Dovlecei sarbatoresc,6luni implinesc(sept-oct)*76*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna dimineata si pupici!

Gata, citit tot, si inainte sa ma bag la un somnic, cateva vorbe am de zis:

Vazut poze de :
Ebru cea motzata care e o mare domnisoara frumoasa foc

Luta cu ochi minunati si falcute pe masura, si o pup si pe mami cu ocazia asta

Carina sarbatorita cea cocheta si eleganta

Alex si Razvan care arata minunat impreuna, Mely, sa iti traiasca

Vladimir care are niste gene de m-am topit toata...bine ai revenit mami

Brucu cel mare, Doamne cum trece timpul!

Asaaaa, gata cu pozele...trecem la lucruri serioasa!

Andra merci de info, tare ma mananca palmele, abia astept sa mai ajung si eu pe la Mothercare.

Elle eu zic ca esti o mama minunata si refuz sa cred ca o neglijezi pe Eva, sincer iti spun, lasa gandurile asta si bucura-te de comorile tale, ca ai de ce!

Anomis stiu ca si Techila zicea de lesa, dar nu e de ras, ca pe mine chiar ma bate gandul la ham din ala, eu care sunt si panicoasa tare, cred ca as lesina instant. Pupam ochiosul!

Gata, am fugeat la un somnic langa mandra, revin mai tarziu.

-------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Citat:
citat din mesajul lui mary_07

Hello ,hello

Sunt happy am reusit sa ducem "traditia" mai departe

Multumim tuturor pt urari

Mely , implinita de Alexandru si Razvan

Astept primavara...

_

"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau

Bravo!Ma bucur ca ati dus traditia mai departe.Sa va tina asa pana la adanci batraneti.
Merci de link

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

neatza!
azi ne-a dat trezirea la 7.10 Ebruska bineinteles ca ea a cantat putin (cred ca-i canta Multi ani traiasca lu tas-su , a papat, s-a jucat, si acum doarme din nou....

dam si noi azi pizze de care vreti voi, niste tort (au adus ai mei tort, dar n-au gasit decat in forma de inimioara ), "colici" (cu accent pe i), cafele, frapucine, capucine si un pic de vinut rosu tare bun (puteti sa-l pastrati la rece pt mai pe seara daca nu merge asa cu noaptea in cap), ca azi mai pune tati de Ebru un trandafir in cununa vietii ma ajunge si el, ca pana acum el avea 28 si eu 29 si ma simteam baba

Diana imi pare rau sa aud de problemute asa mari, sper sa scapati cumva de ele

Tulibu tare frumusel Vladimir (si daca nu ma insel intra in categoria copilasilor cu minunati ochisori albastri, nu? ca sa nu mai zic de gene )..imi place poza aia in care un domn cu Vladimir in brate cere un "refill" la bibele baiatului

Carina multumim, nici noi n-avem hainute elegante, din acelasi motiv, ca nu prea iesim din curte....are si ea doua rochite si alea primite cadou

Iulika nici el meu nu e cel mai mare microbist (ii place mai mult rugby-ul ), dar asa era facut mailul cu linkul respectiv...

Liliac pai nu pot sa zic ca-s norocoasa, ca al meu prefera sa trimita mailuri decat sa-mi zica feis tu feis

Anomis bravo ca ati iesit din raceala! cum sa ti-o dau mami pe Ebru, ce, tu mi l-ai da pe Dinutu??

Uka pozele minunate,c a de obicei! cum o prinzi tu in toate ipostazele alea, nu-mi dau seama, ai un talent innascut...da-ti si place s-o "deghizezi"pe asta mica cu de toate ca sa nu mai zic de comentarii pupam sarbatorita in sarafan de blug

Mary bine ca ati reusit sa continuati traditia, asa s-o tineti toata viata

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Buna dimi!
Ati vazut, fetelor, ce vreme de kk e afara? Eu speram sa vina vremurile alea bune sa pot iesi si eu la plimbare si sa ma intalnesc cu fetele de aici, din "cartier" de la mine, adica Fragutza, Lullaby si chiar Techiluta (ea nu e din cartier, din fericire pentru ea, dar campul ei e aproape de mine)
Imi pare foarte, foarte rau de bebelusii cu dermatita atopica. Uite ca eu nu stiam ca e asa de nasol sa ai asa ceva si nu imi imaginam ca ar putea aparea si de la alimentatia mamei. Sper din tot sufletul sa gasiti solutii care sa vindece nesuferita asta de boala.
Fragutza, Monica, Diana, va pup!
Tulibu, bine ai revenit, am vazut pozici de baietel frumusel!
Iulia, ce ma bucur ca ai mai scris si ca sunteti bine! Luta ta are niste ochisori superbi!
Selene, m-am inrosit toata de invidie cand am vazut frumusete de coafura pe care i-ai facut-o tu ultramegafrumusetii tale de papusi! Mai, ai o fetita de vis, nu-mi pot lua ochii de la ea, felicitari mamico pentru asa papusica!
Iuliko, da' ii place tare piureul lui Bruculica![:D Bavetica aia cu manecute e de la IKEA? Stiu ca aveau mai demult asa ceva, dar acum nu am mai gasit. E tare buna!
Ellenuto, cred ca eu sunt singura care nu am apreciat Avatarul asta. In ultima ora chiar mi-am scos ochelarii si am inchis ochii, ma enerveza la maxim filmele cu batai asa, la nesfarsit. In rest, interesant filmul, dar il strica ultima parte.(parerea mea ). Eu sa stii sa te sustin in operatiile alea estetice (te sustin moral, nu material ). Nu pentru ca as considera ca ai nevoie, dar am mai spus-o este ingrozitor sa ai complexe fizice, parca nu iti mai arde de nimic. Si daca se pot rezolva, de ce nu? Asa ca nu renunta si nu ceda, ca probabil ca toti or sa-ti spuna ca est nebuna. Tu sa faci asa cum iti doreste tie inimioara!
Anomis, tu la sala sau la innot vrei sa te duci cu bebe dupa tine? Si eu ma gandesc serios la asta, dar nu pot merge decat cu Emma, sa o tin in cosulet sau carucior pana termin. Nu stiu cat de realist este.
Fragutza, pe tine te auzeam ca ziceai de sala. Am vazut o sala de fitnes pe Valea Oltului. Ce zici, ne bagam? Ca daca as merge cu cineva ar fi altfel. Poate o mobilizam si pe Lullaby! EU chiar simt ca am intepenit de la atita stat in pat! La fitnes am fost doar de doua ori in toata viata mea si am plecat de acolo cu ditamai febra musculara, dar parca as mai incerca totusi.
Monique, Teodora chiar stie sa cante la pian? Adica asam dupa note?
Nu mi-am notat ce am citit si doar atita mi-am amintit. Pup toate fetele!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

seara buna

noi am sarbatorit V day la restaurantul chinezesc .. acum sa vedem cu ce se lasa la burta annei .. eva a ramas la ai mei si dupa plimbarea de seara, mititica nu mai vroia sa intre in bloc, plangea si suspina "veau a mama mea, veau a tati meu" .. mi se rupea sufletul cand o auzeam in telefon. pana la urma, a pacalit-o mama si a urcat-o sus .. iar anna a ramas cu socrela.

luci

lali meriti o pentru sinceritatea ta! sunt in asentimentul danutei. esti o femeie puternica si frumoasa!

danutza uf de ce nu i-o fi iesit branzica, eu numai asa o fac ..

iulika vai cat de dulce este brucu in scaunel si ce frumos papa el!

andra sar-mana de info! musai sa-i iau si eu zuzei.

danutza imi pare rau ca ai trecut prin emotii cu alessio. stiu cum e, eu cateva secunde am pierdut-o din ochi pe eva si a disparut din raza vizuala, m-a luat cu rau .. noroc ca a aparut imediat de dupa un raft ..

diana of, mi se rupe sufletul cand citesc prin ce treceti cu Da .. eu tin pumnii sa treaca puiului si sa nu-l mai chinuiasca! am vazut si pozutele .. Doamne ce flacai .. iar ochisorii piticului mic ma dau pe spate!

monique ce bine sta andreea in popo si ce frumos sta teo la pian! o mica artista ai tu acolo!

iulia ce frumoasa e luta ta! si ce ochi are!

selen vai ce motz are ebru .. s-o pup eu pe ea de frumoasa!

tulibu frumusel baiat ai! si tu mami esti tare frumoasa!

anomis eu am ramas gravi la 1 an dupa prima ceza .. am auzit de cazuri cand a ramas la 3 luni dupa ceza si a dus sarcina la capaat. dar, mai bine nu risca .. si bucura-te de puiul tau .. eu am facut prea repede pe bb2 (a fost un accident) si imi pare ca o cam neglijez pe evuta ..

uka ce bine sta in popo carina si ce fatuce dulci face! e o frumoasa! musai sa-mi zici de unde e palaria cu fundita .. o ador!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

NeAtA!
Am okii lipiti de nesomn ..
Multumim pt complimente .. ne-am bucurat tare ca va plac pozele!
Palariuta e de la Zara, au si pe crem. Daca nu gasesti in buc iti iau din provoncie de aici , ca am eu o banuiala ca e din colectia de anul trecut... sau poate nu; sa-mi spui daca vrei.
Asa mult ii place la cumparaturi !! Sta cocotata in carut si scaneaza tot, femeile ( dar cateodata si barbatii ) o admira si ii vorbesc, iar ea rade la toata lumea, are un fel atat de caraghios de a-si da capul pe spate cand rade, e totala !
Am sperante ca se termina cu papa la 2 ore... Deja ziua trec si 3... sau e doar pt ca am iesit afara, nu stiu! Dar ce vreme faina a fost, am mancat la terasa in parc ( la cetate, pt cunoscatori).
Apropo ... Mie mi-e dor de Santo, de cateva zile nu ammai vazut-o pe aici . Heeey, pregateste baiatul de plimbare ca venim!!! Adica mergem, in parc!! Lali, esti invitata noastra, la fel si Selen dar ea sigur ne refuza , stiu eu.
Va pup, ne auzim.

Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Uka, ce poze frumoase am vazut eu la tine! Si ce tortulet yamy-yami! Foarte frumos serbati voi papusica in fiecare luna!
Liliana, ce frumos ca ti-a adus sotul ghiocei!
Selene, La multi ani sotului!!!!
Danangie, si eu l-am pierdut pe Andrei de cateva ori, din care odata chiar serios. Eu ma tot gandesc la o bratarica, sau ceva pe care sa notam numarul nostru de telefon, in caz ca se pierde. Eu am un mare cosmar cu asta, si intr-o zi sigur-sigur se va intampla. Inca nu stiu cum sa procedez.
Meli, felicitari pentru aniversarea casatoriei si continuarea traditiei! La cat mai multe aniversari de acum inainte!
Raluk, eu m-am emotionat toata cand am citit cum doarme Relu cu Alex pe burta de atitea luni. Asta da tatic! Transmite-i felicitarile mele!!!
Oare Monikus ce mai face? Mamico, mai da un semn sa stim ca esti bine, ca daca nu te sun!
Nici Delia nu a mai scris de ceva timp!
SI nici Mada!!!!!!!!!!!!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

eh, Uka, ce nu v-as refuza eu apropos, ati gasit casuta??

Cristina lasa mami, ca si eu va invidiez pt ochisorii aia, numai ca Emmei parul ii va creste, lu'Ebruska n-au cum sa i se schimbe ochii si multumim de urari pt sotz

la Mada ma tot gandesc si eu, ce-o fi cu ea?? parca zicea ca asta e ultima saptamana cu surioara ei, poate de aia nu mai intra...

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tulibu spune:

neata fetelor! am intrat sa vad ce faceti, sa va multumesc pt complimente si sa fug la cumparaturi, cat e sot acsa si am cum, ca mai tarziu nu se mai poate. '
selen, se pare ca Vladimir are ochii albastrii, iar cel care cerea refilul e tatal meu, care e si bona din cand in cand. de fiecare data se roaga sa nu faca kk, ca lui ii e groaza sa il schimbe, asa ca logic Vladimir de fiecare data face kk cand sta cu tasu-mare. mentionez ca nu face decat o data pe zi. iar cu tata sta o data pe luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

fac cap nou!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

poftiti la capitolul

77

elle

Mergi la inceput