Dovlecei sarbatoresc,6luni implinesc(sept-oct)*76*

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Citat:
citat din mesajul lui Fragutza

Ralukule, mai esti?

Vroiam sa te intreb cu amanarea diversificarii pana pe la 8-9 luni..Si pe mine ma bate un gand, dar recunosc ca n-am studiat problema, doar ma gandesc ca nu se mai intalneste ea cu tzitzi si recunosc e si mai comod.
Dar in acelasi timp ma intreb, oare ii poate asigura necesarul caloric lapticul meu?

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Caloric da, ca se tot face mai mult pe masura ce-i trebuie mai mult. E clar ca din punct de vedere caloric e mai bogat in calorii lapticul decat orice piure de legume si fructe, daca te gandeai ca trebuie sa bea prea mult ca sa se sature si nu-i ajunge stomacelul micut.

Eu cu fierul aveam dilema, ca astia ne baga treaba cu fierul pana la 6 luni, dar se pare ca rezervele merg pana spre un an.

Io as vrea cat de mult sa merg inainte asa. O sa vedem cat vrea Alexutu, ca daca el o sa traga de banana mea, o sa ma prind de idee . Mai avem doua luni pana la cele 6 luni standard, asa ca nu ma hazardez cu presupuneri.

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

pot sa mai vin eu cu informatii in completare?
uitati aici un articol potrivit
http://laptematern.ro/cms/front_content.php?idcat=6&idart=42&lang=1

pe site mai sunt si multe alte articole interesante.

pupici

Raluca mamica fericita de Stefan Alexandru (20.08.2009) si Adina Andreea (12.11.2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput