbit cu grecul la care vom sta si se pare ca ar fi un singur feriboat care pleaca din Astakos spre Sami Kefalonia, la ora 11.15 - nu sunt sigura ca il vom prinde, chiar si cum vrem noi sa parcurgem drumul, in 2 zile.

Ce ma sfatuiti, care ar fi drumul cel mai convenabil? Si aveti idee de programul ferry-boat-urilor in perioada verii dinspre Lefkada spre Kefalonia?

Multumesc.

Carmen cu Stefan si Bogdan

buna
noi am vrut sa ne mutam acolo
ne-au retinut doua treburi
1 insectele tintarime si viespiu
2 lipsa plajelor de nisip cum avem noi aici in Creta
In rest pt ferry orar da o cautare
concediu placut!

Mergi la inceput